hary Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) po wynikach z konkursu też bym sobie odpuścił Grzechu se nie odpuściłe tylko se zrobił wakacje, on tą bude robi dla siebie i dla własnego użytku a konkurs był tylko przy okazji ;] Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez hary86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Temat umarł i chyba buda też ...normalnie lol :huh: - pisałem, że robie sobie kilka dni przerwy od modowania prawda? Buda ma sie dobrze i na pewno zostanie ukończona, a bebechy mam zamiar już niedługo wsadzić - pozostały do ukończenia 2 elementy. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 kurcze Grzechu mowiles ze robisz bude ale ja tu nie zagladam za bardzo patrze a tu taki wyps :D bajera wyglada ta chlodniczka pomalowana =] czekam na efekt koncowy i o/c :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 No jestem zadowolony , że praca idzie dalej . Przepraszam , za okreslenie "umarł" może odpowiednie by było " zastój" .Mam nadzieje , że niedługo ukaże się buda w ver. finalnej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 No jestem zadowolony , że praca idzie dalej . Przepraszam , za okreslenie "umarł" może odpowiednie by było " zastój" .Mam nadzieje , że niedługo ukaże się buda w ver. finalnejZasłużone wakacje - to byłby strzał w 10 :] Jutro kupuje plexe i jedziemy dalej. Saimek - o/c będzie już jutro. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ja również czekam na finał z niecierpliwością. Robota bardzo dobra. Respect za cierpliwość i wykonanie. Do dzieła. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 No jak narazie wypas , podoba mi sie perfekcja wykonania . Jak wyginales plexy(nagrzac i zaginac powoli na rurce czy inaczej)???? Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 grzesiu dostaniemy jakieś fotki co?? plosie tak ładnie i pięknie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Niestety nie mam teraz czasu na obudowe - kolejny semestr studiów się zaczął :? Póki co nie planuje jakichś prac związanych z modem - no może projekt dokładniejszy frontu. Jak zrobie coś godnego uwagi to na pewno Was o tym powiadomie. A co do wyginania to miałem specjalnie do tego celu zrobioną formę - kilka stron wczesniej chyba nawet opisaną. Pozdr, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Temat tymczasowo zamkniety na prośbe autora... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...