paczka01 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Witam, mam plan zakupic laptopa w kanadzie. czy ktory z producentow daje mozliwosc bezplatnego serwisowania takiego laptopa w polsce?slyszalem ze asus i toshiba, ale slyszalem tezze zakupiony w ameryce jest serwisowany tylok na tym kontynencie... wyjasni mi to ktos? z gory dziekuje B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Musisz wykupić międzynarodową gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Asus daje taka gwarancje na 100% - potwierdzone. inni producenci niby tez ale trzeba o to poprosic lub dokupic jak kolega wyzej napisał. jak ustalisz na 100% jak jest z innymi producentami to napisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Asus daje taka gwarancje na 100% - potwierdzone. inni producenci niby tez ale trzeba o to poprosic lub dokupic jak kolega wyzej napisał. jak ustalisz na 100% jak jest z innymi producentami to napisz :) z tego co wiem to toshiba daje 2 latka gwarancji waznej na calym swiecie update: jednak nie ;) 2 lata jest tylko na terenie usa; gwarancja miedzynarodowa jest standardowo roczna, wiecej mozna dokupic Edytowane 28 Lipca 2006 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 z tego co wiem to toshiba daje 2 latka gwarancji waznej na calym swiecie no jesli nawet to toshiba jest zajebiscie droga, srednio 20% droższa od odpowiadającego parametrami sprzetu np. asusa... a nie wiem czy az tyle warto dac za markę Toshiba w porównaniu np. do Asusa :) ... poza tym jak przegladam sklepy www z USA to nie pisza jakos za bardzo ze gwara jest miedzynarodowa, trzebaby pewnie uderzyc do dystrybutorów toshiby w Polsce z takim zapytaniem :) ja zapusciłem maila do dystrybutora asusa i spoko, przysyłaja nawet na koszt Asusa DHLa po sprzeta w razie czego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 no jesli nawet to toshiba jest zajebiscie droga, srednio 20% droższa od odpowiadającego parametrami sprzetu np. asusa... a nie wiem czy az tyle warto dac za markę Toshiba w porównaniu np. do Asusa :) ... poza tym jak przegladam sklepy www z USA to nie pisza jakos za bardzo ze gwara jest miedzynarodowa, trzebaby pewnie uderzyc do dystrybutorów toshiby w Polsce z takim zapytaniem :) ja zapusciłem maila do dystrybutora asusa i spoko, przysyłaja nawet na koszt Asusa DHLa po sprzeta w razie czego :) Ja jestem wlasnie w trakcie sciagania takiej maszynki. Znajomy ktory mi go kupil mowil, ze sprawdzal i gwarancja jest 2 letnia, miedzynarodowa. Asus'ow z tego co lookalem nie oplaca sie sciagac - za podobne pieniadze kupisz w polsce (roznica moze 200 zl, jednak tam nie dodaja torby i myszki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja jestem wlasnie w trakcie sciagania takiej maszynki. Znajomy ktory mi go kupil mowil, ze sprawdzal i gwarancja jest 2 letnia, miedzynarodowa. Asus'ow z tego co lookalem nie oplaca sie sciagac - za podobne pieniadze kupisz w polsce (roznica moze 200 zl, jednak tam nie dodaja torby i myszki).A za ile ta tosihbka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 A za ile ta tosihbka?1150 ^^ w linku ktory podalem jest cena.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 1150 ^^ w linku ktory podalem jest cena.. ;)Pytałem bo można kupić taniej, a o linku myslalem ze jest dla dokładnych spec. kompa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 ja sobie dalem spokoj, licze na fart ze nic nie padnie za 980 usd znajomy zalatwil della 1505 core duo t2400 radeona x1400 1 GB ddr2 15,4 true color 120GB sata 5400rpm nagrywarka dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 ja sobie dalem spokoj, licze na fart ze nic nie padnie za 980 usd znajomy zalatwil della 1505 core duo t2400 radeona x1400 1 GB ddr2 15,4 true color 120GB sata 5400rpm nagrywarka dvd mozesz rzucic likniem na coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 mozesz rzucic likniem na coś takiego? generalnie moge prawie, bo zestaw ktory jazamowilem to troche zmieniony standardowy 1505 http://configure.us.dell.com/dellstore/con...505S2&s=dhs tutaj wybierasz sobie sam i skladasz zamowinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 generalnie moge prawie, bo zestaw ktory jazamowilem to troche zmieniony standardowy 1505 http://configure.us.dell.com/dellstore/con...505S2&s=dhs tutaj wybierasz sobie sam i skladasz zamowinie to cos sie ceny chyba pozmieniały bo jakos mi wiecej wychodzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ifrin Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 to cos sie ceny chyba pozmieniały bo jakos mi wiecej wychodzi :/Musisz uzyc kuponow: http://www.notebookreview.com/dellCoupon.asp Dell Coupons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...