Gość [RONIN] Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Ja daleko nie mierze :P Fajna... Nawet bardzo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Mi z kolei bardzo podoba się Michelle Rodriguez (Ana-Lucia z LOST jak ktoś oglądał ;) ) Edytowane 10 Maja 2007 przez pisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 A ja ją kojarzę z Fast & Furious (Szybcy i wściekli) oraz z jakiegoś innego filmu, gdzie była policjantką - tytułu nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Susan Ward Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 A ja ją kojarzę z Fast & Furious (Szybcy i wściekli) oraz z jakiegoś innego filmu, gdzie była policjantką - tytułu nie pamiętam. Może S.W.A.T ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 policjantka była tylko w swat i lostach jak stwierdził przedmówca;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Ta jest zajefajna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 ten link tez juz chyba byl: http://www.pinkbullets.nl/2006/10/beauty/wat_is_schoonheid Sou nie niszcz chlopakom marzen ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 ten link tez juz chyba byl: http://www.pinkbullets.nl/2006/10/beauty/wat_is_schoonheid http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2359838 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 zapraszam do dyskusji. :P Chetnie ale jakis zacny mod wywalil mi post o tym ze panny ktore wklejacie sa po sesji u wizazysty i sesji w photoshopie. Pewnie tak jak powiedzial "Slow", zniszczylem typowi marzenia i sie obrazil :/ Ale wsadze tez swoje typy a wracajac jeszcze do makeupu;] a chodzi mi o to zebyscie chociaz starali sie wkleic jakas prawdziwa kobiete.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 A te to niby sztuczne są? Kobieta to kobieta. :P Odnośnie Photoshopa i makeupu, to już było - nic nowego. A jak chcesz wklejać naturalnie piękne kobiety, to wyjdź na miasto z cyfrówką - czekamy na wyniki. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Za następne offtopy na temat PS'a proponuje % ;) Teraz coś ode mnie, pewnie ta pani już była ale jeszcze raz nie zaszkodzi :D Edytowane 13 Maja 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 o no ta to ma naprawdę inteligentny wyraz facjaty... ale tak, uroda się liczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Dobra. ----- linia cięta ----- Jeśli ktoś poniżej tej linii walnie kolejnego posta o tym, że te dziewczyny są poprawione w PS, to dostanie 10% i 3 dni ZPP. To jest temat o pięknych kobietach. Tutaj wkleja się zdjęcia, a nie dyskutuje nad ich sposobem wykonania - z takimi tekstami i PS to na "Fotografię" proponuję się udać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) o no ta to ma naprawdę inteligentny wyraz facjaty... ale tak, uroda się liczy. Dokładnie tak, jak chcesz możesz sobie założyć topic o inteligentnych kobietach ;] Edytowane 13 Maja 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...