l3cho Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Witam Chce dokonać zakupu zasilacza za 200zł (więcej nie mam) do zestawu: Amd 64 3800+ (am2) Asus M2N-E 2x512 PDP Patriot LLK 667 Mhz Cl4 GeForce 7600 GS Galaxy 256MB HDTV & DVI (PCI-E) (Zalman) Segate 250Gb Nagrywarka DVD 3 Wentyle bo budy Zamierzam bawić się w podkręcanie na początek głównie grafika :) no a potem reszta Czy ten Zasilacz Topower 400 P5 U12 OEM będzie odpowiedni? Poradzili mi, że wystarczy :) nie chcę bawić się znowu w extremalne podkręcanie :D WC, freon :D ani nic z tych rzeczy :) chcę tylko żeby komputer stabilnie chodził. Czytałem dużo o tym zasilaczu i ma bardzo dobre opinię. Czekam na wasze Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 najlepiej sam policz i bedziesz pewny ;) http://extreme.outervision.com/psucalculator.jsp#footnote2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Wystarczy, to dobra zasiłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3cho Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Wystarczy, to dobra zasiłkanawet po dużym OC:)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 po wiekszym oc pewnie tez da rade ale moze juz sie mocno grzac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...