Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Witam [; Poprzedni mod jednak spalił na panewce, wyciąłem okienka i pomalowałem budę na niebiesko, i na tym się skończyło... miałem wstawić neonki własnoręcznie robione ale nie już diodek nie ma i nie będzie w sklepie w którym się zaopatrywałem [; Teraz zabrałem się za moda budy o nazwie Psycho v.1.2 Mod polega na wycięciu okna, wybiciu gwoździem napisu po boku, zrobieniem otworu na wentylator w panelu przedniego obudowy i daniem krótkich, za to raczej efektywnych dwukolorowych katodek własnoręcznej roboty by się fajnie i "dziko" mieniły w obudowie [; co z tego wyjdzie- zobaczymy [; Narzędzia: Młotek, gwoździk, multiszlifierka Dremela 15k - 33k obr. na min. [; wentylator 120mm (ale zapewne będzie mnijszy ze względów na obudowę (ma takie kikuty po bokach i nie bardzo idzie się zmieścić x[ ) katody: wąż przeźroczysty 15/10 cm x3, 6 diód 10mm 3 kolorowe (zielony, niebieski i czerwony) i woda. Projekt łatwy do wykonania, góra 2 tygodnie roboty przy pomocnych wiatrach ;) Projekt robiony w Paincie: http://www.ufotki.info/uploads/2e18dbc728.jpg Zabieram się do roboty :) (ps. zastanawiam się, czy zamiast takiego normalnego okna nie wyciąć czegoś, co by pasowało pod nazwe xD tzn. jakiś dziwny kształt [; czy lepiej zostawić tak jak zaplanowałem?) Edytowane 25 Lipca 2006 przez Drunk_ZoZol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 W tym Twoim modzie nie ma absolutnie NIC CIEKAWEGO! Zmień projekt bo wyjdzie pospolita obudowa, która nie będzie przyciągać wzroku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) a gdzie tu mod? zauwaz brak konsekwencji w dzialaniu. Chcesz zeby bylo "psycho". OK. Wybijasz napisy gwozdziem - masz psycho. A zaraz obok jest okno wyciete od linijki. No chyba ze psycho z katomierzem. Dalej. Masz napisy itp, ale co z panelem przednim. Pierwsze na co rzucilbym sie z gwozdziem bedac psycholem, nie bylaby blacha z boku (bo tego trzeba jednak troche poszukac), tylko wlasnie na to co jest najbardzoej wyeksponowane, czyli front. A u Ciebie front pozostal bez zmian. No i te katodki mrygajace wsciekle. Wyczytalem w "New Scientist", ze wizje wywolane zaburzeniami psychotycznymi nigdy nei sa "kolorowe i piekne", wrecz przeciwnie, wizje te sa szare i przerazajace, co jeszc ze bardziej poglebia psychoze. Wiec swiatlo tez raczej nie pasuje do koncepcji. Watpie zeby cokolwiek z tego bylo, ale dzialaj... Edytowane 25 Lipca 2006 przez Carl0s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Coś mało inwencji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zapowiada sie kolejna modyfikacja typu katoda+okno, który to już raz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) hehe i o takiego typu komentarze mi chodziło ;) Jest jeden mały problem, mam wycięte 3 dziury w tej obudowie. Narazie pomyślałem nad zmianą okna, czyli inny kształt wycięcia, ale za choliere nie wiem jaki by dać ten kształt o.0 http://www.ufotki.info/uploads/4fb5e67893.jpg - tak są wycięte te dziury. Może zostawie okno, a dodam do obudowy różne dodatki, np. siekierkę scale z górnym panelem? xD Przedni panel jest z plastiku, więc można tam wkręcić pare rurek z jednego końca na drugi, moze by to poprawiło efekt, i wbić żyletki na styl podciętej żyły? (oczywiście zabezpieczyć żyletkę taśmą gdy się już wbije by się nie pokaleczyć [; Edytowane 25 Lipca 2006 przez Drunk_ZoZol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 ale ty stwierdzasz czy pytasz? bo jak stwierdzasz, to OK, tyle ze do bani. Ale jesli pytasz, to znajdz sobie inne hobby... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Katody nie mrugające - to po pierwsze xD Dobra, zabieram się do roboty, czyli projektuję od nowa okno i ogólnię budę xD (ale niestety napis już wczoraj wybiłem xD) może coś mi się uda zaprojektować ciekawego (te szkice były robione na szybko i teoretycznie z nudów xD) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 dzwońcie po 999... niech przyjadą z kaftanem... bo zachowanie usera Drunk_ZoZol jest co najmniej dziwne :D. jak na moje oko... to nic z tego nie będzie... tzn mogło by być.. ale nie tym moderem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) OT - hehehe [; Dobra, teraz inny pomysł xD wybije siekierą okienko zamiast używać multiszlifierki. Efekt powinien być ciekawy... [; Edytowane 25 Lipca 2006 przez Drunk_ZoZol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Niech ktoś zamknie ten temat bo i tak nic z tego nie wyjdzie a autor robi z siebie idiotę i zachowuje się jak dziecko neostrady... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Dobra, można zamknąć temat... najwyżej zrobie drugi zaraz po skończeniu moda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 ... Asertywnosc rox ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Na życzenie autora topic zostanie otwarty i ewentualnie wyczyszczony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...