Ritchie Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Witam, Otóż zainstalowałem sobie wczoraj Xp SP2 i gdy chcę zaintalować VIA 4in1 do płyty głównej to nic w zasadzie się nie dzieje. Po prostu pojawia się klepsydra a po chwili znika, nie uruchamia się instalator. Chyba jest to problem z instalacją aplikacji napisanej na 16-bitowym installshieldzie. Czy podczas instalacji powinien pojawić się proces "wowexec"? Z góry dziękuję za okazaną pomoc bo już nie mam pojęcia co zrobić. Edytowane 25 Lipca 2006 przez Ritchie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Nie ma i nigdy nie było "16-bitowego installshielda". Spróbuj powyłączać wszystkie procesy z Twoją nazwą użytkownika. Dopiero wtedy uruchom instalator. Możesz też spróbować w trybie awaryjnym. A tak z ciekawości, to jaką masz płytę główną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...