bryce Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie jade jednak na zlot ...rodzice sie nie zgodzili :mur: :mur: :mur: :oops: :mad: . Przepraszam Romek, i innych za zamieszanie :-| . Dzieki za oferty transportu . pozdrawiam piotres Współczucie ....... :? :? :sad: :sad: :sad: :sad: :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ehhh... piotres, a ty czasem pełnoletni już nie jesteś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie jade jednak na zlot ...No cóż ... szkoda, im wiecej ludzi sie wykruszy to atmosfera na zlocie bedzie jeszcze marna :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ehhh... piotres, a ty czasem pełnoletni już nie jesteś? nie chodzi o to czy jest pelnoletni czy nie, czasem sa bariery nie do przeskoczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Tak, jestem 1987 rok produkcji :-P . Ryba dobrze powiedzial ...dla nich to niewazne ze mam 19 lat i tak musza mi "rozkazywac" .. :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ehh... szkoda... bo w sumie to rodziców trza se wychować, od jakiegoś czasu to ja mam w sumie juz tak że wychodze, mówie że będe kiedyś tam i tyle (gorzej jak musze jeszcze pienądze wyciągnąć, ale to już inny temat :lol: ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 to jak sam nie jedziesz to daj jakis fajny ukladzik dla ludzi z poza redakcji ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 to jak sam nie jedziesz to daj jakis fajny ukladzik dla ludzi z poza redakcji ;) Popros mnie ładnie, bo wlasnie jakis tam r507 mrozi sie u mnie na podlodze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Popros mnie ładnie, bo wlasnie jakis tam r507 mrozi sie u mnie na podlodze :D bedziesz ze mna jechal obciagiem wiec Ty sie staraj. dla ulatwienia podjecia decyzji powiem, ze po za breloczkiem z 631 es mam w domu bad axe, p5w dh dlx, good shity pro i 7300 sli ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Tez mam goodshity pr0 [; Bedziesz pomagal dzwigac to moge zabrac, luke ładnie wszystko wykalibruje i bedzie zabaweczka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Tez mam goodshity pr0 [; Bedziesz pomagal dzwigac to moge zabrac, luke ładnie wszystko wykalibruje i bedzie zabaweczka ;) ciekawe czy znajdziesz kogos kto za ciebie bedzie taral butle z freonem, bo ja mano moge zabrac jak chcesz ;) za gaz jak zaplacisz tez moge B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Spoko rybciu moja, wszystko jest wstepnie obgadane ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 nic dzwigac nie bede, za stary na to jestesm :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Są dwa wolne miejsca w wozie. Jedziemy jutro o 6-6:15 rano z pod dworca centrum. Kto chcę się zabrać to pisać, każdego mogę wziąć ! Słucham propozycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...