Twój Pan Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 dobrze miec zapas gmh/gkx 680+ 2.5v oraz jakis dqt :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Zgadzam się. Też mam coś tam w zanadrzu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 To oznacza, że jak nie daj Boże moje HZty padną to przyślą mi przez RMA jakiś syf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 To oznacza, że jak nie daj Boże moje HZty padną to przyślą mi przez RMA jakiś syf? Syf, jak można się zapytać to co teraz tam siedzi w nich, jakie chip'y że tak ubolewacie nad nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Mam nadzieje, że Team Xtreme nie odwali czegoś takiego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 W tych niskich modelach chyba nie ma D9 już, bo są zbyt tanie w zakupie. Tylko w tych wysokich. Tak mi się zdaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekala Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 co do 2x2 kingstonów na d9ftb to tutaj jest maksymalny wynik jaki na nich osiągnąłem ftb i więcej nawet na 5 nie chce pójść ani z większym napięciem, zresztą szlak mnie trafi z tym dfi blood iron nie ma zapisywania profili w biosie i ustawiaj tu wszystkie timingi i napięcia od nowa po clear cmosie, porostu odechciewa sie zmian ustawień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijas83 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Witam, co do pamiątek A-Data 1066+ to się nie zgodze że nie robia na d9 kupiłem we wrześniu 07' w sklepie chwilka 2x512mb i są na d9gmh płytę mam słabą p5n-e ale lecą tak 800 3-3-3-8 na 2.35v 1066 na cl 5 i tutaj chyba mam problem z płytą bo cienko jakoś więcej niż 1066 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Z tego co wiem są na micronach ale bardzo mały odsetek i nie dostępne w Polsce. Jak nie chcą iść więcej niż 1066, czyli nie chcą iśc wcale, bo 1066 maja standardowo? Uhm... Zdjales radiatory czy sprzedawca Ci powiedzial, ze sa na d9gmh? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijas83 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Radiatory zdjęte d9gmh to to co jest na kostkach. Jak dam rade wkleje foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 http://allegro.pl/item333504517_kingston_1gb_667_mhz.html Widzieliscie kingi zwykle na d9hnl juz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Miałem to coś w G.skillach PC6400 6-6-6-18 2x2 GB (pierwszy rzut 2x2 GB na świecie). Ledwo robiły niestabilnie 420 MHz (840) 5-5-5-15 na 2.5v... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Boze to niezla kicha swoja droga btw:nadal nie mam odpowiedzi co z tymi Crucialami 2x2gb :( Edytowane 25 Marca 2008 przez 71proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Czy w Corsair'ach Dominatorach 1066 CL5 nadal są D9GMH? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) na bank byly,ale czy nadal sa,hmm... http://ramlist.ath.cx/ddr2/ Edytowane 25 Marca 2008 przez 71proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 od pół roku ładują tam qimonde, promosa itp. obecnie głównie qimonda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raz33r Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Panowie mam pytanko.. Które memki byście bardziej proponowali ? te Corsaira ? Czy może te Cruciala ? Proszę o sugestie Thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) O te Corsairy przed kilkoma godzinami pytałem (odpowiedź powyżej). Co do Cruciali to ostatnio kupiłem od przemka i są one jednostronne. Właśnie poleciały na gwarę do USA. Edytowane 25 Marca 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexor6 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam. Jakie dzisiaj było moje ździwienie kiedy zdiąłem radiatory z moich Corsairów 6400C3 2x1024 MHz. Rzekomo według podań od testerów i wszelakich źródeł z sieci ramki te powinny być na D9GKX , a tu.... D9GQG. Dla wyjaśnienia podam ,że te pamiątki są z pierwszych serii na czarnych radiatorach kupione latem 2006. Kutwa , ale mi ciśnienie podskoczyło. Tyle na temat pewników niepewnych. Marchewkowe pole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam. Jakie dzisiaj było moje ździwienie kiedy zdiąłem radiatory z moich Corsairów 6400C3 2x1024 MHz. Rzekomo według podań od testerów i wszelakich źródeł z sieci ramki te powinny być na D9GKX , a tu.... D9GQG. Dla wyjaśnienia podam ,że te pamiątki są z pierwszych serii na czarnych radiatorach kupione latem 2006. Kutwa , ale mi ciśnienie podskoczyło. Tyle na temat pewników niepewnych. Marchewkowe pole. Sugeruj się wszelkimi "spisami" i opiniami "fachowców" a daleko zajdziesz ;) XMS6400C3 były produkowane tylko w rev 1.x i wszystkie były oparte o microny rev D, a D9GQG się do nich zaliczają. Ciekawostką jest to, że D9GKX jak i D9GQG to B6-25E, więc mają rating 400MHz 5.0-5-5. Widocznie Corsair miał po prost dobry batch GQG, spełniający wysokie kryteria do bycia 6400C3, więc poleciały tam takie kosci a nie inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ktory z chipow ddr3 jest najwydajniejszy??Czy jest cos godnego na miare d9gmh/d9gkx jak to bylo w dwojkach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) Odpowiednik GMH/GKX to JNL Edytowane 4 Czerwca 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Cellshocki mam już z 4 komplet i wszystkie na GKX PC 8000 -1000 MHz cl.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Odpowiednik GMH/GKX to JNL THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjanek Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Co sądzicie o tych pamięciach: http://www.allegro.pl/item398667191_ocz_2g...b_heatpipe.html http://www.allegro.pl/item396240561_ocz_2x...ajszybsze_.html http://www.allegro.pl/item395829934_kingst...cron_d9gkx.html Która najlepsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 witam! posiadam kostki (najprawdopodobniej) na Micronach GKX!leca na 1.925bios 1000 5-5-5-15 czysto w Spi i 2 godz GoldMema! powyzej 1040 nie chca nawet liczyc Spi a podwyzszanie napiecia nic nie daje :mellow: mozecie mi poradzic ktore timingi poluzowac zeby poszly wiecej albo ktory odpowiada glownie za stabilnosc memek? dopiero zaczynam zabawe z DDR2 wiec nie bijcie(na A64 byl zajebisty poradnik od Mardoka dotyczacy wlasnie samych timingow,ale nie widzialem takiego odnosnie DDR2 :( z gory dzieki za jakies sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Na twoim miejscu timingów bym nie poluzowywał, bo obecne i tak są dość wysokie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) Na twoim miejscu timingów bym nie poluzowywał, bo obecne i tak są dość wysokie. ale nie chodzi mi o te glowne timingi tylko np.TREEF,TRFC albo jakies inne <_< Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez dr@bollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtriX Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 A jakie masz te pamieci ? Ciekawe czy sa to GKX'y ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) A jakie masz te pamieci ? Ciekawe czy sa to GKX'y ;) narazie nie moge zdradzic firmy i modelu :lol2: ale pozniej mysle ze napewno o nich cos wiecej napisze(moze nowy temat nawet) a tak ida zarazie 2x1Gb DDR800 (full stabilne ponad 2.5h w GoldMem i zadnego bledu) Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez dr@bollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...