...John Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Widać, że są mądrzy ludzie w tym kraju, jeszcze nic straconego. Romek na prezydenta, mderacja na ministrów.;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Jeśli chodzi o filmy i łączenie tego z czymś, to proponowałbym muzykę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Jestem na forum w glownej mierze zwiazanym z OC i hardware. Tematy zwiazane z telefonami, audio, filmami, motoryzacja itp itd na tym forum mnie w ogole nie interesuja. Jak chce sobie o czyms konkretnie poczytac, to udaje sie na strony/fora poswiacone tylko temu zagadnieniu. Ba, takie tematy obciazaja dodatkowo Naszą baze, zajmuja miejsce (przez to forum to jedna (i tak juz) wielka kobyła, ktora dodatkowo bedzie sie powiekszac pytaniami o opony), forum działa wolniej... Jestem na nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Wiesz liczba dodatkowych 50 tyś postów na miesiąc to nie problem dla serwera i bazy. Kobyła i tak jest tak duża i tu powiększanie i dodawanie subfor pozwala na rozłożenie obciążenia na działy zamiast na jeden temat. Szukajka bardziej obciąża serwer niż 2 miliony postów. Prowadzimy prace nad szybkością serwera i będzie to wszystko jednak szybciej chodziło. Ja jestem jak najbardziej za. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Jeszcze tylko trzeba sie zastanowic jakie subfora nalezy stworzyc. Ja jestem takiego zdania, ze powinno byc ich co najwyzej kilka. Moim zdaniem nie warto tworzyc subfor traktujacych tylko o jednym zagadnieniu (na przyklad o filmach). Lepiej jest do filmow "dorzucic" jeszcze anime i na przyklad ksiazki. W koncu zbyt duze rozdrobnienie tez nie jest dobre. Moze macie jakies pomysly co do subfor? Wszelkie propozycje mile widziane. A może by zrobić tak: Film i Muzyka? O muzyce też mamy kilka tematów na oślej, a co do anime to myślę, że nie potrzebne wszystko by było w tych filmach. Jeszcze bym się zastanawiał nad tym, aby subforum Kulinaria przenieść z testowego pod łączkę. A co to jest to Tymczasowe? Z tego co widzę to są tam same tematy Wrześni@k'a tego oszusta... nie można tego wywalić już? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 A może by zrobić tak: Film i Muzyka? O muzyce też mamy kilka tematów na oślej, a co do anime to myślę, że nie potrzebne wszystko by było w tych filmach. Jak skonczymy dywagacja - zostana Wam przedstawione rozwiązania które uznaliśmy za najlepsze. Takze pracujemy nad tym.. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Moim skromnym zdaniem bezsensu, chcecie dział motoryzacja to idzcie na takie forum które sie tym zajmuje. Z tego co mi wiadomo PurePc od początku było nastawione na Hardware, O/C a niedługo z tego zrobicie drugiego Pclab sam śmietnik i tyle. Jestem przeciwko tworzeniu takich subforum. To jest moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Dlatego sie nie zgadzam. Zauwazcie wszyscy ze to nie oznacza dodania nowych postow, tylko pogrupowania ich w tematy. Dział moto już jest, a teraz jest kwestia zrobienia porządku, ktory bedzie przejawial sie zrobieniem z jednego tematu w ktorym jest wszystko subforum z tematami. Więc nie rozumiem az takiego halasu robionego przez przeciwnikow. A jak być takimi purystami jak proponuje sajrus-world to powinna chyba 1/3 wszystkiego poleciec. Zreszta: Wiesz liczba dodatkowych 50 tyś postów na miesiąc to nie problem dla serwera i bazy. Kobyła i tak jest tak duża i tu powiększanie i dodawanie subfor pozwala na rozłożenie obciążenia na działy zamiast na jeden tematSkoro nie bedzie gorzej dla tych ktorych to nie interesuje to o co biega? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 IMHO nietrafiony pomysl z tym dodatkowym dzialem, pasjonuja mnie wyscigi NASCAR wiec udzielam sie forum polskiej strefy NASCAR, jak kupilem cyfrowke zalogowalem sie na cyberfoto, trudno zeby purepc byl o wszystkim tematy na oslej w zupelnosci wystarcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Moim skromnym zdaniem bezsensu(..)Jak na kogoś tak młodego na forum, to dziwne poglądy masz... IMHO nietrafiony pomysl z tym dodatkowym dzialem(..)Dziwnie to brzmi z ust kogoś, kto większość swoich postów ma na Oślej, która z kompami ma niewiele wspólnego... I ogólnie do wszystkich przeciwników: Ja mam kartę Gainwarda, ale jakoś nie korzystam z forum tego producenta. Wolę PurePC. Mały OT: Szukajka bardziej obciąża serwer niż 2 miliony postów. Prowadzimy prace nad szybkością serwera i będzie to wszystko jednak szybciej chodziło.To może dodać w profilu każdego usera fora, które mają być przeszukiwane normalnie oraz przy "Pokaż nowe posty". Zgaduję, iż większość wyszukiwań to właśnie "Pokaż nowe posty". Zmniejszenie ilości przeszukiwanych podforum mogłaby pomóc. Edytowane 26 Lipca 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Jak na kogoś tak młodego na forum, to dziwne poglądy masz... Dziwnie to brzmi z ust kogoś, kto większość swoich postów ma na Oślej, która z kompami ma niewiele wspólnego... I ogólnie do wszystkich przeciwników: Ja mam kartę Gainwarda, ale jakoś nie korzystam z forum tego producenta. Wolę PurePC. Mały OT: To może dodać w profilu każdego usera fora, które mają być przeszukiwane normalnie oraz przy "Pokaż nowe posty". Zgaduję, iż większość wyszukiwań to właśnie "Pokaż nowe posty". Zmniejszenie ilości przeszukiwanych podforum mogłaby pomóc. Mały hmmm ciekawe data rejestracji oznacza ile na forum siedzie i jaki staż mam to powodzenia z takim myśleniem. Przez dobry rok byłem tylko i wyłącznie czytelnikiem tego forum bez rejestracji :), więc jakiś tam staż już mam. Wolisz PPC bo tematyka Hardware i nie mówimy w tym temacie o sprzęcie lecz o motoryzacja (która grubo wykracza poza tematykę tego forum) jest dużo innych for z tematyką motoryzacyjną i już nie próbujcie robić z PPC forum ogólno-tematycznego bo główno wielkie z tego zostanie :angry:. Lubisz PPC to siedz na nim, nie lubisz bo nie ma działu motoryzacja to żegnamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Nie czytałem tematu ale jestem na nie. Nie piszcie już bo to nic nie da, subforum napewno nie będzie bo i po co?? Niech ktoś zamknie ten temat. EDIT: Znowu czegoś nie wiem i źle powiedziałem... Ide czytać :P EDIT2: Niestety będzie, to jeszcze zróbcie subforum dla postfuckerów, filmowców... itd. itp. etc. Trudno, przeżyje ;) EDIT3: Ciesz sie że edytuje a nie dopisuje kolejny... W tym wypadku masz troche racji ale czemu robisz OT, mogłeś mi to napisać na pw... Edytowane 27 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Nie czytałem tematu ale jestem na nie. Nie piszcie już bo to nic nie da, subforum napewno nie będzie bo i po co?? Niech ktoś zamknie ten temat. Tos sie grzechu pomylil :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Wolisz PPC bo tematyka Hardware i nie mówimy w tym temacie o sprzęcie lecz o motoryzacja (która grubo wykracza poza tematykę tego forum) jest dużo innych for z tematyką motoryzacyjną i już nie próbujcie robić z PPC forum ogólno-tematycznego bo główno wielkie z tego zostanie :angry:. Lubisz PPC to siedz na nim, nie lubisz bo nie ma działu motoryzacja to żegnamy.Kolego czy ty się nie zapędziłem za bardzo. Zapomniałeś kto może takie sądy wydawać. Jeśli będzie potrzeba i chęć ludzi to się założy dział Motoryzacja na Oślej i nie będzie dyskusji bo potrzeba lub nie potrzebnie. Forum jest dla ludzi a nie ludzie dla forum. Nie widzę powodu, aby poziom wypowiedzi spadł przez dział motoryzacja. Widzisz takie niebezpieczeństwo? Jeśli tak to zapraszam jeszcze raz zobaczyć jaki jest podział na forum i zrozumiesz, że jest wiele takich subfor/działów, które z tematyką komputerową nijak się mają a bardzo są chwalone i bardzo często w wolnej chwili odwiedzane przez nawet wyjadaczy i specjalistów na forum. Nie zamykajmy i nie szuflatkujmy wszystkiego, mamy prowadzić do rozwoju a nie do izolacji forum. Oczywiście takie jest moje zdanie, jako Naczelnego, możecie się z nim nie zgadzać lecz po 2,5 rocznej pracy w agencji reklamowej wiem bardzo dobrze jaka rozpromować PurePC i jak prowadzić ten cały serwis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Kolego czy ty się nie zapędziłem za bardzo. Zapomniałeś kto może takie sądy wydawać. Jeśli będzie potrzeba i chęć ludzi to się założy dział Motoryzacja na Oślej i nie będzie dyskusji bo potrzeba lub nie potrzebnie. Forum jest dla ludzi a nie ludzie dla forum. Nie widzę powodu, aby poziom wypowiedzi spadł przez dział motoryzacja. Widzisz takie niebezpieczeństwo? Jeśli tak to zapraszam jeszcze raz zobaczyć jaki jest podział na forum i zrozumiesz, że jest wiele takich subfor/działów, które z tematyką komputerową nijak się mają a bardzo są chwalone i bardzo często w wolnej chwili odwiedzane przez nawet wyjadaczy i specjalistów na forum. Nie zamykajmy i nie szuflatkujmy wszystkiego, mamy prowadzić do rozwoju a nie do izolacji forum. Oczywiście takie jest moje zdanie, jako Naczelnego, możecie się z nim nie zgadzać lecz po 2,5 rocznej pracy w agencji reklamowej wiem bardzo dobrze jaka rozpromować PurePC i jak prowadzić ten cały serwis. Rozumiem tylko powinniśmy rozwijać forum w dziedzinie hardware i wszystkim z czym to związane (może by tak pomyśleć nad subforum kup teraz w dziale chłodzenie konwencjonalne bo ostatnio często pojawia się tam dużo tematów w stylu mam 150zł i co kupić, a jak widać w działe co kupić wyraźnie jest zaznaczone procesory, płyty itd a o chłodzeniu nie ma mowy). Tak rozreklamujesz forum przez to że dodasz subforum motoryzacyjne i więcej postów znajdzie się w tych działach które wykraczają po za tematykę niż w tych co związane z hardware no sory ale już sie zrobiło jedno takie forum Pc....... dalej chyba wiadomo i widać co z tego wyszło wielkie gł..... Ty jesteś naczelnym więc twoje słowo sie liczy, jestem nadal na nie!! Forum jest dla ludzi ale jak wiadomo każdy serwis ma swoją dziedzinę i tego się trzyma. Może na portalu newsy też o samochodach zaczniecie pisać bo do tego to prowadzi!! Pozdro Edytowane 27 Lipca 2006 przez Sajrus-World Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Jak widac niektorzy dalej maja problem ze zrozumieniem ze to subforum ma sluzyc rozdzieleniu postow na grupy zeby bylo bardziej czytelne. Nie wprowadza nic czego juz by tutaj nie bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Dobrze, dobrze, definicje subforum to my znamy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Rozumiem, że jako kolejne powstanie subforum odnośnie kulturystyki? Ten temat na oślej jest jeszcze większy od "motoryzacyjnego", także porusza się w nim wiele odrębnych, choć z zakresu jednej tematyki, zagadnień- analogię do postulatu ^BerZerK^'a widać więc jak na dłoni. A później kolejne i kolejne, bo przecież forum jest dla ludzi (święte słowa)... ale to nie znaczy, że forum powinno zatracić swój charakter. PS. Też mam za sobą praktykę w marketingu- czasy produktów adresowanych do wszystkich już się skończyły definitywnie. Dużo korzystniej wyrobić sobie markę powiązaną z jednym segmentem, niszą na rynku. PurePC (oraz stary tweak.pl) zdobył renomę jako o/c forum, skarbnicę informacji o IT. Jaki sens ma "przyciąganie" (bo to miałeś na myśli romku pisząc o "rozreklamowaniu" portalu?) do siebie użytkowników chcących kupić np. auto za 10.000pln? Dla mnie żaden. PPS. Jeśli nasi kulturyści radzą sobie w ramach swojego tematu, to dlaczego samochodziarze tego nie potrafią? Może przyczyną jest niska wiedza osób w tym temacie się wypowiadających (nie wszystkich, choć ostatnia dyskusja n/t spalania podczas hamowania silnikiem sugeruje coś zgoła odmiennego...). Żeby nie było niedomówień, wypowiadam się zarówno w jednym jak i w drugim temacie i dla mnie tworzenie subforum motoryzacyjnego, jak i jakiegokolwiek innego nie związanego choćby pobieżnie z szerokpojętym IT, nie ma sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) (nie wszystkich, choć ostatnia dyskusja n/t spalania podczas hamowania silnikiem sugeruje coś zgoła odmiennego...).To wynikło z tego, że osoby które mają o tym pojęcie normalnie w dzień pracują, np: ja mam przeważnie czas tylko rano i wieczorem. A to, że ciekawi świata młodzi ludzie nabili tyle postów to już nie moja wina. Ale mogłeś też zauważyć, że podczas tej dyskusji jakiś forumowicz zapytał się o radę odnośnie samochodu i co?? Odpowiedź dostał 3 strony dalej. Zauważ że motoryzacja to trochę większy horyzont zagadnień, niż kulturystyka. Edytowane 27 Lipca 2006 przez J.O.H.N. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 O czym my tu rozmawiamy... ;) Subfora już pootwierane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Może sie zapytam - dlaczego kulinaria sa na testowym? nie moga byc z innymi dzialami na oslej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Może sie zapytam - dlaczego kulinaria sa na testowym? nie moga byc z innymi dzialami na oslej? To efekt działań historycznych ;) Kiedyś nam z Kubą odbiło i coś takiego powstało. Nie ręcze za trzeźwość w momencie powstawania Kulinariów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 To efekt działań historycznych ;) Kiedyś nam z Kubą odbiło i coś takiego powstało. Nie ręcze za trzeźwość w momencie powstawania Kulinariów ;) no ale jest i to dobry pomysl (ostatnio przeczytalem CALE i zjazdlem normalna kolacje pierwszy raz od dluzszego czasu ;] ), wiec niech nie lezy gdzies tam, a na oslej (moze? ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Rozumiem, ze to ma wprowadzac porzadek oraz przejrzystosc ale akurat mnie sie nie podoba bo kilka przyklejonych ktore zawsze odwiedzalem musze teraz szukac po subforach :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Rozumiem, ze to ma wprowadzac porzadek oraz przejrzystosc ale akurat mnie sie nie podoba bo kilka przyklejonych ktore zawsze odwiedzalem musze teraz szukac po subforach :/Jak szukac? Wlasnie jak wszystkie byly wymieszane z innymi razem na oslej, to zanim cokolwiek sie znalazlo to wieki mijaly. A teraz jest lad i porzadek, wchodze w kulture i juz mam muzyczke, a jak nie moge danego typu muzyki znalezdz, wchodze w spis mechl!ka i juz mam... Zero problemu, zero klopotu. Super pomysl i wypalil... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 OT do Sajrus-World: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wolisz PPC bo tematyka Hardware i nie mówimy w tym temacie o sprzęcie lecz o motoryzacja (która grubo wykracza poza tematykę tego forum) jest dużo innych for z tematyką motoryzacyjną i już nie próbujcie robić z PPC forum ogólno-tematycznego bo główno wielkie z tego zostanie :angry:. Lubisz PPC to siedz na nim, nie lubisz bo nie ma działu motoryzacja to żegnamy.Czytaś to sobie można Gazetę wyborczą. Dzieci i ryby głosu nie mają. Jesteś nowy i kropka. Zobacz, ile mam postów i gdzie jest większość. Następnie poczytaj wszystkie moje posty, ich sens oraz trafność w ocenie danego problemu w danym temacie. Potem możesz się wypowiadać, co ja chcę, a co Ty chcesz. Jasne? Subforum jednak powstało i myślę, że nie zacznie przyciągać ludzi nie związanych kompami (jak to ktoś wcześniej wykombinował). Forum jest dla wszystkich chętnych - nie ma warunku wstępu w postaci konieczności zabawy w o/c lub nawet samego faktu posiadania komputera. Podczas rejestracji nie akceptowałem niczego w stylu "Będę pisał o komputerach i tylko o komputerach". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 To zdecyduj się, czy będzie przyciągać, czy też nie (1sze zdanie stoi w dziwnej opozycji do dwóch ostatnich). Najprawdopodobniej faktycznie jednak purepc nie zyska na powstaniu tego subforum nowych użytkowników. Bez urazy, ale w temacie o motoryzacji wypowiadało się może z 5 userów z pewnym poziomem merytorycznym, to nie jest kontroferta dla prawdziwych for motoryzacyjnych. Z drugiej strony, nigdy pewnie nie miała taką się stać. Jeśli te subfora nie mulą dodatkowo całego forum i służą tylko utrzymaniu porządku na oślej łączce, to niech sobie będą- dobry pomysł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) To zdecyduj się, czy będzie przyciągać, czy też nie (1sze zdanie stoi w dziwnej opozycji do dwóch ostatnich).Oj, czepiasz się. Brakuje łącznika w postaci "aczkolwiek". ;) Najprawdopodobniej faktycznie jednak purepc nie zyska na powstaniu tego subforum nowych użytkowników. Bez urazy, ale w temacie o motoryzacji wypowiadało się może z 5 userów z pewnym poziomem merytorycznym, to nie jest kontroferta dla prawdziwych for motoryzacyjnych. Z drugiej strony, nigdy pewnie nie miała taką się stać. Jeśli te subfora nie mulą dodatkowo całego forum i służą tylko utrzymaniu porządku na oślej łączce, to niech sobie będą- dobry pomysł. No i właśnie cały czas o to chodzi, ale jakoś większość userów nie jest w stanie tego pojąć... No dobra - nie "większość" lecz na pewno "część". Edytowane 28 Lipca 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Nie ma to jak dojść do porozumienia przed snem ;) Temat chyba już do zamknięcia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 2 x tak. :] EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...