mikaelus Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) EDIT: font znaleziony, tylko że InDesign na Macu miksuje mi kolejnosc znakow ['] PL sa nie tam gdzie powinny. Wiecej w poscie na dole ;) Edytowane 26 Lipca 2006 przez mikaelus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 nima :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Jest. Tylko że pack 14 fontów kosztuje jedyne 425 ojro d(O_o)b Tahoma jest bardzo podobna a masz ją za free ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 no bardzo smieszne ;p nikt nie ma? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja mam ok. 8 Frutigerów ale wszystkie bez PL znaków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Naprawde NIKT?! :( :( :( to b.waaaaaazne... :( :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Font znalazlem (o dziwo u siebie w pracy, lol [']), ale jest z nim powazny problem. InDesign 2.0 na Macu miesza mi kolejnosc znakow, tak jakby dzialal przy PL klawiaturze. Z tego co wyczytalem niestety tak juz jest z czescia fontow Type1 (Bitstream?) i nie jest to naprawialne. Recznie uzupelniac nie dam rady, bo publikacja ktora robie ma ok. 200str. Pomyslalem zatem o konwersji do OpenType tudziez TrueType. Byc moze jest to nieco ryzykowne (nie wiem jak z ostatecznym odwzorowaniem), ale moze nie bedzie tak zle. Czy ktos na forum ma moze takie doswiadczenia? Bo ponoc da sie to zrobic zestawem narzedzi Adobe Font Development Kit (free), ale z tego co sie przygladalem to jakies zabawy z Pythonem etc., a ja nie za bardzo sie orientuje co i jak mialbym zrobic. Hilfe? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...