Ramowiec Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam mam pytanie czy pamieci D9GTC kreca sie duzo lepiej niz Promos i Elpidas. Dokladnie chodzi mi o te 2 aukcje http://allegro.pl/item280258285_a_data_2x1...z_4_4_4_12.html gosc pisze ze sa na Mikronach czyli D9GTC. Tu znowu http://allegro.pl/item281639889_a_data_ext..._4_4_12_oc.html sa tansze albo na Promosach na 90% albo Elpia. Wiec czy te Mikrony duzo sie lepiej kreca i czy warto dokladac 20 zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesti55 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) A-dat EE nie ma na Micronach! Ostatnio tyle razy o tym było. Edytowane 14 Grudnia 2007 przez mesti55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XFX_Graphic Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam! Całkiem przypadkiem takie pamięci pojawiły się u mnie w domu. Przypominają D9 - czy rzeczywiście na nich są? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesti55 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) Jeśli chodzi o wygląd to bardziej stawiałbym że to ProMOS <_< ale nie rozstrzygajmy, zobacz jak OC. Edytowane 19 Grudnia 2007 przez mesti55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 D9 (chyba dgc) oraz d9 fatbody sa dostepne z kingstona 667... dzis widzialem takie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Z moich Teamow Extreem 800 (D9GMH) odpadly heatspreadery (ta wersja z szarymi) po moze 3 tyg. uzytkowania. Tj. podczas wyciagania kosci zszedl sam radiator (oczywiscie odpialem sprzaczki ;)). W 2-kosci tak samo b. latwo ssunal sie radiator. Warto je mocowac na nowo, czy zostawic nagie kosci :) Pamieci na razie na ca. 2.15V, moze pozniej na 2.25V. Wiecej pewnie nie bedzie na codzien. Nawiewu na razie nie ma, ewentualnie w nowej obudowie bedzie wentylator z przodu (na razie lezy wzsystko na biurku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Team dawal kiedys radiatory oddzielnie, ze wzgledu na to, ze bez blachy pamieci maja lepsze warunki pracy niz bez. Pozostawili wybor userowi - bling bling czy wzgledy praktyczne ;) Jest to oficjalne stanowisko firmy Team Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Tak dla poinformowania... GoodRam Pro 900 dalej są na Micronach... kupiłem ostatnio w hurtowni 6 sztuk po 1GB i po odklejeniu widniał śliczny napis D9GMH... aż sam sobie wziąłem bo miałem te cieniaste Vitesty EE+ :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 pochwal sie oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Tak dla poinformowania... GoodRam Pro 900 dalej są na Micronach... kupiłem ostatnio w hurtowni 6 sztuk po 1GB i po odklejeniu widniał śliczny napis D9GMH... aż sam sobie wziąłem bo miałem te cieniaste Vitesty EE+ :/Ludzie ile razy trzeba Wam powtarzać, że GOODRAM PRO zawsze był na Micronie?! ZAWSZE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) To, że był to każdy interesujący się tymi pamięciami wie, ale nie raz już czytałem różne wypowiedzi na różnych forach, że nie będzie robiony już na Micronach... przynajmniej te 900. Nie pracuje w Wilk Elektronik, więc nie wiem czy to prawda czy nie. A OC... póki co nic specjalnego... w dual'u stabilnie 1220 5-5-5-15 na 2.3V (ale nie jest to kupiony dual a dobrane dwie pojedyńcze kości). Edytowane 26 Grudnia 2007 przez patol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 To, że był to każdy interesujący się tymi pamięciami wie, ale nie raz już czytałem różne wypowiedzi na różnych forach, że nie będzie robiony już na Micronach... przynajmniej te 900. Nie pracuje w Wilk Elektronik, więc nie wiem czy to prawda czy nie. A OC... póki co nic specjalnego... w dual'u stabilnie 1220 5-5-5-15 na 2.3V (ale nie jest to kupiony dual a dobrane dwie pojedyńcze kości). A na jakiej płycie testowałeś? jeżeli na mximus se to ona tutaj może być ograniczeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Pytanie za 100 pkt. co da się wycisnąć z Mikron D9FTB - 7VAII , i na jakie OC mogę liczyć. Te kostki siedzą w 2 gb kościach od kingstona seria Value. Edytowane 29 Grudnia 2007 przez VIRU$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 http://vic.expreview.com/read.php?102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 http://vic.expreview.com/read.php?102 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Pytanie za 100 pkt. co da się wycisnąć z Mikron D9FTB - 7VAII , i na jakie OC mogę liczyć. Te kostki siedzą w 2 gb kościach od kingstona seria Value. Kup i sie pochwal :D Widzialem je w polowie grudnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Czy wszystkie Cruciale Ballistix są na D9GMH? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 valdi200@ tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziu1 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...2_x_2GB_CL.html czy te pamięci są na D9? i jeśli tak to czy warto je nabyć? interesuje mnie 2x2gb w miarę podatne na OC najlepiej na d9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Nie, nie są. Nie ma 2x2 Microna, tegol co pamiętamy z 2x1 GB (GMH / GKX). Zamiast tych OCZ wziąłbym coś ze stajni G.skilla bądź Mushkina, w podobnej (a nawet niższej cenie) lepsze pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziu1 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 pozwolę sobie jeszcze zaspamować tutaj, jeśli nie ma d9 w 2x2 to w takim razie musze kupić cośtaniego 2x2, np: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=PATRIOT+DDR2+4GB+D84 czy będzie to miało jakieś możliwości oc? tak 1000 cl5 da rade przy 2,3v? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Pytanie do Xtreme Addict, jak nie ma słynnych d9 w 2 x 2 gb to czy są jakieś chipy w któryś kościach zestaw 2 x 2 gb które są w stanie zrobić 1000 mhz cl 4 4 4 tak z ciekawości pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Te obecne w sprzedaży nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) Te obecne w sprzedaży nie TNX, a jakie obecnie 1000 mhz kostki maja najmniejsze cl przy 1000 mhz ?, ja od ddr2.pl zakupiłem muszki redline i na 960 mhz latają na 5-5-4-12-23 2t, i zastanawiam sie czy da sie zejść niżej z cl. A Crucial Ballistix Tracer Red te nowe wynalazki one sa pono na d9 w 2x2 gb. Edytowane 22 Marca 2008 przez VIRU$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) źle,, nie ma d9gmh,, d9 są w 2GB kostkach vide d9ftb które miałem testowałem to jest i sposób na 1000 cl4,, moje poleciały coś 970 na 4kach na 2,4v czy nawet mniej, na 2,5-2,6 powinny dociągnąć na lajcie,, a jak się zjarają ? to co przecież to tanie jak barszcz i ma gw ;) na 2,4 były pokojowe ;] Edytowane 22 Marca 2008 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 tak, tylko d9ftb bo już od xx czasu nie produkują, a to co jet w spzredaży to pewnie jakieś stany magazynowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) Po Crucialu, OCZ przyszedł czas na G.skilla i Mushkina. Seria HZ i HK jest na jednostronnych dziwadłach... :( Analogicznie seria XP2 Mushkina :mur: Edytowane 23 Marca 2008 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 @ forest kila zbila A nie masz do opylenia jakichs "tlusciochow" 2x2GB ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Po Crucialu, OCZ przyszedł czas na G.skilla i Mushkina. Seria HZ i HK jest na jednostronnych dziwadłach... :( Analogicznie seria XP2 Mushkina :mur: Że co? Jak? Od kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Od jakiś paru tyg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...