Challenger Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Witam. Zamierzam kupić procesor Athlon X2 3800+. I tutaj proszę was o radę. Jaką płytę głowną do tego procka i jaką grafikę w miarę przystępnej cenie i wydajnej w grach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) a jaki socket?? Edit: Też zamierzam ten procek kupić ale nie wiem czy socket 939 czy na AM2.Ale jak patrze na Am2 płyt głównych nie jest za dużo a są droższe :/ i mam dylemat bo w zasadzie na AM2 chodzi DDR2 ale jak się chce zaoszczędzić to socket 939 Edytowane 24 Lipca 2006 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Challenger Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja jestem za Am2 ale to zależy od ceny tzn. czy funduszy mi wystarczy :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam. Zamierzam kupić procesor Athlon X2 3800+. I tutaj proszę was o radę. Jaką płytę głowną do tego procka i jaką grafikę w miarę przystępnej cenie i wydajnej w grach?no ale jaki przedzial cenowy? ps. tylko AM2 ceny DDR ida strasznie do gory, chociazby z tego wzgledu warto przejsc juz na ta platforme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 na am2 stracisz troche na plycie ale zaoszczedzisz 60zl na procku, najlepszy mobacz na am2 to asus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam. Zamierzam kupić procesor Athlon X2 3800+. I tutaj proszę was o radę. Jaką płytę głowną do tego procka i jaką grafikę w miarę przystępnej cenie i wydajnej w grach? @Challenger do tego procka, grafa minimum to X1800GTO(niecale 800zl) :-P Chyba ze nie grasz w gry, lub robisz to sporadycznie, to 7300GT(zwykle ponad 300zl, Galaxy ponad 400zl) A jesli chcesz max, za rozsadne pieniadze- 7900GT(12 stowek) kreca sie zwykle w poblize zegarow GTX'a :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...