Niemiec Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 czyli Olsztyn ;] kto jedzie i czym i oczywiscie kiedy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja jade Robakiem. Jezeli on nie jedzie, to mnie prawdopodobnie tez nie bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja jade Robakiem. Jezeli on nie jedzie, to mnie prawdopodobnie tez nie bedzie.Wtem stada napalonych 12 latek zaczeły nerwowo potrząsac głową i wydawac ze siebie smutne dzwieki.. :-| ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Wtem stada napalonych 12 latek zaczeły nerwowo potrząsac głową i wydawac ze siebie smutne dzwieki.. :-| ;] Chociac podobno honor tez ma jakis automobil.....^^ Wiem ze tesknisz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja chyba pojade - tak na 90%. I wezmiemy butelke B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja chyba pojade - tak na 90%. I wezmiemy butelke B-)A Tobie się to nadal nie znudziło? :P Może za rok, chyba ze odwiedzisz Kolonie w tym czasie.. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 A Tobie się to nadal nie znudziło? :P Może za rok, chyba ze odwiedzisz Kolonie w tym czasie.. ;] przyjedz do nas ;] a pozniej odslemy Cie poczta polska na miejsce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 M!k nie przyjedzie, bo musiałby mi stawiać piwo ;) Rob@k lepiej przyjedeź, żebyś nie musiał dzwonić i się dopytywać jak rok temu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Wszystko zalezy od tego czy urlop bede mial. Ale raczej powiniennem miec wiec bede ;] No i jade samochodem i bede mial 3 miejsca wolne. Tak wiec kto chetny to pisac. Wiem, ze na pewno Grobel - wiec zostaly jeszcze 2 miejsca. edit. Moze jakies spotkanie "integracyjne" w piatek?? Edytowane 25 Lipca 2006 przez Rob@k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Wszystko zalezy od tego czy urlop bede mial. Ale raczej powiniennem miec wiec bede ;] No i jade samochodem i bede mial 3 miejsca wolne. Tak wiec kto chetny to pisac. Wiem, ze na pewno Grobel - wiec zostaly jeszcze 2 miejsca. Ja bym z checia sie zalapal i jakas buteleczke wezme jako wpisowe bo mnie raczej nie znacie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 ta butelka w strone m!k to nie byla taka do oprozniania :D taki maly dżołk :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Nie jade ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Nie jade ;) nie draznij mnie, bo Cie zapakuje w karton i wysle tam poczta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 nie draznij mnie, bo Cie zapakuje w karton i wysle tam poczta :D Jak mnie znajdziesz to prosze bardzo :D . BTW moze jakis kurier chociaz :-| ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Jak mnie znajdziesz to prosze bardzo :D . dam rade ;] BTW moze jakis kurier chociaz :-| ? nie :P bedzie poczta i bez priorytetu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 dam rade ;] nie :P bedzie poczta i bez priorytetu :D Nie dasz rady [; PS moze chociaz opcja "rzucac ostroznie"? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 o "ostroznie" mozemy pomyslec choc to dodatkowe koszta a ma byc tanio ;) a znalesc Cie znajde, wysle psy goncze :P OT :lol: czy moge tego procka na brelok przerobic? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Wszystko zalezy od tego czy urlop bede mial. Ale raczej powiniennem miec wiec bede ;] No i jade samochodem i bede mial 3 miejsca wolne. Tak wiec kto chetny to pisac. Wiem, ze na pewno Grobel - wiec zostaly jeszcze 2 miejsca. edit. Moze jakies spotkanie "integracyjne" w piatek?? No horror chce jechac z nami :P Tylko sam tego nei napisze bo tyra teraz u ojca i wraca 1wszego...;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 ta butelka w strone m!k to nie byla taka do oprozniania :D taki maly dżołk :DJak ktos nie wie o co chodzi to moge udostepnic filmik.Mam go jeszcze na kompie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Jak ktos nie wie o co chodzi to moge udostepnic filmik.Mam go jeszcze na kompie :D sadze, ze % to bylaby najlzejsza kara za udostepnienie tego nagrania, ktore mogloby zdobyc oskara za najlepszy film amatroski :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No horror chce jechac z nami :P Tylko sam tego nei napisze bo tyra teraz u ojca i wraca 1wszego...;] Bez horrorów proszę :D . Potwierdzam obecność. Mam jednocześnie pytanie do Rob@ka: Będziesz miał samochód? Teraz ogólnie: Kto będzie nocował w DSie? Ja też tam planuję i możnaby jakiś pokój zarezerwowac. BTW: mój samochód zbytnio nie nadaje się na takie długie trasy <_< . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Teraz ogólnie: Kto będzie nocował w DSie? Ja też tam planuję i możnaby jakiś pokój zarezerwowac.Ja bede spal w DSie...martwi mnie tylko to ze najprawdopodobniej bede pociagiem sam jechal treba bedzie sie napic by mi podroz szybko minela :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja bede spal w DSie...martwi mnie tylko to ze najprawdopodobniej bede pociagiem sam jechal treba bedzie sie napic by mi podroz szybko minela :rolleyes:Pogadaj z Robakiem, moze sie znajdzie miejscie dla Ciebie, bo Dojczland moze jechac czyms innym..... Grunt ze ja jade kadettem z przodu i jestem fajny ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Pogadaj z Robakiem, moze sie znajdzie miejscie dla Ciebie, bo Dojczland moze jechac czyms innym..... Grunt ze ja jade kadettem z przodu i jestem fajny ^^ Na to wychodzi, że jadę z tyłu :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 jedno miejsce obok horroru prosze mi zarezerwowac, bo nie wiem czy moj elo kierowca z VW LT28 bedzie jechal do gda wiec lepiej miec alternatywe ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) jedno miejsce obok horroru prosze mi zarezerwowac, bo nie wiem czy moj elo kierowca z VW LT28 bedzie jechal do gda wiec lepiej miec alternatywe ;]Ta alternatywa moze kosztowac mnie dojazd z pania Krysia w pociagu :cry BTW: Wplacaliscie kase za DS ?? dostaliscie jakies potwierdzenie meilem czy cos z Realitynet ?? Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) @Kas Wpłacałeś już czy nie? Można wpłacać pojedynczo? Nie trzeba jakoś pokojami czy coś w tym stylu? Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez honor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 @Kas Wpłacałeś już czy nie? Można wpłacać pojedynczo? Nie trzeba jakoś pokojami czy coś w tym stylu? Wplacilem za dwie noce za siebie. Nie wiem jak jest z pokojami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Dobra, pewnie tak jest. Jutro wpłacam za siebie. Teraz taka moja mała propozycja: Moznaby spotkać sie jutro gdzieś na starówce :) . Piszcie czy Wam pasuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Moznaby spotkać sie jutro gdzieś na starówce :) . Piszcie czy Wam pasuje.Ja chcialbym sie z Wami poznac ale niestety caly weekend praca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...