Simek Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Właśnei ukończyłem tłumaczenie strony projektu Rosetta@Home razem z kumplami z BOINC@Poland. Jeżeli znajdziecie w nim jakieś błędy, niejasności to piszcie, na pewno to poprawie ;) http://boinc.bakerlab.org/rosetta/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Właśnei ukończyłem tłumaczenie strony projektu Rosetta@Home razem z kumplami z BOINC@Poland. Jeżeli znajdziecie w nim jakieś błędy, niejasności to piszcie, na pewno to poprawie ;) http://boinc.bakerlab.org/rosetta/ tu nie liczymy nic innego oprócz Seti (znaczy ja licze, ale w Boinc@Poland ;] ) wiec nikt raczej tego nie sprawdzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Rosetta@home jest projektem not-profit. Chyba NON-PROFIT. Tak mi się wydaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simek Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 racja literówka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) hm, zacząlem liczyc rosettę, ciekawe :) nie mozna tak sie skupiac tylko na SETI, inne projekty sa takze ciekawe Edytowane 27 Lipca 2006 przez LukeXE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 nie mozna tak sie skupiac tylko na SETI, inne projekty sa takze ciekaweOczywiście, że można i my to tutaj staramy się robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 hm, zacząlem liczyc rosettę, ciekawe :) nie mozna tak sie skupiac tylko na SETI, inne projekty sa takze ciekawe tylko pamietaj ze juz wtedy nie liczysz dla ppc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ale jak liczę SETI, Einstaina i Rosettę, to pkt idą dla ppc tylko z SETI? Czy jak wziąłem się za inne projekty to ppc nic już nie dostaje. I jak rozdzielić czas na inne projekty, zapisałem się już łącznie do 3 i na wszystkie mam 33%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ale jak liczę SETI, Einstaina i Rosettę, to pkt idą dla ppc tylko z SETI? Czy jak wziąłem się za inne projekty to ppc nic już nie dostaje. I jak rozdzielić czas na inne projekty, zapisałem się już łącznie do 3 i na wszystkie mam 33%. w preferencjach projektu przydzielasz zasoby. ppc dostje tylko z seti. Wiedzialem ze w koncu do tego dojdzie, ze team sie rozpadnie, bo inni zaczna liczyc inne projekty, i z pierwszego miejsca w polsce nici :D rac 16k sie dlugo nie utrzyma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Heh, ja liczę SETI dopiero od wczoraj ;) więc team sie nie rozpada. Poprostu uznałem że inne projekty też są ciekawe i bardziej pożyteczne i nie będe poświęcał tyle czasu dla SETI :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ważne, że jest chociaż parę osób, którym zależy na teamie i jego RAC. Słomiany zapał to normalka u Polaków. Swoją drogą nie wiem czy dobrym pomysłem nie byłoby outowanie osób nie liczących kilka miesięcy, zostają tylko Ci, którym zależy. Oczywiście nie mówię o tych, którzy zadeklarowali się, że będą uczestniczyć po wakacjach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Może i dobry pomysł, ale ważniejsze jest chyba ściagnięcie nowych maszyn liczących do teamu, bo przy terazniejszej liczbie mamy raczej nikłe szanse na 1 miejsce ;) @Kszonek z tego co ja widze RAC jest powyżej 18k a nie 16k ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 ja sie deklaruje, zę pomimo problemow licze dla seti.. ale tak szczerze to jest kupa sensowneijszych projektów-bialka roseta itp niż szukanie domniemanych kosmitów :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...