Kamilek Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Witam.Planuję zakup laptopa z core duo.Zależy mi takze na jak największej matrycy najlepiej 17 cali.Nie interesuje mnie karta graficzna.Przedewszystkim procesor i ram.Pozdrawiam.Koszta ok. 4500zł ?? moze mniej ?? Edytowane 24 Lipca 2006 przez Kamilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Przede wszystkim procesor i ram. Do tego dożucamy "jak największą matrycę (min 15"). Uważasz że napisałeś dokładnie? A mamona? Jak już sam prosisz o porade, to się wysil i napisz to tak, żeby się komu kolwiek chciało odpisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owlman Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 nie wiem czy znajdziesz cos za ta cene z core duo i 17" (chyba ze uzywanego chcesz) najtansze co znalazlem to: nx9420 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Tez mi sie wydaje ze w tej cenie CD z 17" ekranem nie znajdziesz. Za około 4300zł jest Asus a6f z CD i matryca 15,4" i wydaje mi sie ze jest to dobra propozycja. Oczywiscie inni producenci tez oferuja w tej cenie cos podobnego na przykład toshiba, HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) za 4500zl mozna spokojnie dostac takiego lapika ;) Dell Inspiron E1705 Procesor Intel® Core™ Duo T2400 (2MB Cache/2X1.83GHz/667MHz FSB) LCD: 17” Wide-screen WXGA+ RAM: 1GB, DDR2, 533MHz Windows® XP Home oryginalny HDD: 100GB 5400 rpm SATA Hard Drive Grafika: 256MB ATI MOBILITY RADEON X 1400 HyperMemory WiFi: Intel PRO/Wireless 3945 802.11 a/g Mini Card (54Mbps) Moduł: Wireless 350 Bluetooth Karta LAN 10/100Mbps Napęd: DVD+RW Drives 8X CD/DVD (DVD+/-RW) z double-layer DVD+R 1 rok gwarancji jesli chcesz wiedziec gdzie takie cos mozna kupic to zapraszam na PW :) na lapiku spokojnie pograsz w nowe gierki, a ogladanie filmow na takiej matrycy to sama przyjemnosc seria ta jest dobrze wykonana i wkoncu Dell ;) Edytowane 25 Lipca 2006 przez lukas-comp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 No laptopik wypas ale czy na pewno kosztuje "tylko" 4.5k zł?? Ja go znalazłem na allegro i kosztuje 6k zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 tak 4.5k zl bo jest dostepny u mnie, a nie u tego Pana... ;) jedynym mankamentem tego lapika (jak i wszystkich 17") to spora waga bo 3,6kg osobiscie preferuje mniejsze sprzety (12-14") gdzie waga jest maks do 2kg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) No ale jak za 4.5k zł to jest super okazja no i na dodatek jeszcze Dell. Jednak mobilnosc takiego laptopa jest dyskusyjna, chyba ze komus to nie przeszkadza i chce miec laptopa zamiast desktopa :D Ja osobiscie tez wybrałem 14" ;) Edytowane 25 Lipca 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...