Niemiec Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 połer baj ejemdi gdzies spada wiec jego nie bedzie a co z bartolem tego nie wiem.... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 10, 2006 Report post Posted August 10, 2006 Jeszcze Pszemka dwa ef namawiam, moze pojedzie [; Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Rob@k Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 Nie jade. Mam w tym czasie pilny wyjazd i nie dam rady. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Niemiec Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 Nie jade. Mam w tym czasie pilny wyjazd i nie dam rady. heheheh MaSell to teraz trzeba zaczac zbierac kase za miejscowke w pekapie :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
honor Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 Nie jade. Mam w tym czasie pilny wyjazd i nie dam rady. No nieźle <_< , zostaje pociąg. Ile bilet stoi mniej więcej? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Niemiec Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 bilet bedzie kosztowal 20-25pln. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 bilet bedzie kosztowal 20-25pln. +5zł dla nas za miejscówke [; Nie wiem dlaczego wszyscy tacy nieszczesliwi, pociungiem najfajniej sie jezdzi :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ent Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 Skoro we Wrocku mnie nie zauwazyles stojac obok mnie, to teraz zasadze ci kopa w dupsko, czubkiem buta miedzy poslady :DWystarczy ze podejdziesz i powiesz: "Czesc, to ja MaSell" i pomachasz troche identyfikatorem mi przed oczami :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Niemiec Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 Wystarczy ze podejdziesz i powiesz: "Czesc, to ja MaSell" i pomachasz troche identyfikatorem mi przed oczami :D jego rozwiazanie jest lepsze :P to chlopaki 5pln dla Mateusaz i 5pln dla mnie :) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KWS89 Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 Kto będzie jechał w czwartek o godzinie 10.33 pociągiem? Istnieje możliwość wspólnej integracji z przybyszami z podlasia :) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Drejfus Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 Kto będzie jechał w czwartek o godzinie 10.33 pociągiem? Istnieje możliwość wspólnej integracji z przybyszami z podlasia :) Wlasnie :) Ekipa Augustowa + okolic bedzie jechala w Czwartek pociagiem "Rybak" Pozdrawiam bratnie wojewodztwo :) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 No nieźle <_< , zostaje pociąg. Ile bilet stoi mniej więcej? Ile bilet..... :-| Hehe trza bedzie wyrywac konduktorke, bo na tirówki sobie nie skoczycie co :D ? Wystarczy ze podejdziesz i powiesz: "Czesc, to ja MaSell" i pomachasz troche identyfikatorem mi przed oczami :D Co sie wymysli, jednak imho Niemiec ma całkowita racje :D Pozdrawiam bratnie wojewodztwo :) Nie podlizuj sie i tak nikt Cie nie lubi :wink: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LukeXE Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 Lukexe tez sie bardzo cieszył ze bede, nawet spodobał mu sie pomysl ze spaniem w jednym pokoju :unsure: Skleroze masz, demek chciał spac z Tobą :P Ja tam mam towarzystwo juz w nocy :rolleyes: Bo BTW, we wrocku też stalismy obok siebie, a Ciebie nie zauwazylem :P Koniec OT :lol: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 Dobra, dobra, nie tłumacz sie [; - sa dowody :P Klik w emotke => :banana: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LukeXE Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 Dobra, dobra, nie tłumacz sie [; - sa dowody :P Klik w emotke => :banana: to była odpowiedź na to :banana: --> klik w emotke :P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
viod Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 zapomniales dodac, ze kazdy z 4-ro pakiem browarka na droge ;]Amator [; Jedzcie jedzcie ja juz tam bede :> Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Niemiec Posted August 11, 2006 Report post Posted August 11, 2006 Amator [; Jedzcie jedzcie ja juz tam bede :> a Twoj asus dalej w serwisie :P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2006 Report post Posted August 13, 2006 Oki, mialem tutaj male problemy i bylem pewien ze na zlocie sie jednak niepojawie.... Ale glupota zwyciezyla rozsadek i tocze sie z ekipa obciagiem. Tak na 95%.... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
honor Posted August 13, 2006 Report post Posted August 13, 2006 (edited) Proponuję kupić bilety dzień wcześniej, ja przynajmniej tak robię. Potem wbita do jednego przedziału i biba B) . Edited August 13, 2006 by honor Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2006 Report post Posted August 13, 2006 No ja bilet bede mial juz prawdopodobnie jutro albo we wtorek, ale moge zaczekac na Ciebie horrorku i pojdziet raziem na dworzuc :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
honor Posted August 13, 2006 Report post Posted August 13, 2006 (edited) Super, zawsze o tym marzyłem :D . Z Tobą na dworzec, ach... :wub: EDIT: Niestety z przyczyn osobistych muszę zrezygnować z wyjazdu. Życzę dobrej zabawy i mam nadzieję, że za rok już uda mi się pojechać. Edited August 15, 2006 by honor Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kas Posted August 16, 2006 Report post Posted August 16, 2006 (edited) EDIT: Niestety z przyczyn osobistych muszę zrezygnować z wyjazdu. Życzę dobrej zabawy i mam nadzieję, że za rok już uda mi się pojechać. Wykrusza nam sie ekipa... W piatek o 8:30 osobowym jedziemy tak :unsure: Edited August 16, 2006 by Kas Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 16, 2006 Report post Posted August 16, 2006 Nom jedziemy. Ja niestety jestem jeszcze lekko chory wiec nie mam zamiaru bawic sie tak dobrze jak wy.... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kas Posted August 16, 2006 Report post Posted August 16, 2006 (edited) Ja najprawdopodobniej wsiade do pociagu w miejscowosci Lubajny (przystanek za Starymi Jabłonkami, a przed Ostróda) o 9:00, wiec zajmijcie mi miejscowke ;) Ah moglibyscie wywiesic tez przez okno transparent 'PurePc" zebym Was nie musial szukac po pociagu :D PS: Wezme tez 1,5 litra aqua vity wedlug mego przepisu B-) Edited August 16, 2006 by Kas Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 17, 2006 Report post Posted August 17, 2006 (edited) Grobel, Niemiec - jutro około godziny 8:00 widzimy sie na halu dworca głownego. Wszyscy sie juz znamy osobiscie (przynajmniej ja was znam :P) , wiec problemu nie bedzie ;). Kas dosiada sie do nas w jakiej tam wsi po drodze (podaj nr telefonu na pm, zeby latwiej bylo sie znalesc). Edited August 17, 2006 by MaSell Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...