bekala Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 witam czy sa na polskim rynku jescze jakies pamiatki na d9 bo za cholerke nie moge czegos wybrac a ograniczony jestem do sklepow ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) witam czy sa na polskim rynku jescze jakies pamiatki na d9 bo za cholerke nie moge czegos wybrac a ograniczony jestem do sklepow ehhhChyba tylko OCZ-y od DDR900 w gore. Edytowane 22 Stycznia 2007 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekala Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 buhahaha .... cena miazdzy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jeszcze corsairy dominator c3 za 1850zl http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=32326 na D9GMH - tylko cena przegieta na maxa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 No walcze z moimi pamiatkami narazie,i to co udalo mi sie z nich wyciagnac 5-5-5-15 536(1072) 5-4-4-15 516(1032) oj trudno jest te pamieci ustawic na tym Asusie,na dfi lepiej to szlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 na D9GMH - tylko cena przegieta na maxa :)Proponuje wiec zapomniec o sklepach i przejrzec oferte na allegro lub w dziale sprzedam na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPeder Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Czy te pamieci http://www.allegro.pl/item163042450_sprzed...dual_chane.html sa na micronach D9GCT bo wedlug tej http://ramlist.ath.cx/ddr2/ stronki sa. A wy co o tym myslicie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Wersja z + powinna być na D9 GMH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 na 100% nie jest . to sprzedje ktos z forum i na biostarze 965pt te pamieci ledwo mu dzialaja .wniosek - to nie moze byc micron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPeder Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Tak myslalem ze to nie sa D9 dzieki za pomoc. A jak myslicie 585zl z wysylka za cruciale balistix 800 sli-ready epp to dobra cena ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Tak myslalem ze to nie sa D9 dzieki za pomoc. A jak myslicie 585zl z wysylka za cruciale balistix 800 sli-ready epp to dobra cena ?? dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPeder Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Oks to jak by co mam takowe do sprzedania nawet mozna sie jeszcze troche targowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 na 100% nie jest . to sprzedje ktos z forum i na biostarze 965pt te pamieci ledwo mu dzialaja .wniosek - to nie moze byc micronA jednak się mylileś, memki sa na D9GMH ;] Gość pisze o tym w ostatnich postach tematu o Biostarze. Miałem je od gościa kupić, teraz okrutnie żałuje że się nie zdecydowałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Mam małe pytanie. Mój kolega widział w sklepie kingstony (2x256mb) na kościach D9DCD, a może jakby dobrze poszukał to by znalazł D9GMH. Które brać? Max napiecie dla pamieci na mojej mobo to 2,5V. Piorytet to OC ofk :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Popatrz na to: http://www.xtremesystems.org/forums/showth...highlight=D9DCD :> Jeśli są na tym samym PCB to bierz, ale napiecie na codzien to min 2,6V :D :wink: Edytowane 6 Lutego 2007 przez Cichy_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Popatrz na to: http://www.xtremesystems.org/forums/showth...highlight=D9DCD :> Jeśli są na tym samym PCB to bierz, ale napiecie na codzien to min 2,6V :D :wink: Widziałem to :wink: Ale czy lepiej będzie wziąć te DCD, czy może GMH? Które lepiej będą się zachowywały na napięciu do 2,5V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Nie wiem jak na niskich napięciach zachowują się D9DCD(bede miał 2x256 na przyszły tydzien bodaj ;)) Ale z tego co czytałem to raczej marnie. GMH będą lepszym wyborem i wystarczy im 2,3V-2,4V ;] PS: chyba na XS nikt ci nie doradzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 PS: chyba na XS nikt ci nie doradzi :P Tylko 6 odwiedzin :sad: Wiec pogadam z tym kolega zeby poszukal GMH. Kas, gdzie jestes... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eubie Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Sprzedawca twierdzi ze to micron, "MT" by na to wskazywalo. Tylko kosci jakies dziwne.... co sadzicie, moze miec cos wspolnego z "D9" czy niezbyt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Sprzedawca twierdzi ze to micron, "MT" by na to wskazywalo. Tylko kosci jakies dziwne.... co sadzicie, moze miec cos wspolnego z "D9" czy niezbyt?Kup i przetestuj to się dowiemy :wink: Są jakieś oznaczenia na kościach? Jeśli tak to sprawdz na stronie Microna, tak chyba będzie najprościej. PS: W tym tygodniu będę miał 2x256MB D9DCD i na przyszły tydzień 2x1GB D9DGT ;> Wyniki i testy wkrótce ;] Edit: https://ssl.allegro.pl/item165948206_a_data...12_gw_fvat.html Edytowane 13 Lutego 2007 przez Cichy_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 a mozecie mi powiedziec jakie to sa microny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Mi to nie wygląda na D9tki...po prostu Adata, ta firma produkuje swoje pamięci tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) PS: W tym tygodniu będę miał 2x256MB D9DCD i na przyszły tydzień 2x1GB D9DGT ;> Wyniki i testy wkrótce ;] Czekam z niecierpliwością - interesuje mnie jak D9DCD zachowuje się na niskich napięciach (do 2,5V). Edytowane 15 Lutego 2007 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) wiekszosć tych adat idzie na 1000 mhz 2,4v 4-4-4-12 warto za nie dać 380 zł za 1 gb 1 szt ? a o co chodzi z tymi DCD,GMH ? to są jakieś odmiany micronów ? Edytowane 16 Lutego 2007 przez lipa_ml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Czekam z niecierpliwością - interesuje mnie jak D9DCD zachowuje się na niskich napięciach (do 2,5V).D9DCD juz są, i jak narazie na 2,19V zrobiły 800MHz przy 4-4-4-10, próbowałem na 4-3-3-9 ale SP2004 po 5 minutach wywałił. Co dziwne wczoraj tak na szybko zrobiłem Vdimm pencil moda i miały jakieś 2,37V i nie chodziły zbyt specjalnie ;/ Wydawało mi się że mają za mało papu, jednak dziś po zmazaniu ołówka stwierdzam że raczej jest na odwrót ;] Jutro może pomęcze je dokładniej to zapodam wyniczki ;> @lipa_ml: Mam do sprzedania 1GB Vitest 667MHz za 300pln, chętny? ;> mają takei same kości jak te na wrzuconym przez ciebei screenie ;] Wynikami z sygnaturki się nie sugeruj bo wtedy wiecej się nie dało z nich wycinąć bo procek mnie blokował temp powyżej 80*C ... PS: A-Data są najprawdopodobniej na remarkowanych Elpidach ;> Edytowane 16 Lutego 2007 przez Cichy_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Jutro może pomęcze je dokładniej to zapodam wyniczki ;> Zrób to dziś :-P Jak byś mógł to sprawdź jak się zachowują na timingach 4 i 5 oraz na napięciu co 0,1V (2.3V ; 2.4V ; 2.5V ... :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Niestety, ale max co moge w tej chwili im dać to 2,3V. Narazie zrobiły 820MHz 4-4-4-10 przy ok 2,2V. Narazie moge powiedzieć tylko tyle, że przy 2,3V śmigają średnio. Może na przyszły tydzień kupie na allegro potki i zrobie Vdimm moda to sie zapoda moze nawet i 2,6V jak wytrzymają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Niestety, ale max co moge w tej chwili im dać to 2,3V. Narazie zrobiły 820MHz 4-4-4-10 przy ok 2,2V. Narazie moge powiedzieć tylko tyle, że przy 2,3V śmigają średnio. Może na przyszły tydzień kupie na allegro potki i zrobie Vdimm moda to sie zapoda moze nawet i 2,6V jak wytrzymają ;) Martw się o mobo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Mobo powinno wytrzymać, na XS Pan boblemagnifique na Biostarku ustawił 3,74V :wink: I mobo przeżyła (D9DCD również :P). Tak więc te 2,6V nie powinno nic popsuć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Mobo powinno wytrzymać, na XS Pan boblemagnifique na Biostarku ustawił 3,74V :wink: I mobo przeżyła (D9DCD również :P). Tak więc te 2,6V nie powinno nic popsuć. Miałem na myśli, że na 2,6 nie poprzestaniesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...