robert366_ro Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) xxxx Edytowane 4 Grudnia 2006 przez robert366_ro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Przewidujesz jakieś dodatkowe atrakcje?!? :lol: Wiesz, wiekszość userów może takie OC party sobie w swoim domu urządzić samemu. Przypomina mi to trochę zaproszenie na jakąś orgię :lol:. Edytowane 25 Lipca 2006 przez psychodeliczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert366_ro Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) xxxx Edytowane 4 Grudnia 2006 przez robert366_ro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 "Skąd: Białobrzegi" Przykro mi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 ktos wołał ? bede ale dwa warunki - duzo ciekłego azotu - kilka ładnych panienek ps. jak nie bedzie azotu trudno zadowole sie tym drugim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) No jakby te atrakcje dodatkowe o których odważyłem się wspomnieć były, to bym przyjechał bez względu na koszty :lol: Wystarczy mi krata browaru i punkt drugi z postu wyżej :lol:. Edytowane 25 Lipca 2006 przez psychodeliczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert366_ro Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Panienki da się załatwić ale z azotem będzie ciężko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Przypomina mi to trochę zaproszenie na jakąś orgię :lol:.zabiles mnie tym [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Hahahha, na orgię o/c :plum: Jakaś orgia i to beze mnie? Jakbym mieszkał w pobliżu to bym się skusił :D Edytowane 26 Lipca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Mieszkam~40km od czestej:) :D jak cos to z mojej strony to co w sygnaturze+ ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 hahaah już to widzę, kilku chłopaków siedzących przy kompach, po 2 h jeden z nich: - HA ! mam 250 na FSB ....fascynujące Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 kandydad do topicu roku 2006 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Wy się tu śmiejecie... Twórca tematu chce zrobić wyniki na światowym poziomie, ot prosi nas o pomoc, co dwie głowy to nie jedna. Na pewno jakiś World Record wtedy zrobimy :lol:. Więc chłopaki i dziewczynki do Częstochowy, tylko tym razem nie na jasną górę :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 ja myśle, że to może być taki chwyt na młodych chłopców :D wiecie ten tego no... pedofilia jest wszędzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 ja myśle, że to może być taki chwyt na młodych chłopców :D wiecie ten tego no... pedofilia jest wszędzie :lol:No to mu się coś nie udało, przecież na forum większość to starzy zboczeńcy :lol: . No chyba, że się mylę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 lol [; moze damy cynk psom?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Hehehe psom powiadasz to ja tam nie jade, ps. w czestochowie jestem co jakies 3 dni jezdze sobie rowerkiem wkoncu co to 40km;] na unibike:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 może wpadniemy z pocą. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Dla mnie to nie problem, ale nie bedzie mi sie chcialo tachac rowerem kompa;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Żeby nie było – ja ostrzegałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 czyli jednym slowem, jesteś chętny ? oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Przecież to stary zbok jest, czego ma się bać? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 who ? I ? not a chance, perwers :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Nei Ty. Pan z rocznika 91 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 no tak stary wyjadacz hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 :lol: :ploom: :D :mur: To ja moge wbic z jednym znajomym. Warunek jest prosty -fajne i chetne dup.czki i 4 kraty piwa... a w O/C to mozezmy sie pobawic na kacu by miec jakies zajecie. Tak na powaznie to ja nie wiem czego ty sie spodziewasz ? Urzadz sobie w domu takie party... bedziesz mial satysfakcje ,ze samemu udalo Ci sie cos podkrecic. A jak nie to jedz do Gdanska na zlocik PurePC. Tylko nie wiem czy z takim stazem na forum bedziesz mogl jechac. :) Sorry za OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 jak najbardziej :D jedz do Gdanska ze skrzynką panienek i ludzmi bedacych duchem z Tobą :D Chcesz to poznam Cie z moim kumplem, ktory nie bedzie zwracał uwagi na ilość dziewczyn, tylko na gospodarza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 A kto mowił ze sie pisze do niego:D pozatym koles co to wymyslil dołaczył do nas przedwczoraj moze to byc jakis wałek :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 hehe koles chcial sie "pobawic" a wy tu takie teorie :D no nieladnie... ale wkoncu wam sie to z nikad nie bierze. sami tacy jestescie lub byliscie i gadacie o zboczencach pedofilach etc? mam racje ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: btw ja ze swoim stazem na forum to sie bym bal jechac na zlot ppc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Heheh @Kiczis my to za 2 lata :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...