Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 to nie ja testowalem tylko kompletna oc lama [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 am2 vs c2d i porownywac jak pamieci lataja - czy czsaem nie jest tak jak z ddr1? ze na 939 lataly duzo wyzej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 am2 vs c2d i porownywac jak pamieci lataja - czy czsaem nie jest tak jak z ddr1? ze na 939 lataly duzo wyzej? na C2D zależy też dużo od mobo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Nawet bardzo duzo co pokazuje przykład P5B Deluxe..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 nasze (oc-team) 800llk lataly 960 4-3-3-8 1T przy 2,3v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 witam, jakie serie z microna d9 są najlepsze do oc ?? d9gmh albo d9gkx - te dwie sa ponoć ok ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) witam, jakie serie z microna d9 są najlepsze do oc ?? d9gmh albo d9gkx - te dwie sa ponoć ok ?? GKX są przez producenta określane jako kostki DDR800, a GMH jako DDR667. A jak latają każdy widzi - powyżej DDR1200 zarówno GMH, jak i GKX. GKX ciągle są jeszcze mał opopularne. W najlepszych modułach póki co ciągle używa się GMH. Jak masz czas, chęci i ochotę to poszukaj D9DQW :) Ogólne wszystkie D9G latają wysoko. Edytowane 3 Września 2006 przez mach82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 D9DQW - to nie czasem fatbody ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 D9DQW - to nie czasem fatbody ???razem z d9dqt napewno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 witam, jakie serie z microna d9 są najlepsze do oc ?? d9gmh albo d9gkx - te dwie sa ponoć ok ?? :D +--> CYTAT(te :D ) Fat body (good) : D9DQT, D9DQW Fatbody low speedbinds: D9CRZ Sqaure (good): D9GKX, D9GMH low speedbinds: D9GCT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 D9GMH Power :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malleus Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Szukam kogos z kostkami na D9DQW (1GB moduly) - chodzi mi o zrobienie zrzutow SPD Thaiphoon'em uscislajac. Nikt nie posiada takich modulow? Jesli nie pozostanie reczna edycja. :blink: Edytowane 15 Września 2006 przez malleus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4Rx Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Mozna jeszcze gdzies dorwac Goodramy Pro 2x1GB 800mhz ponizej 900pln? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Bum, bum, hop, hop :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Jakie napięcia macie na tych kostkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Jakie napięcia macie na tych kostkach?2.5V Update maly ;) Edytowane 17 Września 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Podbije ciutke temat bo umiera ;) Wczorajsze zabawy z memkami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Podbije ciutke temat bo umiera ;) Wczorajsze zabawy z memkami :lol: Też przy Vmem 2,5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 2.6V a gdzie tam do 2.8V <_< Nie chcialo mi sie kombinowac z stabilizacja DDR2 1200MHz, dlatego pozostalem na tym. Moze byc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Podbije ciutke temat bo umiera ;) Wczorajsze zabawy z memkami :lol: świetny wynik :blink: z czego widze to najlepszy na purepc (bachusa nie wliczam :wink: ) gratzy :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Ale to 2x512 więc o wiele łatwiej o wysokie takty niż na 2x1GB.... Bachusa były 2x1GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Chłopaki potrzebuje pomocy czy te klik kostki to D9?? :rolleyes: Edytowane 21 Września 2006 przez master_electronic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Chłopaki potrzebuje pomocy czy te klik kostki to D9?? :rolleyes: facet kim jesteś z zawodu ?? jak jeszcze nie studiujesz to idź na kierunek związany z fotografią bo masz do tego talent :lol: przeczytaj to: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=207347 lub daj normalną fotę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 to z allegro-też widziałem tę fotke-na pewno micron tyle widać więc na 99% d9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malleus Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 W koncu dorwalem mobo obslugujace z biegu pc3200. Po malych modyfikacjach SPD (z E40 na -667) P5B wykrylo memki. 2.25V: Niby nic specjalnego, ale memki wyrwane praktycznie za darmo B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) facet kim jesteś z zawodu ?? jak jeszcze nie studiujesz to idź na kierunek związany z fotografią bo masz do tego talent :lol: przeczytaj to: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=207347 lub daj normalną fotę Nie wiem o co ci chodzi :blink: . Myslisz że ja zrobiłem tą fotę?? To z allegro jest a chciałem sie tylko spytać czy napewno to są D9 proste?? :mur: @ 99tomcat Dzięki Edytowane 22 Września 2006 przez master_electronic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Nie wiem o co ci chodzi :blink: . Myslisz że ja zrobiłem tą fotę?? To z allegro jest a chciałem sie tylko spytać czy napewno to są D9 proste?? :mur: @ 99tomcat Dzięki slkuchaj, dales badziewna fotkę na której NIE widac czy to sa d9, jak sie przyjrzec to widac tylko ze to micron, co mogles zauwazyc SAM, bo nikt na tej fotce nie dojrzy wiecej, jezeli to jest niemozliwe :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) slkuchaj, dales badziewna fotkę na której NIE widac czy to sa d9, jak sie przyjrzec to widac tylko ze to micron, co mogles zauwazyc SAM, bo nikt na tej fotce nie dojrzy wiecej, jezeli to jest niemozliwe :blink: Mówie ci to jest najostrzejsze zdjęcie tego kolesia tu sam zobacz. Jeszcze raz pisze że chciałem tylko wiedzieć. Jezz :angry: Koniec tematu Edytowane 22 Września 2006 przez master_electronic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Mówie ci to jest najostrzejsze zdjęcie tego kolesia tu sam zobacz. Jeszcze raz pisze że chciałem tylko wiedzieć. Jezz :angry: Koniec tematu aLe co, wrózki tu są? skoro nie widac to nie widac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) hi, może się przyda ;-) http://www.tweaktown.com/articles/946/1/pa...tion/index.html i da się na podstawie testu wywniskować jakie mamki na czym są ;-) czy te twinmoski sa na d9 skoro na 1000 mhz prawie poszły ? jakie memki dostępne w pl jakieś niemarkowe lub wersje bez radiatorów ale na d9 da w dobrej cenie do wyrwania ?. p.s. coś na allegro wychaczyłem: http://allegro.pl/item128934708_jedyne_na_...gb_od_1zl_.html Edytowane 22 Września 2006 przez VIRU$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...