Skocz do zawartości
s0lid

Solid Na Gc 2006?

Rekomendowane odpowiedzi

No własnie. Mam okazje zabrać się na GC 2006 z pewną redakcją znanego czasopisma konsolowego. Problem - nie mam legitymacji prasowej, a wejście ma być własnie w ciagu specialnego dnia dla prasy. Pytanie. Czy jest możliwe wystawienie legitymacji prasowej przez serwis purepc.pl ? W zamian napisałbym relacje z tych targów wraz ze zdjęciami. Wiem, ze konkurencyjne portale mają swoje działy poswiecone grom. Na forum jest dział o grach - to fakt. Ale moze taka relacja przyciągnełaby kilku nowych czytelników...

Jeśli nie ma możliwości, to trudno. Proszę zamknąc temat zeby nie było zbednej dyskusji i zaśmiecania bazy ;p

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Redakcja PurePC.pl nie może wystawić legitymacji prasowej osobie nie będącej Redaktorem naszego serwisu. PurePC.pl również na dzień dzisiejszy nie jest firmą więc nie jestem w stanie powiedzieć czy takowa legitymacja miałaby pokrycie w rzeczywistości. Jeśli potrzeba to takową legitymację mogę wystawić tylko muszę znać termin wyjazdu i dokładnie jakie i gdzie będą targi.

Wszystko możesz ze mną obgadać na PW/GG więc jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam.

Pozdrawiam

Rafał "Romek" Romański

Redaktor Naczelny PurePC.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi