Pan G Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 chcialem kupic tanio domene .pl dla swojej strony, szukam jak najtaniej czy moze ktos z Was mial podobny problem i znalazl cos ciekawego ? Proszę o szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 sporo jest w miare rzetelnych rejestratorow, np. tez home.pl ma dosc tanio ( nie wiem czy najtaniej ale czy jest sens sie klocic o 3 pln :-P ?) Dlaczego o tym pisze, bo sporo rejestratorow robi pseudo promocje dajac domeny tanio, bardzo tanio ale potem trzeba siedziec u nich i nie mozne przeniesc domeny gdzie indziej bo sa ograniczenia w umowie albo nie chca wydac kodu domeny itp. i jest to nielegalne bo regulamin NASK mowi inaczej.. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 rejestracjadomen.pl - sam mam, polecam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 ovh.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 nazwa.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 zgadza sie sa uczciwe firmy ale nie wiem czy np z takiej nazwa.pl mozna pobrac sobie kod authinfo jak sie kupuje domene w promocji, o co chodzi? spojrzcie... tanie domeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) zgadza sie sa uczciwe firmy ale nie wiem czy np z takiej nazwa.pl mozna pobrac sobie kod authinfo jak sie kupuje domene w promocji, o co chodzi? spojrzcie... tanie domeny Zdaje mi sie czy w/w strona za ch***re nie wyswietla sie prawidlowo w Operze ? Dla mnie ta strona juz nie jest wiarygodna ;] Edytowane 25 Lipca 2006 przez Torwald Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan G Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zdaje mi sie czy w/w strona za ch***re nie wyswietla sie prawidlowo w Operze ? Dla mnie ta strona juz nie jest wiarygodna ;] opera sux zainstaluj sobie firefoxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 nazwa.pl Mam, narazie nie narzekam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) w nazwa.pl sa trasfery domen cytat: "Transfer domen polskich od innych rejestratorów do NetArt jest bezpłatny i odbywa się automatycznie po wprowadzeniu kodu authinfo jednoznacznie autoryzującego domenę. " a to jest domena z promocji wiec spoko nie ma problemu jakbym mial cos jeszcze kupic z serwerow albo domen to tylko nazwa.pl Edytowane 26 Lipca 2006 przez flasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Ja mam w home.pl i polecam, szybko aktywowali po wpłaceniu kasy i wszystko działa bezproblemowo jak placisz im kase to nikt problemow nie stwarza :lol2:Wiedz, że są usługi za które się płaci, a stwarzają problemy, oj są Edytowane 28 Lipca 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja mam w home.pl i polecam, szybko aktywowali po wpłaceniu kasy i wszystko działa bezproblemowo jak placisz im kase to nikt problemow nie stwarza :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 a co za darmo mają robić? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 a co za darmo mają robić? :D Nie mowilem, ze za darmo, wlasnie wrecz na odwrot jak placisz godnie to chetnie sie takim klientem ktos "zaopiekuje" a jak nic nie placisz lub bardzo malo to nikt sie Toba nie zainteresuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) opera sux zainstaluj sobie firefoxa. sam jestes sux, nie wiesz co dobre Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez FumFel_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 www.az.pl ;] polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...