SPeder Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Te niby faty co ja kupilem sa dwustronne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Po przejrzeniu tematu nie znalazłem info o Vitesta Extreme Edition 800 CL4(wersja EPP). Miał ktoś z nimi do czynienia? Wiem, że są na D9GMH(są też na Promosach, ale ja kupiłem na D9GMH) i BP PCB, ale chciałbym jeszcze uzyskać jakieś info odnośnie O/C od moich rodaków :wink: Jutro powinienem dostac Vitesty 1066+ to sie pochwale co i jak... A Wymagania mam duze Bo wiesz ile moje Geile Ultra robily :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Po przejrzeniu tematu nie znalazłem info o Vitesta Extreme Edition 800 CL4(wersja EPP). Miał ktoś z nimi do czynienia? Wiem, że są na D9GMH(są też na Promosach, ale ja kupiłem na D9GMH) i BP PCB, ale chciałbym jeszcze uzyskać jakieś info odnośnie O/C od moich rodaków :wink:Też kupiłem Vitesty EE 800+ w wersji na Micronach(te na Promosach były 10euro taniej).http://ramlist.infinityx.nl/ddr2/ utrzymuje że oprócz D9GMH mogą być D9GCT,na moich jst naklejka z opisem kostek M20AD9G3I4170INE58 takze nie wiem czy GMH czy GCT,radiatorów nie zdejmowałem.Jak jest u Ciebie radiatory zdejmowane? Odnosnie OC wyniki w watku DFI 965-S Dark :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Jestem pewien że to GMH, bo memki używane i zdjęcie bez radiatorów jest - link. Koło środy-czwartku sprawdzę co można z nich wyciągnąć na AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Jestem pewien że to GMH, bo memki używane i zdjęcie bez radiatorów jest - link. Koło środy-czwartku sprawdzę co można z nich wyciągnąć na AMD.Na 1T, czy na 2T będziesz śmigał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Zobaczymy :wink: wszystko zależy od różnic i od tego co one potrafią. Przydałoby się 1000 albo minimum 950 MHz na 4-4-4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Kupiłem dzisiaj jeszcze parke takich pamięci jak ta pojedyńcza Zwykłe goodramy 667 na kostkach micron d9gsv : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Kupiłem dzisiaj jeszcze parke takich pamięci jak ta pojedyńcza Zwykłe goodramy 667 na kostkach micron d9gsv : Obrazek Jakie V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Dałem max mobo czyli 2.45v z biosu. Pewnie tak naprawdę dstają mniej. Będe maił troche czsu to potestuje na jakich taktach latają na jakim napięciu. 500 robią na 2.3v stabilnie, pewnie potrafią tyle na na niższym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 mała poprawka-nadal 2.45v : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Jutro powinienem dostac Vitesty 1066+ to sie pochwale co i jak... A Wymagania mam duze Bo wiesz ile moje Geile Ultra robily :) No i przyszedl czas na moje pamiatki AData Vitesta Extreme Edition 1066+ (D9GMH @ 2,5v) Powiem Tak (nawet nawet niezle :rolleyes: ) Pi1M Pi16M Pi32M Pi1M (16M juz umarlo) Alphy Jammy... Edytowane 16 Maja 2007 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangur Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Czy ktoś moze mi potwierdzic czy komplety Corsair DHX sa na Micronach ???? bo cos mi sie obilo o uszy ale niewiem czy to prawda bo jak tak to mysle ze warto je kupic ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Czy ktoś moze mi potwierdzic czy komplety Corsair DHX sa na Micronach ???? bo cos mi sie obilo o uszy ale niewiem czy to prawda bo jak tak to mysle ze warto je kupic ???? Masz na mysli Dominatory ? Od wersji 1000 sa na recznie dobieranychh Micronach D9. Nizsze na innych kosciach, aczkolwiek zdarzaly sie takze Microny (wczesniejsze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangur Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Dokładnie mam na myśli te: http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/DDR2...pelny,id,31793/ Ma ktos moze testy oc tych pamiatek i wydajnosci ???? Te pamiatki chyba sa lepsze niż ?????? http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/DDR2...pelny,id,34956/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Dokładnie mam na myśli te: http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/DDR2...pelny,id,31793/ Ma ktos moze testy oc tych pamiatek i wydajnosci ???? Te pamiatki chyba sa lepsze niż ?????? http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/DDR2...pelny,id,34956/ Dominatory beda lepiej sie krecily. Zasntanow sie jednak nad G.Skill HZ O/C wysmienite, a cena duzo nizsza niz Dominatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Gdzie można dorwać Goodramy 667 na kostkach micron? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangur Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 No tez wlasnie rozmawialem z Bazi-m na temat tych pamieci ale jakos sie boje z gwarancja jakby sie cos stalo wiec wole cos na miejscu. Jak mowisz ze te Dominatory beda lepsze to je biore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Są tu jacyś znawcy i smakosze Micronów? :wink: Czy tylko Micron ma kropkę w rogu kości, czy te A-Daty mogą być na Miconach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Na Micronach są Vitesta Extreme Edition od 800 w górę oraz MOGĄ trafić się zwykłe Vitesty 533. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 najlepiej kupić kostki na nieremarkowanych mocronach tio pisze jak byk ,zę to kicron i dokładna seria jakie to d9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Czy wszystkie Goodramy mają kości przedrukowane na Goodram, bo jeśli tak to jak poznać te Microna? Dzisiaj zrobiłem sobie mały spacer i z tego co widzę to wszystkie napotkane Goodramy mają firmowe logo, ale jest też jasna kropka w rogu kości. Z tego co pamiętam przy kropce był napis DDR2 DAT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 KN9 chyba sie nie lubi z D9 albo ogólnie AM2 ich nie lubi, bo mimo że jest 970 4-4-4-4(co i tak jest kiepskim wynikiem) to wydajność niższa niż Goodramy 770 4-4-4-12... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 KN9 chyba sie nie lubi z D9 albo ogólnie AM2 ich nie lubi, bo mimo że jest 970 4-4-4-4(co i tak jest kiepskim wynikiem) to wydajność niższa niż Goodramy 770 4-4-4-12... pobaw sie w zmiane biosow czy cos... bo serio moje Geile tez mialy gorszy o wiele wynik niz goodram :] Patologia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Mam pytanie - nie wiecie czy wszystkie Goodramy Pro 800Mhz byly robione na D9GHM bo wlasnie taka kosc posiadam i chcialbym dokupic 2 ale nie wiem czy moge spokojnie kupic w np esc.pl, bo wszyskie byly na tych chipach czy musze specialnie szukac? a jak szukac to czy wiecie w jakim sklepie ostatnio takie sie trafialy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Mam pytanie - nie wiecie czy wszystkie Goodramy Pro 800Mhz byly robione na D9GHM bo wlasnie taka kosc posiadam i chcialbym dokupic 2 ale nie wiem czy moge spokojnie kupic w np esc.pl, bo wszyskie byly na tych chipach czy musze specialnie szukac? a jak szukac to czy wiecie w jakim sklepie ostatnio takie sie trafialy?Możesz spokojnie kupować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIVI Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Możesz spokojnie kupować. no nie bardzo bo nie wszystkie byly na D9GMH gdzie mozesz dostac to ci nie powiem :-| najlepiej allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 no nie bardzo bo nie wszystkie byly na D9GMH gdzie mozesz dostac to ci nie powiem :-| najlepiej allegro Problem też w tym, że nikt rzekomo "innych" GR PRO nie widział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxygen- Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) Ja powiem tyle, dałem za kosci dokladnie 340 złociszy :) a bije ramki za 2 x wiecej i wyzej :) Kto sie ściga ? Goodram pro 900. Na D9 bo odchylałem radiator. To jeszcze nie jest wszystko co moge wyciagnac z tych pamieci...strasznie klopowtliwa jest moja mobo z dzielnikami... stad rozne takty procka. Evga 650i ultra + mod vdimm..poszukuje moda na chispet, (vdimm sam wymyslilem na podstawie 680i), na necie nigdzie nic nie ma) 2.6V osiagi na fotkach, to nie jest ich kres :) stabilnie jak skała 4-3-3-3 2.7V i 3-3-3-3 Tu jeszcze popracuje spi32m mialem policzone ale sobie zresetowalem kompa grrr (dodam pozniej) Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Oxygen- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Goodram pro 900. Na D9 bo odchylałem radiator.D9GMH? Jaki masz zestaw 2x512 czy 2x1gb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxygen- Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 D9GMH? Jaki masz zestaw 2x512 czy 2x1gb? a kostki 2 x 1 GB, widac na screenach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...