waldemas Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 teraz to namiesza ludziom w głowach co kupić!? ha ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 hmmmm może ATI w końcu pomyśli jeśli chodzi o ceny swoich kart graficznych? Ogólnie to jestem optymistycznie nastawiony do tej sytuacji :] heh przynajmniej Intel będzie dofinansowywał AMD kupując chipsety od ati ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 przynajmniej Intel będzie dofinansowywał AMD kupując chipsety od atitekst miesiąca <rotfl> była już o tym gatka gdzieś , intel narazie ma najpelsze chipsety pod swoje procusie , a mi (i nie tylko) zdaje sie że ati wypuści znowu coś ala nf4 dla intela , przecie ma być niemal odzielna szyna dla pamięci i procka , pozatym z testów na dziś wynika że chipsety ati mają słabą szynę , a do conrołka trza wysokiej :P (czytaj chipsety ati są bee...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 tekst miesiąca <rotfl> była już o tym gatka gdzieś , intel narazie ma najpelsze chipsety pod swoje procusie , a mi (i nie tylko) zdaje sie że ati wypuści znowu coś ala nf4 dla intela , przecie ma być niemal odzielna szyna dla pamięci i procka , pozatym z testów na dziś wynika że chipsety ati mają słabą szynę , a do conrołka trza wysokiej :P (czytaj chipsety ati są bee...)Gdzies czytałem (nie pamietam juz gdzie, moze w topiku o conroe) że nowe dziecko od ati - rd600 ma o wiele wieksze mozliwosci oc niz i975, czyli rd600>i975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...