Skocz do zawartości
Santi

Najpiekniejsze Kobiety Swiata ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie Polki to piękne kobiety, co można zobaczyć zwłaszcza latem w godzinach szczytu w centrum miasta. Nie wiadomo gdzie patrzeć, żeby nie dostać od swojej kobiety w łeb ;)

A jeśli chodzi o panie z telewizji to podobają mi się takie, które oprócz tego, że są piękne mają wiele do powiedzenia.

Beata Tadla

post-19790-1154341319_thumb.jpg

Marta Kuligowska

post-19790-1154341298_thumb.jpg

Beata Chmielowska-Olech

post-19790-1154341282_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie to, ze ingerencja fizyczna i ta 'nienamacalna' (Photoshop itp.) moga zdzialac cuda to chyba kazdy wie oprocz przedszkolaka. :P Topik ma na celu zapodawanie zdjec pieknych kobiet (nawet jezeli tylko na fotografii sa piekne) bez wiekszego wnikania w to czy akurat pani 'X' jest uzalezniona od chirurgii plastycznej, ma 'tone' makijazu na twarzy czy tez grafik spedzil kilka godzin na dopracowaniu jej zdjec. W realu i tak wiekszosc z nas nie spotka ani jednej kobiety, ktora zostala tu zaprezentowana. ;) Kazdy zdrowo myslacy facet podchodzi z dystansem do takich fotografii, ale zawsze milo jest na nie popatrzec czyz nie? A to, ze 'wlasna' kobieta dla nas jest najpiekniesza i w ogole naj, naj, naj to oczywiste. ;] No chyba, ze zwiazek nie opiera sie na milosci to moze byc wtedy troche inaczej. :lol2:

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Topik -> "Najpiekniejsze kobiety swiata"

Wiec chyba chodzi o te najpiekniejsze a nie o te ktore maja na ryju 0.5 kg gladzi szpachlowej i 200g pudru, a w sobie 10kg sylikonu.

Right??

No ale nie mozesz wpływać na nikogo pogląd o piekności kobiet. Ja sam nie lubie nienaturalnych kształtów, ale moze niektórzy tutaj to lubią ;)

Beata Chmielowska-Olech ... ona jest przemiła, aż przyjemnie sie wiadomości ogląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Topik -> "Najpiekniejsze kobiety swiata"

Wiec chyba chodzi o te najpiekniejsze a nie o te ktore maja na ryju 0.5 kg gladzi szpachlowej i 200g pudru, a w sobie 10kg sylikonu.

Right??

Poniekad right. Przeciez nie zostalo sprecyzowane czy ta pieknosc ma byc uwarunkowana genetycznie czy zostala pozniej dopracowana za pomoca sprawnych rak chirurga czy tez jeszcze innych metod mniej lub bardziej naturalnych. Zreszta kazdy ma indywidualna definicje piekna i niech kazdy decyduje za siebie jaka kobieta mu sie podoba (sztuczna, naturalna, troche tego i tego itd.). Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie Polki to piękne kobiety, co można zobaczyć zwłaszcza latem w godzinach szczytu w centrum miasta. Nie wiadomo gdzie patrzeć, żeby nie dostać od swojej kobiety w łeb ;)

Nic tam od swojej ale od obcej ;) czasami naprawde sie mozna zapatrzec a jeszcze gorzej jak jej men sie zjawi :D

Co do tapetowania, w sumie nie wiem co gorsze makeup czy photoshop ;]

Edytowane przez Linoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwięcej to jest w centrach handlowych np w Krakowie najwięcej zaobserwowałem w Galerii Kazimierz :) Tylko co z tego jak to nie moje :P A tak w ogóle to duża część z nich to głupie kaszaloty z Energy, które nic nie mają w głowie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic tam od swojej ale od obcej ;) czasami naprawde sie mozna zapatrzec a jeszcze gorzej jak jej men sie zjawi :D

Co do tapetowania, w sumie nie wiem co gorsze makeup czy photoshop ;]

Hehe :D To wiadomo, to chyba najgorsza opcja od obcej kobiety dostać w twarz. Jak jej facet przyjdzie to można zawsze dyskutować, że sobie coś uroiła ;) Facet zrozumie faceta, bo sam patrzy na inne. No chyba, że ktoś to robił aż zbyt dosadnie....sam bym dał w twarz w takiej sytuacji gdyby chodziło o moją Panią ;)

Najgorsza jest kompilacja tych dwóch. Można później szok przeżyć : :lol2:

Edytowane przez satoshie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne to mało powiedziane... Dziewczyny z serialu Prison Break :

Sarah Wayne Callies jako Dr. Sara Tancredi

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Robin Tunney jako Veronica Donavan

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Holly Valance jako Nika (Żona Micheal'a)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Camille Guaty jako Maricruz (Narzeczona Sucre)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

IMO - Camille Guaty jest najlepsza :) :D

Edytowane przez Boone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boone , wlasnie, jak moglem zapomniec o przecudownej Holly Vallance. Stoi ona u mnie na drugim miejscu po Robin Tunney :) Sarah Wayne Calles jakos tak mniej mi sie podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak patrze. Wikszosc tutaj to rocznik 1988-1991.

Panowie jak przestaniecie robic swoich malych w konia i poczujecie smak prawdziwych kobiet przestaniecie sie slinic do poprawianych fotek i obejrzycie sie dookola.

Wiecie co zobaczycie?? Ze tyle lat sliniliscie sie do swoich idolek o ktorych mozecie wylacznie pomarzyc, a na okolo was jest tysiace piekniejszych kobiet, prawdziwych i w zasiegu.

Toi tylko takie male przemyslenia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jak przestaniecie robic swoich malych w konia i poczujecie smak prawdziwych kobiet przestaniecie sie slinic do poprawianych fotek i obejrzycie sie dookola.

Wiecie co zobaczycie?? Ze tyle lat sliniliscie sie do swoich idolek o ktorych mozecie wylacznie pomarzyc, a na okolo was jest tysiace piekniejszych kobiet, prawdziwych i w zasiegu.

AMEN!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadne slowa im tego nie wytlumacza, dopoki sami sie nie przekonaja :twisted:. Co te Kobiety nie robia z facetami, nie Jonathan :P :>?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh chyba że się ma pecha i się wyjdzie na podwórko jak ja (tak poszedłem pobiegać ;p ) i zobaczyłem 200 kilowego mutanta z pługiem na ryju (twarz to to napewno nie była), który zapychał się jakąś olbrzymią drożdżówką, to zastanawiałem się, czy nie pójść do psychoterapeuty...

Edytowane przez Bio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi