lukmek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 @Nicko13: mógłbyś się w końcu pochwalić, co potrafią twoje D9 Fatbody. Jestem ciekaw ile zrobią i jaki wpływ na oc będzie mieć ich PCB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 A tak spytam: czemu Trfc masz na 60 ?? Write to Percherge - 17 dużo no i twtr na 13 ale to już tak bardzo nie razi. No testować Pi 32M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 jak ustawic ? mowilem za auto :) nie ingerowalem wogole ;] a tutaj problem z ds4: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « mam problem, plyta nie wstaje na ustawieniach ktore sa w 100% stabilne (podciagane esaytunem5 i testowane benchmarkami) jest jakas opcja w biosie za to odpowiedzialna czy jakis "trick" ktory zapobiega temu ? jade na f6, na f7 bylo tak samo :/ spi32mb jestem pewien ze przejdzie, i zrobie, jednak za godzinke (mam teraz robótke) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) ja piernicze :D jak zwykle nie bawiłeś się alphami, dokładnie tak jak Madness powiedział to TRFC jest straszne :-D I kto ci radził kupić te memki? :D BTW Daj ok. 2,5v - 2,6v 4-5-4-10 :) Może uda ci się to osiągnąć :D Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Mam te Microny. Okazało sie że są to D9DCD. Na 870 nie wstają :/ Ale to tak na szybko.. jutro pobawie sie dokładniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Ok marca będe mógł załatwić sobie jakiś ramik z usa, mam zamiar zapodać sobie 4x512 jakiś fajnych D9. I takie pytanko moje, czy lepiej brać 2 kity tych Firestix'ów: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16820150053 czy lepiej dopłacić po 10 dolców za komplet i kupić te Ballistixy? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16820146568 W obu kompletach siedzą D9tki, będzie jakaś różnica w OC? Mógłbym sobie pozwolić też zamiast 4x512 na 2x1GB, ale obiło mi się o uszy że kości 512 lepiej się kręcą, prawda to czy pic? Edytowane 8 Stycznia 2007 przez Cichy_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Kreca sie lepiej,ale jesli bedziesz uzywac 4 kosci na raz,to lepiej 2x1gb, 2x512 jakbys wsadzal tylko jedna parke do testow to najlepiej 2x1gb troche gorsze oc 4x512 (wszystkie w kompie) troche gorzej od 2x1gb ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Chyba jednak wezne 2x1GB Firestix'ów: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16820150054 Względnie tanie i na D9GMH ;D Oby przez najbliżesze 2-3 miechy innych kości w nich nie było to bede baaardzo szczęśliwy;] Edit: A jednak już takie pewne nie jest to, że Firestix są na D9... Na XS piszą że już są na elpidach robione :( Myśle że ST bedą ok: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16820609026 Edytowane 8 Stycznia 2007 przez Cichy_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Chyba jednak wezne 2x1GB Firestix'ów: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16820150054 Względnie tanie i na D9GMH ;D Oby przez najbliżesze 2-3 miechy innych kości w nich nie było to bede baaardzo szczęśliwy;] Edit: A jednak już takie pewne nie jest to, że Firestix są na D9... Na XS piszą że już są na elpidach robione :( Myśle że ST bedą ok: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16820609026 te talenty sa na allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 te talenty nie sa juz na gmh , podobnie jak firestixy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 te talenty nie sa juz na gmh , podobnie jak firestixy . ja mam akurat jescze firestixy jedne co na bank sa na GMH :) zaintersowanych zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Wczoraj zafundowałem sobie taki oto komplecik,z miłymi perspektywami :wink: 2.45V Mam nadzieje że to początek mojej współpracy z nimi :D Foto memek Tutaj kolega dość ostro zaszalał http://209.58.227.163/forums/showthread.php?t=129307 Edytowane 9 Stycznia 2007 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gdzie kupowałeś i za ile? Mają mocne pcb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gdzie kupowałeś i za ile? Mają mocne pcb... http://www.memory-configurator.com/product...-CellShock.html +VAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gemmy co Ty tam za vdimm ustawiasz ? One od 2.8 w gore zaczynaja normalne timingi osiagac. ;) Bdb zakup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gemmy co Ty tam za vdimm ustawiasz ? One od 2.8 w gore zaczynaja normalne timingi osiagac. ;) Bdb zakup. Tak,tak w weekend dostaną papu.To był taki szybki teścik,żebym mógł spokojnie zasnąć :wink: Moje patrioty 800llk R.I.P.robiły 1:1 531 na 2.9V,więc już jest znaczna poprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 No to się kroi poprawa wyniku w Pi 16M ;) Gratulacje świetne kostki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 http://www.memory-configurator.com/product...-CellShock.html +VAT Cena adekwatna do możliwości ;] Wie ktoś może czy da się je w USA kupić, czy tylko Europa ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 W USA nie ma dystrybutora Cellshocków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ściągnąłem radiatory z moich goodramów i się okazało ze mam d9gmh :D Tylko co mi po nich na asrocku który chyba nawet 1.8v nie daje :( Jak zakupie dfi (albo mi ktos zasponsoruje) to się nimi pobawie, bo teraz to ledwo na def jadą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-zal Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 to i jak swoimi d9 sie pochwale ja za swoje crucial DDR1000 z neweeg z przesyłka dałem 960zł narazie podkręciłem je do 1.3GHZ na 2.45V ale na p5b deluxe daje coś około 2.4V ciekawi mnie tylko czy są na D9GMH czy D9GMKH narazie dochodzę do 660 ale screen obecnie 650 chyba pokuszę sie pencil vdim moda jak sądzicie da to coś w dalszym o/c??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) to i jak swoimi d9 sie pochwale ja za swoje crucial DDR1000 z neweeg z przesyłka dałem 960zł narazie podkręciłem je do 1.3GHZ na 2.45V ale na p5b deluxe daje coś około 2.4V ciekawi mnie tylko czy są na D9GMH czy D9GMKH narazie dochodzę do 660 ale screen obecnie 650 chyba pokuszę sie pencil vdim moda jak sądzicie da to coś w dalszym o/c??? http://images1.fotosik.pl/301/8e2f9be236ef6190m.jpg[/]Pięknie one latają.Na 2.45V P5b-dl daje 2.48V real.Pencil da Ci jakieś 5-10MHz,ale z takim Vdimm mod i 2.75V to już można ładnie fiknąć.Powodzenia do 700..... Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 to i jak swoimi d9 sie pochwale ja za swoje crucial DDR1000 z neweeg z przesyłka dałem 960zł narazie podkręciłem je do 1.3GHZ na 2.45V ale na p5b deluxe daje coś około 2.4V ciekawi mnie tylko czy są na D9GMH czy D9GMKH narazie dochodzę do 660 ale screen obecnie 650 chyba pokuszę sie pencil vdim moda jak s Jaki to dokladnie model tych Cruciali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 W USA nie ma dystrybutora Cellshocków...Jest ;) 2 GB 800Mhz 4-4-4-12 (Micron D9GMH): $349.99 2 Gb 1000Mhz 5-5-5-15 (Micron D9GKX) : $369.99 2 Gb 1000Mhz 4-4-4-12 (Micron D9GKX): $419.99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Jaki shop ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszu Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 da rade jakos sprawdzic czy moje patrioty sa na micronach bez zdejmowania radiatorow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Jaki shop ?TankGuys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 TankGuysRzeczywiscie, na dniach je wprowadzili. da rade jakos sprawdzic czy moje patrioty sa na micronach bez zdejmowania radiatorow?Isc z nimi do wrozki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 da rade jakos sprawdzic czy moje patrioty sa na micronach bez zdejmowania radiatorow?Przez ściągniecie radiatora chyba nie traci sie gwarancji wiec w czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Przez ściągniecie radiatora chyba nie traci sie gwarancji wiec w czym problem?Traci sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...