Arczi Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Siema. Mam pytanie. Otóż mam zamiar kupić sobie 50-pak płyt DVD (+) firmy TDK. Slyszalem, ze moja nagrywarka nie najlepiej odczytuje i nagrywa te płyty? Chce dowiedziec sie przed kupnem, zeby potem lipy nie było, stad moje pytanie :-P . A tak wogole, to jakie plytki polecacie. TDK wlasnie, czy Verbatim, bo są w bardzo podobnych cenach. Ja osobiście jestem za TDK. Z góry dzieki i pozdro. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 A ja osobiscie polece Verbatim. Kupuje za 1.35 sztuka. Przy wiekszych ilosciach nawet 1.15. Mowa o DVD-R x16 ;) Zadna nie nagrala sie zle. Predkosci zadawalajace przy wypalaniu. Jedna juz mam od miesiaca porysowana przez dzieciaka znajomej i czyta bez problemow. http://images.google.pl/images?q=tbn:b-DNZ...mages/68461.jpg Mniejwiecej to te Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 A czym różnią się płyty DVD + od -? Bo ja zawsze używałem +. - są tańsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...