kanurwa Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Witam i pozdrawiam. Mam dylemat, kompa mam w miare wypasionego jednak w zasadzie nie gram a coraz czesciej chrzesniak przyjeżdża i chce w cos pograc ale grafa nie wydala. Mam wiec goraca prosbe o porade (czytalem na forum sporo tematów ale wprowadzily tylko zamet w glowie ;) a moja wiedza zakonczyla sie na zakupie Herca 9700 pro i na tym skonczylem) po 1 czy ATI czy NVidia, z Nvidii namierzylem ciekawe karty w linkach ponizej, prosze o rade co kupic chyba skalniam sie ku NVidii bo ma obsluge PS 3.0 ale tak prwde powiedziawszy najbardziej meczy mnie pytanie czy brac 7800GT z pamiatkami 512 czy 7900GT z 256 :mur: Oto linki: Opcja 1 Opcja 2 a moze cos NVidii?? Z gory dziekuje za konstruktywne wypowiedzi i pozdrawiam PRZEPRASZAM KARTA MA BYC NA PCI-EXPRESS Edytowane 25 Lipca 2006 przez kanurwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Hmm , ale 7900GT nie ma na AGP a z tego co widze to chyba potrzebujesz wlasnie grafe na agp ? 7800GT 512MB Gainwarda na agp to chyba najwydajniejsza konstrukcja na to zlacze (jesli sie myle to mnie poprawcie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 W 7800GT tym bardziej nowki nie ma sie co pchac, najlepiej bedzie jak rozejrzysz się za 7900GT albo x1800XL - powinny byc w podobnych cenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Hmm , ale 7900GT nie ma na AGP a z tego co widze to chyba potrzebujesz wlasnie grafe na agp ? 7800GT 512MB Gainwarda na agp to chyba najwydajniejsza konstrukcja na to zlacze (jesli sie myle to mnie poprawcie) Jezeli mowisz o GS to musze cie poprawic bo jest jeszcze GS+ z 24 ps (zwykly GS ma 20). O ile GS mozna kupic w Polsce bez duzego problemu o tyle GS+ jest nieosiagalny, poniewaz byla to limitowana edycja 1500 sztuk i nie saadze aby jakakolwiek trafila do PL. EDIT: Musze sie poprawic, gainwarda 7800GS+ mozna kupic w PL jednak kosztuje 1649zl. W komputroniku zwykly GS kosztuje 1649 a w MMV (importer gainwarda do PL) GS+ kosztuje 1649 :] Edytowane 25 Lipca 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Odnośnie tych cen, jeden ale za to dosadny komentarz- buahahahaha. Stosunek cena/ wydajność równy 0,0. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...