Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 połer baj ejemdi gdzies spada wiec jego nie bedzie a co z bartolem tego nie wiem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Jeszcze Pszemka dwa ef namawiam, moze pojedzie [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie jade. Mam w tym czasie pilny wyjazd i nie dam rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie jade. Mam w tym czasie pilny wyjazd i nie dam rady. heheheh MaSell to teraz trzeba zaczac zbierac kase za miejscowke w pekapie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie jade. Mam w tym czasie pilny wyjazd i nie dam rady. No nieźle <_< , zostaje pociąg. Ile bilet stoi mniej więcej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 bilet bedzie kosztowal 20-25pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 bilet bedzie kosztowal 20-25pln. +5zł dla nas za miejscówke [; Nie wiem dlaczego wszyscy tacy nieszczesliwi, pociungiem najfajniej sie jezdzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Skoro we Wrocku mnie nie zauwazyles stojac obok mnie, to teraz zasadze ci kopa w dupsko, czubkiem buta miedzy poslady :DWystarczy ze podejdziesz i powiesz: "Czesc, to ja MaSell" i pomachasz troche identyfikatorem mi przed oczami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Wystarczy ze podejdziesz i powiesz: "Czesc, to ja MaSell" i pomachasz troche identyfikatorem mi przed oczami :D jego rozwiazanie jest lepsze :P to chlopaki 5pln dla Mateusaz i 5pln dla mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Kto będzie jechał w czwartek o godzinie 10.33 pociągiem? Istnieje możliwość wspólnej integracji z przybyszami z podlasia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Kto będzie jechał w czwartek o godzinie 10.33 pociągiem? Istnieje możliwość wspólnej integracji z przybyszami z podlasia :) Wlasnie :) Ekipa Augustowa + okolic bedzie jechala w Czwartek pociagiem "Rybak" Pozdrawiam bratnie wojewodztwo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No nieźle <_< , zostaje pociąg. Ile bilet stoi mniej więcej? Ile bilet..... :-| Hehe trza bedzie wyrywac konduktorke, bo na tirówki sobie nie skoczycie co :D ? Wystarczy ze podejdziesz i powiesz: "Czesc, to ja MaSell" i pomachasz troche identyfikatorem mi przed oczami :D Co sie wymysli, jednak imho Niemiec ma całkowita racje :D Pozdrawiam bratnie wojewodztwo :) Nie podlizuj sie i tak nikt Cie nie lubi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Lukexe tez sie bardzo cieszył ze bede, nawet spodobał mu sie pomysl ze spaniem w jednym pokoju :unsure: Skleroze masz, demek chciał spac z Tobą :P Ja tam mam towarzystwo juz w nocy :rolleyes: Bo BTW, we wrocku też stalismy obok siebie, a Ciebie nie zauwazylem :P Koniec OT :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Dobra, dobra, nie tłumacz sie [; - sa dowody :P Klik w emotke => :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Dobra, dobra, nie tłumacz sie [; - sa dowody :P Klik w emotke => :banana: to była odpowiedź na to :banana: --> klik w emotke :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 zapomniales dodac, ze kazdy z 4-ro pakiem browarka na droge ;]Amator [; Jedzcie jedzcie ja juz tam bede :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Amator [; Jedzcie jedzcie ja juz tam bede :> a Twoj asus dalej w serwisie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Oki, mialem tutaj male problemy i bylem pewien ze na zlocie sie jednak niepojawie.... Ale glupota zwyciezyla rozsadek i tocze sie z ekipa obciagiem. Tak na 95%.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Proponuję kupić bilety dzień wcześniej, ja przynajmniej tak robię. Potem wbita do jednego przedziału i biba B) . Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez honor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 No ja bilet bede mial juz prawdopodobnie jutro albo we wtorek, ale moge zaczekac na Ciebie horrorku i pojdziet raziem na dworzuc :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Super, zawsze o tym marzyłem :D . Z Tobą na dworzec, ach... :wub: EDIT: Niestety z przyczyn osobistych muszę zrezygnować z wyjazdu. Życzę dobrej zabawy i mam nadzieję, że za rok już uda mi się pojechać. Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez honor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) EDIT: Niestety z przyczyn osobistych muszę zrezygnować z wyjazdu. Życzę dobrej zabawy i mam nadzieję, że za rok już uda mi się pojechać. Wykrusza nam sie ekipa... W piatek o 8:30 osobowym jedziemy tak :unsure: Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nom jedziemy. Ja niestety jestem jeszcze lekko chory wiec nie mam zamiaru bawic sie tak dobrze jak wy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja najprawdopodobniej wsiade do pociagu w miejscowosci Lubajny (przystanek za Starymi Jabłonkami, a przed Ostróda) o 9:00, wiec zajmijcie mi miejscowke ;) Ah moglibyscie wywiesic tez przez okno transparent 'PurePc" zebym Was nie musial szukac po pociagu :D PS: Wezme tez 1,5 litra aqua vity wedlug mego przepisu B-) Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Grobel, Niemiec - jutro około godziny 8:00 widzimy sie na halu dworca głownego. Wszyscy sie juz znamy osobiscie (przynajmniej ja was znam :P) , wiec problemu nie bedzie ;). Kas dosiada sie do nas w jakiej tam wsi po drodze (podaj nr telefonu na pm, zeby latwiej bylo sie znalesc). Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...