chari Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 bylo odrazu dać całość :D : http://video.google.pl/videoplay?docid=-3101836263624326712 Nawet po tym filmiku mi się nie podoba. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Imię i nazwisko nie jest mi znane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Mój topsexlist: 1 Keyra Augustin 2 Michelle Rodriguez reszta to panie co sie pojawiały w temacie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 imho te są piękne: http://wiadomosci.onet.pl/6014,8,0,pokaz.html :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 imho te są piękne: http://wiadomosci.onet.pl/6014,8,0,pokaz.html :lol:Aż mnie ciary przeszly... brrr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Ja mysle ze jakies miss z ameryki poludniowej a tu... ehhh nie zasne w nocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 macie dziwne gusta panowie (jak dla mnie). moja ulubione aktorki poniżej (wkleiłem pare zdjęć w jeden plik - widnieją tam też nazwiska pań), jak widać można wyglądać ładnie bez rozbierania się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Scarlett Johansson w filmie Wyspa i nie tylko... normalnie miod!!! http://forum.purepc.pl/miniaturki/234f7801...578c2137012.jpg hehe, ja sie w niej wrecz zakochalem po tym filmie, kobieta sama slodycz, niestety tylko w filmie. jak pozniej zaczalem przegladac jej foty (nie z filmow) to bylo jedno wielkie :shock: masakra, nie ta sama Scarlett. szkoda. grala tez w Match Point, tez cud-miod ;) Edytowane 27 Lipca 2006 przez romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Witam. Z racji, ze nie ma takiego watku (a powinien byc :P) pozwolilem sobie na jego utworzenie. ;) Celem tematu jest stworzenie jak najwiekszej bazy ze zdjeciami pieknych kobiet. ;] Jako zalozyciel tego niesamowicie interesujacego tematu pozwole sobie dodac pierwsze zdjecia kobiet, ktore uzekly mnie swoja uroda. ;] http://forum.purepc.pl/miniaturki/846b5b99...70miniatura.jpg Podawajcie swoje typy i zapraszam do dyskusji. :P (...) uhmhmmmm uwielbiam azjatki, masz gust ;) Jako przykład, podam twoj w cytacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 hehe, ja sie w niej wrecz zakochalem po tym filmie, kobieta sama slodycz, niestety tylko w filmie. jak pozniej zaczalem przegladac jej foty (nie z filmow) to bylo jedno wielkie :shock: masakra, nie ta sama Scarlett. szkoda. grala tez w Match Point, tez cud-miod ;) debiutowała w Lost In Translation - grała obok Billa Murraya, dobry film tak na marginesie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Dżizas, kobita musi mieć trochu ciałka, ale nie pokazujcie chodzącego celulitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Nawet po tym filmiku mi się nie podoba. :/arrgh ; ] co ty?! kobieta jesteś?! czy 11 lat masz? : D bez urazy ; ) może wolisz photshopa: no jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 debiutowała w Lost In Translation - grała obok Billa Murraya, dobry film tak na marginesie Buahaha, jako dziewczynka juz grala. A zaklinacza koni widzial ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 AAF: Alexis też mi się bardzo podoba. W "Sincity" fajnie wyglądała. osek: Mi też (podobnie jak chari'emu) nie podoba się Alizee. Jest ładna, ale nie podoba mi się i koniec. Ani słowa o Photoshopie! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 arrgh ; ] co ty?! kobieta jesteś?! czy 11 lat masz? : D bez urazy ; ) No po prostu nie podoba mi się. Ładnie kreci tyłkiem na tym filmie ale jednak są ładniejsze od niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Nicole Scherzinger ( z zespołu Pussycat dolls), normalnie zakochałem się :rolleyes: http://img69.imageshack.us/my.php?image=pcd197mw.jpg ta po prawej... normalnie masakra :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) arrgh ; ] co ty?! kobieta jesteś?! czy 11 lat masz? : D bez urazy ; ) może wolisz photshopa: [imq]http://forum.purepc.pl/miniaturki/35b38b7f84918c2a38af06340142442355976miniatura.jpg[/imq] no jak... [imq]http://forum.purepc.pl/miniaturki/86780bdf8b785528d778e86b11ca9e2c29080miniatura.jpg[/imq] [imq]http://forum.purepc.pl/miniaturki/34056c4093e644c514f48d82f0adfe0042360miniatura.jpg[/imq] E tam sie nie znasz. Juz przezytek, nudna juz jest. Ladne ksztalty, ale takie tam... Pfff. Bys lepiej zaczal inwestowac w polskie dziewczyny, i szukal jakiejs, a nie tam z Francji sobie sztuczna laleczke znalazles :> :P. Ale i tak wszystkie Wasze panie padaja na kolana przed ta... :D :) :P. Nicole z Pussycat Dolls Edytowane 27 Lipca 2006 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Nicole Scherzinger ( z zespołu Pussycat dolls), normalnie zakochałem się :rolleyes: http://img69.imageshack.us/my.php?image=pcd197mw.jpg ta po prawej... normalnie masakra :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: http://img482.imageshack.us/my.php?image=2...e12copy03qo.jpg ta po lewej, tak stać za nią :-P EDIT. kurde 2 razy ten sam post nie wiem jak to sie stało <_< Edytowane 27 Lipca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Z Nicole bylem pierwszy znajdz sobie inna maruh :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Szkoda, ze Nicole ma taki indianski nosek :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Z Nicole bylem pierwszy znajdz sobie inna maruh :>. Ups sory hehe poprostu net mi wolno chodził i twoje zdiecia sie nie otworzyły :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Szkoda, ze Nicole ma taki indianski nosek :/Taka las... Kobieta, a Ty jeszcze masz zastrzezenia :huh: :blink:? Super wyglad... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Wszytskie dziewczyny z pussycat dolls sa piękne, / ta figura, wdzięk/ zabija ;D Edytowane 27 Lipca 2006 przez JORDAN 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Zależy dla kogo. Mnie się akurat nie podobają. Ja tam nie mam jakieś "ulubionej" kobietki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 a co powiecie o Pani, która gra w reklamie Ery? Ta której stawia kolesi drinki... albo o tej co gra w reklamie Fresza obie zajefane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 moze cos z toba nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 jejku ludzie, przestancie pisac o tym, czy kobitka byla poprawiana photoshopem czy nie. jedno jest pewne. na kazdym z tych zdjec kobitki maja makijaż, ktory ma podobne wlasciwosci jak photoshop ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 przeca makijaż to photoshop działający w os'ie zwącym się real life ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 E tam sie nie znasz. Juz przezytek, nudna juz jest. Ladne ksztalty, ale takie tam... Pfff. Bys lepiej zaczal inwestowac w polskie dziewczyny, i szukal jakiejs, a nie tam z Francji sobie sztuczna laleczke znalazles :> :P.ja sie nie znam? :D ta twoja pussy-cat ;] czyli panienka to tylko na teledyskach fajnie wygląda : P a ja tam patrze przynajmniej na "prawie" ; ) naturalną dziewczyne ;] odnośnie polskich- to samo sie znajdzie : D panie casanova : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Fajna jest ta co gra w reklamie Ery jak na rowerku jadą 2 dziewczyny. To ta co tak gada cały czas. :) Zresztą obie są fajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...