Skocz do zawartości
paczka01

Gwarancje Międzynarodowe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam plan zakupic laptopa w kanadzie. czy ktory z producentow daje mozliwosc bezplatnego serwisowania takiego laptopa w polsce?slyszalem ze asus i toshiba, ale slyszalem tezze zakupiony w ameryce jest serwisowany tylok na tym kontynencie... wyjasni mi to ktos? z gory dziekuje B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asus daje taka gwarancje na 100% - potwierdzone.

inni producenci niby tez ale trzeba o to poprosic lub dokupic jak kolega wyzej napisał.

jak ustalisz na 100% jak jest z innymi producentami to napisz :)

z tego co wiem to toshiba daje 2 latka gwarancji waznej na calym swiecie

update: jednak nie ;) 2 lata jest tylko na terenie usa; gwarancja miedzynarodowa jest standardowo roczna, wiecej mozna dokupic

Edytowane przez 4ever_anarchy_soldier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co wiem to toshiba daje 2 latka gwarancji waznej na calym swiecie

no jesli nawet to toshiba jest zajebiscie droga, srednio 20% droższa od odpowiadającego parametrami sprzetu np. asusa... a nie wiem czy az tyle warto dac za markę Toshiba w porównaniu np. do Asusa :) ...

poza tym jak przegladam sklepy www z USA to nie pisza jakos za bardzo ze gwara jest miedzynarodowa, trzebaby pewnie uderzyc do dystrybutorów toshiby w Polsce z takim zapytaniem :)

ja zapusciłem maila do dystrybutora asusa i spoko, przysyłaja nawet na koszt Asusa DHLa po sprzeta w razie czego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jesli nawet to toshiba jest zajebiscie droga, srednio 20% droższa od odpowiadającego parametrami sprzetu np. asusa... a nie wiem czy az tyle warto dac za markę Toshiba w porównaniu np. do Asusa :) ...

poza tym jak przegladam sklepy www z USA to nie pisza jakos za bardzo ze gwara jest miedzynarodowa, trzebaby pewnie uderzyc do dystrybutorów toshiby w Polsce z takim zapytaniem :)

ja zapusciłem maila do dystrybutora asusa i spoko, przysyłaja nawet na koszt Asusa DHLa po sprzeta w razie czego :)

Ja jestem wlasnie w trakcie sciagania takiej maszynki. Znajomy ktory mi go kupil mowil, ze sprawdzal i gwarancja jest 2 letnia, miedzynarodowa. Asus'ow z tego co lookalem nie oplaca sie sciagac - za podobne pieniadze kupisz w polsce (roznica moze 200 zl, jednak tam nie dodaja torby i myszki).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem wlasnie w trakcie sciagania takiej maszynki. Znajomy ktory mi go kupil mowil, ze sprawdzal i gwarancja jest 2 letnia, miedzynarodowa. Asus'ow z tego co lookalem nie oplaca sie sciagac - za podobne pieniadze kupisz w polsce (roznica moze 200 zl, jednak tam nie dodaja torby i myszki).

A za ile ta tosihbka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sobie dalem spokoj, licze na fart ze nic nie padnie

za 980 usd znajomy zalatwil della 1505

core duo t2400

radeona x1400

1 GB ddr2

15,4 true color

120GB sata 5400rpm

nagrywarka dvd

mozesz rzucic likniem na coś takiego?