satoshie Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Dokładnie Polki to piękne kobiety, co można zobaczyć zwłaszcza latem w godzinach szczytu w centrum miasta. Nie wiadomo gdzie patrzeć, żeby nie dostać od swojej kobiety w łeb ;) A jeśli chodzi o panie z telewizji to podobają mi się takie, które oprócz tego, że są piękne mają wiele do powiedzenia. Beata Tadla Marta Kuligowska Beata Chmielowska-Olech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Panowie to, ze ingerencja fizyczna i ta 'nienamacalna' (Photoshop itp.) moga zdzialac cuda to chyba kazdy wie oprocz przedszkolaka. :P Topik ma na celu zapodawanie zdjec pieknych kobiet (nawet jezeli tylko na fotografii sa piekne) bez wiekszego wnikania w to czy akurat pani 'X' jest uzalezniona od chirurgii plastycznej, ma 'tone' makijazu na twarzy czy tez grafik spedzil kilka godzin na dopracowaniu jej zdjec. W realu i tak wiekszosc z nas nie spotka ani jednej kobiety, ktora zostala tu zaprezentowana. ;) Kazdy zdrowo myslacy facet podchodzi z dystansem do takich fotografii, ale zawsze milo jest na nie popatrzec czyz nie? A to, ze 'wlasna' kobieta dla nas jest najpiekniesza i w ogole naj, naj, naj to oczywiste. ;] No chyba, ze zwiazek nie opiera sie na milosci to moze byc wtedy troche inaczej. :lol2: Edytowane 31 Lipca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Topik -> "Najpiekniejsze kobiety swiata" Wiec chyba chodzi o te najpiekniejsze a nie o te ktore maja na ryju 0.5 kg gladzi szpachlowej i 200g pudru, a w sobie 10kg sylikonu. Right?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Topik -> "Najpiekniejsze kobiety swiata" Wiec chyba chodzi o te najpiekniejsze a nie o te ktore maja na ryju 0.5 kg gladzi szpachlowej i 200g pudru, a w sobie 10kg sylikonu. Right?? No ale nie mozesz wpływać na nikogo pogląd o piekności kobiet. Ja sam nie lubie nienaturalnych kształtów, ale moze niektórzy tutaj to lubią ;) Beata Chmielowska-Olech ... ona jest przemiła, aż przyjemnie sie wiadomości ogląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Beata Chmielowska-Olech ... ona jest przemiła, aż przyjemnie sie wiadomości ogląda. Heh ;) Podobne mam odczucia. To samo z pozostałymi jak oglądam TVN24 ;) Edytowane 31 Lipca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Topik -> "Najpiekniejsze kobiety swiata" Wiec chyba chodzi o te najpiekniejsze a nie o te ktore maja na ryju 0.5 kg gladzi szpachlowej i 200g pudru, a w sobie 10kg sylikonu. Right?? Poniekad right. Przeciez nie zostalo sprecyzowane czy ta pieknosc ma byc uwarunkowana genetycznie czy zostala pozniej dopracowana za pomoca sprawnych rak chirurga czy tez jeszcze innych metod mniej lub bardziej naturalnych. Zreszta kazdy ma indywidualna definicje piekna i niech kazdy decyduje za siebie jaka kobieta mu sie podoba (sztuczna, naturalna, troche tego i tego itd.). Edytowane 31 Lipca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Dlatego zostaje przy swojej pani - look Avatar :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilou Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) ale wklejacie poczwary :P oto samo piekno. Edytowane 31 Lipca 2006 przez Kamilou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Dokładnie Polki to piękne kobiety, co można zobaczyć zwłaszcza latem w godzinach szczytu w centrum miasta. Nie wiadomo gdzie patrzeć, żeby nie dostać od swojej kobiety w łeb ;) Nic tam od swojej ale od obcej ;) czasami naprawde sie mozna zapatrzec a jeszcze gorzej jak jej men sie zjawi :D Co do tapetowania, w sumie nie wiem co gorsze makeup czy photoshop ;] Edytowane 31 Lipca 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Najwięcej to jest w centrach handlowych np w Krakowie najwięcej zaobserwowałem w Galerii Kazimierz :) Tylko co z tego jak to nie moje :P A tak w ogóle to duża część z nich to głupie kaszaloty z Energy, które nic nie mają w głowie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Nic tam od swojej ale od obcej ;) czasami naprawde sie mozna zapatrzec a jeszcze gorzej jak jej men sie zjawi :D Co do tapetowania, w sumie nie wiem co gorsze makeup czy photoshop ;] Hehe :D To wiadomo, to chyba najgorsza opcja od obcej kobiety dostać w twarz. Jak jej facet przyjdzie to można zawsze dyskutować, że sobie coś uroiła ;) Facet zrozumie faceta, bo sam patrzy na inne. No chyba, że ktoś to robił aż zbyt dosadnie....sam bym dał w twarz w takiej sytuacji gdyby chodziło o moją Panią ;) Najgorsza jest kompilacja tych dwóch. Można później szok przeżyć : :lol2: Edytowane 31 Lipca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Ostanio bylem prawie pewny ze to dziewcze z na przeciwka obdaruje mnie i to nie tym razem usmiechem ;) ale za to miala 2 wspaniale + :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Piękne to mało powiedziane... Dziewczyny z serialu Prison Break : Sarah Wayne Callies jako Dr. Sara Tancredi Robin Tunney jako Veronica Donavan Holly Valance jako Nika (Żona Micheal'a) Camille Guaty jako Maricruz (Narzeczona Sucre) IMO - Camille Guaty jest najlepsza :) :D Edytowane 31 Lipca 2006 przez Boone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Niektóre zdjecia naprawde bliskie komiksu już są <_< Edytowane 31 Lipca 2006 przez .:::PaStA:::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Boone , wlasnie, jak moglem zapomniec o przecudownej Holly Vallance. Stoi ona u mnie na drugim miejscu po Robin Tunney :) Sarah Wayne Calles jakos tak mniej mi sie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=I8SDUu78dSk http://www.youtube.com/watch?v=I8SDUu78dSk A wiedzieliście, że Holy Valance śpiewa :D ? Mnie z lekka zdziwko chwyciło ale to prawda. Edytowane 31 Lipca 2006 przez Boone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 I do tego ma zajebisty teledysk, taki sprzed 2-3 lat, jedak nie pamietam konkretnie tytulu, ale naprawde wart obejrzenia ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 http://www.youtube.com/watch?v=y13ZHpubIts Znalazłem tylko taki filmik, w którym można zobaczyć przepiękną Gosię :) BTW jak ona ma na nazwisko ? bo De Luxe to nazwa zespołu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 co wy gadacie .. najpiekniejsza jest moja mama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 I do tego ma zajebisty teledysk, taki sprzed 2-3 lat, jedak nie pamietam konkretnie tytulu, ale naprawde wart obejrzenia ]:-> zapewne chodzi ci o teledysk do piosenki "kiss kiss" w ktorym tanczy nago :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Tak patrze. Wikszosc tutaj to rocznik 1988-1991. Panowie jak przestaniecie robic swoich malych w konia i poczujecie smak prawdziwych kobiet przestaniecie sie slinic do poprawianych fotek i obejrzycie sie dookola. Wiecie co zobaczycie?? Ze tyle lat sliniliscie sie do swoich idolek o ktorych mozecie wylacznie pomarzyc, a na okolo was jest tysiace piekniejszych kobiet, prawdziwych i w zasiegu. Toi tylko takie male przemyslenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Nie jonathan, nie jesteś złośliwy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Tak patrze. Wikszosc tutaj to rocznik 1988-1991. Panowie jak przestaniecie robic swoich malych w konia i poczujecie smak prawdziwych kobiet przestaniecie sie slinic do poprawianych fotek i obejrzycie sie dookola. Wiecie co zobaczycie?? Ze tyle lat sliniliscie sie do swoich idolek o ktorych mozecie wylacznie pomarzyc, a na okolo was jest tysiace piekniejszych kobiet, prawdziwych i w zasiegu. Toi tylko takie male przemyslenia :D AMEN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 True, jak sie wychodzi na plaze/miasto to oczy bola od tych nog i tyleczkow... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 a skad wiecie czy tutaj ludzie sie zachwycaja tymi pannami czy zachwycaja sie np. swietnym make-upem czy moze swietna robota grafika :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Jezeli tak jest, to sa zboczuchami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ja tam wole swoja sąsiadke jest na co popatrzec. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Tak patrze. Wikszosc tutaj to rocznik 1988-1991. Panowie jak przestaniecie robic swoich malych w konia i poczujecie smak prawdziwych kobiet przestaniecie sie slinic do poprawianych fotek i obejrzycie sie dookola. Wiecie co zobaczycie?? Ze tyle lat sliniliscie sie do swoich idolek o ktorych mozecie wylacznie pomarzyc, a na okolo was jest tysiace piekniejszych kobiet, prawdziwych i w zasiegu. Toi tylko takie male przemyslenia :D Zadne slowa im tego nie wytlumacza, dopoki sami sie nie przekonaja :twisted:. Co te Kobiety nie robia z facetami, nie Jonathan :P :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) heh chyba że się ma pecha i się wyjdzie na podwórko jak ja (tak poszedłem pobiegać ;p ) i zobaczyłem 200 kilowego mutanta z pługiem na ryju (twarz to to napewno nie była), który zapychał się jakąś olbrzymią drożdżówką, to zastanawiałem się, czy nie pójść do psychoterapeuty... Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...