guziq Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No wiec ja podtrzymuje zdania przedmówców co do pan takich jak: Tara Reid: Lindsay Lohan: i oczywisice Alizee: (wszystkie ładne panny mogły by nosic w zimie takie kapoty) (a pod nimi takie kiecki) a od siebie dodam pania Jennifer Love Hewitt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Nie wiem czemu się tak Lohan podniecacie, dla mnie plastikowa jak lalka barbie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Lohan... brzydula. Ble nie ma na co patrzeć. :) W mojej małej miejscowości jest wiele wiele wiele pięknięjszych kobiet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja tam wole kobiety po 30 ( ofcourse nie wszystkie) :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 po plastyce piersi, czyli po wszczepieniu implantow? jesli tak no to racja - nic takiego. nie znam sie na tym, wiec myslalem ze to cos powazniejszego ...Dokladnie. Implanty wszczepiane sa na trzy spodoby (ciecie w okolicach brodawki, pachy i w dolnych partiach piersi). Niestety blizny sa efektem ubocznym tego zabiegu i zawsze beda widoczne. Nastepny efekt uboczny to koniecznosc wymiany 'wkladki silikonowej' po okolo kilkunastu latach. Dobra, ale to nie temat o implantach, operacjach plasycznych etc. :P Maria Szarapowa :wub: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 FERGIE W teledyskach o wiele lepiej wygląda, jak dla mnie perfekcyjne ciało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Lohan jest wg mnie ładna. To, czego na tych zdjęciach nie widać, to piegi na całym ciele. Ja tam jednak nie mam nic do piegów. Natomiast co do Kate, to bosko wyglądała właśnie w filmie Underworld. Chociaż tutaj też nie ma się czego czepić: http://www.kbeckinsale.net/gallery/display...m=164&pos=1 http://www.kbeckinsale.net/gallery/display...m=222&pos=1 Edit: Underworld: Edytowane 28 Lipca 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Karolina Gruszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Karolina Gruszka kiedy idziemy na browar ? : ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 http://forum.purepc.pl/miniaturki/e0ab9ab5...67miniatura.jpg http://forum.purepc.pl/miniaturki/224a9109...25miniatura.jpg To taka 'gorsza' kopia Christiny Milian. ;] Nos ma strasznie murzynski i jakas poobijana jest. ;] vs ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Kiedyś znalazłem w Sieci, zapisałem na szybko i teraz mam problem, bo nie wiem kto to jest. Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć, jak ma na imię ta niewiasta poniżej? Isn't she lovely? Edytowane 28 Lipca 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Mi się spodobała Miss Argentina 2004 :D Zdjęcie już ktos dawał wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 http://forum.purepc.pl/miniaturki/0e8cca20...e45cc118750.jpghaha :D wszyscy patrza sie na jej tylek :D a tak wogole Maria mi sie nigdy nie podobała. Wole Kirilenko, Ivanovic i Dementieva :] Maria Kirilenko Elena Dementieva Ana Ivanovic Chociaz wlasciwie to Szarapowa wcale nie jest taka zla ;] a teraz troche inne klimaty ;] Tiffani Amber Thiessen - specjalnie dla was moja ulubiona fotka tej Pani ;] Aha i sprzeciwiam sie mowieniu, ze Carmen Electra juz nie jest piekna! :P Dalej jest piekna i na dodatek na chwile obecna wolna B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Isn't she lovely? Oh yeah she's ;) Niestety nie wiem kto to :| Edytowane 29 Lipca 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Nie wiem jakie są kryteria i pod jakim kątem patrzymy czy oceniamy Mój wybór padł na "każdy wie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Joanna Krupa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Jak macie zamiar, ładować więcej fotek Alizee, to tylko w normalnych pozycjach, choć każdy wie że pokazuj się to co się ma najlepsze, szkoda że tylko jedno. A ja dalej będe zdania, że ideał kobiety jest tylko jeden. Prócz mnie wskazało ją tylko 2 osoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Było i parę jej fotek w "normalnych" pozach... imho fajne dziewcze...a że wszyscy zwracają uwagę na jej ... ;p... mi się ogólnie podoba... A ja dalej będe zdania, że ideał kobiety jest tylko jeden. Prócz mnie wskazało ją tylko 2 osoby. hehe...u mnie na drugim miejscu ta pani jest... na pierwszym... Raven zdecydowanie woli brunetki...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Zeta króluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Mia Kirshner kiedys :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Oczywiscie Adriana Lima :D zapraszam na filmik prezentujacy ją :D http://www.ryoni.com/models/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 nie wiem czy wszyscy wiedza ale jest takie forum: znanekobiety.info i tam juz mozna wybierac do woli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Jennifer Lopez! Jezeli ktos mi powie ze ona jest brzydka to chyba jest gejem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) dla zakochanych w [bleh] lindsay lohan :lol2: http://images.google.com/images?svnum=10&a...amp;btnG=Search dla niekumatych: pierwsza fota (tak, ta na gorze z lewej) ;] Edytowane 29 Lipca 2006 przez tukamon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Me liek Claire ;K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 ja mam taka kolezanke co swoja uroda zmiazdzy malym palcem stopy wszystkie laski ktore zaprezentowaliscie [; tylko ze: a. nie mam ladnej fotki (wszystkie jakie mam sa z nokii 6610i :/ ) b. ona by mnie zabila gdyby sie dowiedziala ze umieszczam jej foty na jakis forach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 ja mam taka kolezanke co swoja uroda zmiazdzy malym palcem stopy wszystkie laski ktore zaprezentowaliscie [;1. O gustach się nie dyskutuje 2. Dawaj fotki PS: Dawaj fotki B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 no nie wiem [; jeszcze ktos ja rozpozna albo cos:P btw od tej z posta Martinii to nawet ja jestem ladniejszy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Arnie dawaj foty! :D Przecież kobiety na tym forum można policzyć na palcach rąk. Myślisz, że twoja koleżanka tu zagląda. :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) kolezanka moze nie, ale osoby ktore ja znaja moga.. ona dzieli net z takimi dziwnymi kolesiami:P Edytowane 29 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...