zawleka Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Mam pytanko, jakie byście doradzili mi zakupić pamięci 2x512 MB Moja płyta główna to ASUS P4P800 SE na intelu 865 PE Procek to Pentium 4 2.6 gHz ( bez HT ) Jeżeli chodzi o zastosowanie pamięci to głównie chodzi o programy takie jak photoshop, flash, 3dmax i inne do grafiki. W tej chwili mam 512 ram firmy "krzak" no i troche mało kiedy odpali się porządne projekty w photoshopie i do tego flasha czy coś jeszcze. Proszę o doradzenie mi w tej kwestii. Przedział cenowy w sumie mało istotny, ale piszcie te tańsze i te droższe bo nie wiem jeszcze na wydanie jakiej kwoty się zdecyduje. Edytowane 25 Lipca 2006 przez zawleka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 moze moja rada bedzie troche dziwna ale na pewno precyzyjna... im drozsze tym lepiej, niestety tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawleka Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 o tym wiem, ale proszę o podawanie cenowo nie tylko tych najwyższych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 moim zdaniem nawet najlepsze pamieci nie zrekompensujja ilosci czyli moim zdaniem lepiej miec 2x1GB goodramow albo czegos innego niz 1gb crucial balistix, poza tym czy masz zamiar poddać OC te pamiątki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawleka Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 raczej OC odpada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 nie masz specjalnych wymagan poprostu potrzebujesz wiecej ramu spokojnie bierz DDR 2x1GB PC3200 400MHz TwinMos Dual Sam takich uzywam [niestety nie w takiej ilosci] http://www.apollo.pl/store/show_detail/9/14495 640zł stabilne, daja sie ustawic na 1T, maja CL2,5, a FBS ...roznie ale na bank mozna 460 Mhz ustawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...