Skocz do zawartości
robert366_ro

Xxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Przewidujesz jakieś dodatkowe atrakcje?!? :lol:

Wiesz, wiekszość userów może takie OC party sobie w swoim domu urządzić samemu.

Przypomina mi to trochę zaproszenie na jakąś orgię :lol:.

Edytowane przez psychodeliczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jakby te atrakcje dodatkowe o których odważyłem się wspomnieć były, to bym przyjechał bez względu na koszty :lol:

Wystarczy mi krata browaru i punkt drugi z postu wyżej :lol:.

Edytowane przez psychodeliczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy się tu śmiejecie... Twórca tematu chce zrobić wyniki na światowym poziomie, ot prosi nas o pomoc, co dwie głowy to nie jedna. Na pewno jakiś World Record wtedy zrobimy :lol:.

Więc chłopaki i dziewczynki do Częstochowy, tylko tym razem nie na jasną górę :lol:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja myśle, że to może być taki chwyt na młodych chłopców :D wiecie ten tego no... pedofilia jest wszędzie :lol:

No to mu się coś nie udało, przecież na forum większość to starzy zboczeńcy :lol: .

No chyba, że się mylę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 21 11 1991

Hehehe psom powiadasz to ja tam nie jade, ps. w czestochowie jestem co jakies 3 dni jezdze sobie rowerkiem wkoncu co to 40km;] na unibike:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: :ploom: :D :mur:

To ja moge wbic z jednym znajomym. Warunek jest prosty -fajne i chetne dup.czki i 4 kraty piwa... a w O/C to mozezmy sie pobawic na kacu by miec jakies zajecie. Tak na powaznie to ja nie wiem czego ty sie spodziewasz ? Urzadz sobie w domu takie party... bedziesz mial satysfakcje ,ze samemu udalo Ci sie cos podkrecic. A jak nie to jedz do Gdanska na zlocik PurePC. Tylko nie wiem czy z takim stazem na forum bedziesz mogl jechac. :)

Sorry za OT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 21 11 1991

A kto mowił ze sie pisze do niego:D pozatym koles co to wymyslil dołaczył do nas przedwczoraj moze to byc jakis wałek :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe koles chcial sie "pobawic" a wy tu takie teorie :D no nieladnie... ale wkoncu wam sie to z nikad nie bierze. sami tacy jestescie lub byliscie i gadacie o zboczencach pedofilach etc? mam racje ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

btw ja ze swoim stazem na forum to sie bym bal jechac na zlot ppc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi