aerial Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Aerial fajnie wszystko tylko wrzuciles moje masakryczne WC rev.1 ;D w midi i w ogole ze szroudem kartonowym :P jak mozesz to wyedytuj i wrzuc moze 3 PIC z tego tematu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry1620498 dzieki z gory :D Czulem wlasnie ze cos przeoczylem, pamietalem twoje dalsze rev, ale znalazlem (nie wiem czemu :) ) - tylko rev1. Przy nastepnej edycji napewno poprawie / dodam. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ...moje też jest ver.1.0 w midi. już dawno nieaktualne :D . jak będziesz miał ochotę aerial, to podmień fotkę na jakąś nowszą z rev. 2 w BT ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A ja chce złożyć zażalenie, Aerial wybrałeś chyba zdj najgorszej rev mojego WC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A ja chce złożyć zażalenie, Aerial wybrałeś chyba zdj najgorszej rev mojego WC ;)Ogolny rzut na wc masz zatytulowane. Pierwsza fotka w temacie pogladowa - poniekad ty ja wybrales :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Hoho jest moje WC :D Fajnie to wyszlo, teraz wrzucac ludzie na te XS'y i inne :P Aerial szacuneczek B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 No nie... aż na 2 foty sie załapałem ;D Szkoda ze to stara revizja.. ale mam za swoje.. mogłem świerze foty wrzucić... Jutro chrzciny mojej córeczki, pojutrze kac... a od poniedziałku wieczorami składam kompa ;D Kibel już dawno założony ale jakbym pokazał jak to teraz wygląda to nie miałbym sumienia już nigdy nikogo opierdzielić na tym forum ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Kibel już dawno założony ale jakbym pokazał jak to teraz wygląda to nie miałbym sumienia już nigdy nikogo opierdzielić na tym forum ;DOwszem to daje duży komfort ;) Moje są tez niestety dwie foty, jedna wielka nawet z rev 1, co wyglądało potfornie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Aerial naprawde Ci się musiało nudzić... ale pomysł świetny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...