ur8an Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No tak, jezeli ktos wrzuca fotki fajnych dziewczyn (kobiet) to albo zboczeniec albo ktos kto nie " poczuł smaku prawdziwych kobiet".. Jo jo.. Chociaz w sumie, moze niektorzy tak mają ze pozostają im tylko obrazki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Moze cofnij sie i doczytaj o co chodzilo :D Samo wrzucanie to nic zlego, ale podniecanie sie nimi i sciganie kto fajniejsze to drugie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Chociaz w sumie, moze niektorzy tak mają ze pozostają im tylko obrazki ;] I ciekawe, że mówi to ktoś, kto ma panienkę w avatarze... ;) :mrgreen: Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 I ciekawe, że mówi to ktoś, kto ma panienkę w avatarze... ;) :mrgreen: Powiem Ci ze tu mnie masz, nawet nie skojarzylem tego - avatar mam ze wzgledu ze mi sie podoba kolorystycznie jak i w ogole :P Czekaj czekaj, na poprzednim avatarze tez mialem panienke :lol: Dobra, zlapaliscie mnie :oops: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Nie martw sie w koncu trafisz na taka prawdziwa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Argentynka która spotkałem na mistrzostwach na Węgrzech, żałuje że nie zrobiłem foto i nie wziąłem emaila.... :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja tam nie wychodze popoludniami na deptak. Tylko katuje sie w ten sposob :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 hehehe widze ze po interwencji Jonathana skończyły się "komiksy", a zaczeły dyskusje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 no i cale piekno topicu pryslo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimaz Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Co to za temat gdzie nie ma Kasii Smutniak :P Zaniedbujecie się :P Same zagraniczne a tu Polek nie doceniacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Panienki nie znam, a podobna do Denise Richards. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Wszystkie sa do siebie podobne ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie, ze najpiekniejsze, ale bardzo naturalne i ladne :blurp:. Anna Samusionek Martyna Wojciechowska Kobieta z Smallville :> http://dahman.w.interia.pl/bonus/Kristin-K...Girl-Next-D.jpg Jassica Simpson Victoria Beckham http://wallpapers.skins.be/victoria-beckha...24x768-5284.jpg Basia z Kryminalnych :P Joanna Brodzik :) Pzdr. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Kobieta z Smallville :> http://dahman.w.interia.pl/bonus/Kristin-K...Girl-Next-D.jpg ble, ona 7,95 razy lepsza :D : http://dahman.w.interia.pl/zdjecia/aktorzy/allison4.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A moze jakies forumowiczki wkleja tutaj swoje zdjecia albo chociaz sie wypowiedza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Paris 'Syf' Hilton :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Paris 'Syf' Hilton :lol:Ale ona brzydka, ja piernicze :zonk: :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A moze jakies forumowiczki wkleja tutaj swoje zdjecia albo chociaz sie wypowiedza :)Na pęczki ich mamy (forumowiczek) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monisia Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) w kompleksy można z Wami wpaść :P same jakieś takie te wasze najpiekniejsze kobiety po liftingach,lipoplastykach i rożnych innych dziwnych lipo rzeczach :wink: Mi np podobaja sie troszke naturalniejsze kobietki Ania Mucha, Asia Brodzik, Edytya Herbuś czy Kasia Cichopek, Agnieszka Grochowska Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Monisia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Etam Panowie nie znacie sie :> Wszystkie sa ladne tylko czasem stezenia % we krwi za malo jest. A tak na serio to i tak najfajniejsze (czyt. najladniejsze) laski zostaja w domu a nie afiszuja sie w prasie, necie itp. Naprwade niektore co sie kreca po ulicach to ehhhhhhhh slicznotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Kurcze mib ameryka już jest odkryta ;> Jak już pisałem widziałem wiele więcej ślicznotek na ulicach. Chyba tylko Jessici Alby i Nicole z pussssssycat dolls się z nimi równa. Ale każdy ma własne pojęcie piękna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) st1ch, z Baska z Kryminalnych chyba zartujesz ;]]] Paris Hilton - bleee, fuuuj chuda szkapa. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Edytya Herbuś Edycia trzeba przyznac jest gorąca :) Ale Ania Piotrowska też niczego sobie B-) A tak na serio to i tak najfajniejsze (czyt. najladniejsze) laski zostaja w domu a nie afiszuja sie w prasie, necie itp. Naprwade niektore co sie kreca po ulicach to ehhhhhhhh slicznotki.To powinien wiedziec kazdy, kto przeglada ten temat. Sam to wiem, chociaż jestem w czołówce piszących w tym temacie ;] Wystarczy w ciepły dzień wyjść na miasto, ażeby wrota do raju sie otworzyły :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Cos kiepskiego fotografa Hiltonowa wziela, na lepszego ja nie stac? :D Hehe A mine ma zawsze jak zbity pies :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Dla mnie to lepsza Paryż Hilton niż Anna Samusionek, Martyna Wojciechowska i Basia z kryminalnych :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Martyna nie jest taka zla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No chyba jednak jest :) W każdym bądź razie na pewno nie dla mnie. A no i oczywiście Joanna Brodzik o wiele bardziej mi się podobała za czasów gdy grała w tym serialu Kasia i Tomek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Sophie Marceau i Jessica Alba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Shannyn Sossamon - kto ogladal film 40 dni i 40 nocy wie o co biega ;]... kto nie... patrz nizej: ... Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Sheep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Co to za temat gdzie nie ma Kasii Smutniak :P Zaniedbujecie się :P Same zagraniczne a tu Polek nie doceniacie :) Panienki nie znam, a podobna do Denise Richards.Dokładnie, spojrzałem najpierw na zdjęcie i pierwsza myśl - Denise Richards. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...