Skocz do zawartości
Pan G

Gdzie tanio kupić domenę?

Rekomendowane odpowiedzi

sporo jest w miare rzetelnych rejestratorow, np. tez home.pl ma dosc tanio ( nie wiem czy najtaniej ale czy jest sens sie klocic o 3 pln :-P ?)

Dlaczego o tym pisze, bo sporo rejestratorow robi pseudo promocje dajac domeny tanio, bardzo tanio ale potem trzeba siedziec u nich i nie mozne przeniesc domeny gdzie indziej bo sa ograniczenia w umowie albo nie chca wydac kodu domeny itp. i jest to nielegalne bo regulamin NASK mowi inaczej.. .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadza sie sa uczciwe firmy ale nie wiem czy np z takiej nazwa.pl mozna pobrac sobie kod authinfo jak sie kupuje domene w promocji, o co chodzi? spojrzcie...

tanie domeny

Zdaje mi sie czy w/w strona za ch***re nie wyswietla sie prawidlowo w Operze ?

Dla mnie ta strona juz nie jest wiarygodna ;]

Edytowane przez Torwald

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w nazwa.pl sa trasfery domen cytat:

"Transfer domen polskich od innych rejestratorów do NetArt jest bezpłatny i odbywa się automatycznie po wprowadzeniu kodu authinfo jednoznacznie autoryzującego domenę. "

a to jest domena z promocji wiec spoko nie ma problemu jakbym mial cos jeszcze kupic z serwerow albo domen to tylko nazwa.pl

Edytowane przez flasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam w home.pl i polecam, szybko aktywowali po wpłaceniu kasy i wszystko działa bezproblemowo

jak placisz im kase to nikt problemow nie stwarza :lol2:

Wiedz, że są usługi za które się płaci, a stwarzają problemy, oj są Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi