Drunk_ZoZol Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Niedługo będzie temat na tvn reklamowka Uwagi: Pedofilia za pośrednictwem forum o OC - 56 letni Dobromir B. zarejestrował się w serwisie komputerowym PurePc w poszukiwaniu nowych ofiar gwałtu. Namawiał ofiary na, jak to nazywali "Oc party". Zagineło 2 osobników płci męskiej. Jacek K.(lat 14) i Marcin. D(Lat 16)... więcej na ten temat w sobotniej uwadze o 19:00 xD Edytowane 27 Lipca 2006 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Serio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja jestem z Lublinca, ale nie chce mi sie jechac bo i tak roweru nie mam bo psy wzieły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Tez niedaleko czewy :) nie wiedziałem ze tyle ludzi z okolic korzysta z tego forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Niedługo będzie temat na tvn reklamowka Uwagi: Pedofilia za pośrednictwem forum o OC - 56 letni Dobromir B. zarejestrował się w serwisie komputerowym PurePc w poszukiwaniu nowych ofiar gwałtu. Namawiał ofiary na, jak to nazywali "Oc party". Zagineło 2 osobników płci męskiej. Jacek K.(lat 14) i Marcin. D(Lat 16)... więcej na ten temat w sobotniej uwadze o 19:00 xDAle kiedy dokładnie bo bym ogladaną :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 What a balls, hahaha :lol2: Kandydat do topica roku imo. To jak z tą orgią o/c? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 No nie wiem co z ta orgia o/c "własciciel" topicu nic nie odpowiada zapewnie jakis wałek :D moje zdanie na ten temat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Jak sie uda niedlugo pokaze moje wc na forum. to przed wejsciem beda na mnie czekac i mnie nie wpuszcza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Niedługo będzie temat na tvn reklamowka Uwagi: Pedofilia za pośrednictwem forum o OC - 56 letni Dobromir B. zarejestrował się w serwisie komputerowym PurePc w poszukiwaniu nowych ofiar gwałtu. Namawiał ofiary na, jak to nazywali "Oc party". Zagineło 2 osobników płci męskiej. Jacek K.(lat 14) i Marcin. D(Lat 16)... więcej na ten temat w sobotniej uwadze o 19:00 xDTo co z tym? dzis ogladamy? :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...