costi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 I co znaczy player kiepski? Jakość dźwięku w noname`ach nie odbiega od firmówek, różni się jakością wykonania i funkcjami, więc sam dźwięk będzie świetny. OT: moze mi ktos, w swietle powyzszego, wyjasnic kult iRivera/iAudio na tym forum (i prosze sie nie zaslaniac sluchawkami dolaczanymi do zestawu)? Jak ktos nie chce zasmiecac tematu, moze byc PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 OT: moze mi ktos, w swietle powyzszego, wyjasnic kult iRivera/iAudio na tym forum (i prosze sie nie zaslaniac sluchawkami dolaczanymi do zestawu)? Jak ktos nie chce zasmiecac tematu, moze byc PW. To jest dokladnie tak samo jak z wlka ATI/NVidia albo AMD VS Intel....sa fanboje AMD i maniacy Intela.Kazdy poleca swoje,a nieliczni sa neutralni bo maja dwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymeq Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Tego Creative'a posiadam od tygodnia. Za 190 PLN nabyłem wersję 512 MB. Generalnie nie narzekam. Bateria trzyma nieźle. Szkoda tylko, że rozpoznaje tylko dwustopniową strukturę katalogów. Jest ładny, mały lekki. Jego największa wadą jest to, że jest ZA cichy. Za taką kasę generalnie niezły. Instrukcja obsługi jest gruba, w kilkunastu językach. Szkoda tylko, że opsiano w niej tylko jak zgrywać dane z kompa, włączyć go, itp. bez żadnych szczegółów, ustawień, itp. Ciekwą opcję jest dysktafon. Szkoda, że nagrywa WAVE'y i w takiej kiepskiej jakości. Kolejną sprawą są kiepskie słuchawki. Lewe ucho to mnie już bardzo boli od nich. W dodatku w miare upływu czasu spadają te gąbki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 costi ludzie poprostu nie maja zielonego pojecia jak bardzo wplywa na dzwiek jakosc przetwornikow/konstrukcja/jakosc elementow dobre przetworniki sa drobie, napewno te chinskie sa najtanszea to wlasnie przetworniki zmieniaja sygnal 0101011101 na analog ktory potem slyszymy kiepski przetwornik bedzie dawal kiepski efekt wyjsciowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) OT: moze mi ktos, w swietle powyzszego, wyjasnic kult iRivera/iAudio na tym forum (i prosze sie nie zaslaniac sluchawkami dolaczanymi do zestawu)? Jak ktos nie chce zasmiecac tematu, moze byc PW. iRiver jest głównie czczony ze względu na świetny wbudowany dyktafon który bije wszystkie inne wbudowane w playery i może z powodzeniem być używany np. do nagrywania wykładów na uczelniach. Poza tym słuchawki dołanczane do nich to mx400 więc dźwiękiem na wstępie miażdżą te które są np w muvo. Ludzie mówią, że jeśli puścić na tych samych słuchawkach (dobrych) iRivera i jakikolwiek inny player to dźwięk z iRivera jednak będzie lepszy, ale takie muvo czy inne firmówki nie dają lepszego dźwięku od przeciętnego noname, ale jakość wykonania noname`ów często jest tak kiepska, że ze względu na nią nie warto ich kupować. Edytowane 31 Lipca 2006 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 jezyk polski mozna wgrac , a takze zalatwic sprawe "za cichości" odpowiednim firmware. google nie boli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon+ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) witam @romek no już lepiej tym razem...po totalnej porażce z mp3 Geniusa, widze duży postęp nie ma już w recenzji tego "zachwytu 11 latka"... co do samej recki to dobra jak najbardziej z plusów bardzo dobre zdjęcia ,dobrze że napisałeś o "wycieraniu się" odtwarzacza jest to nagminne w wszystkich muvo-zenach oraz o słuchawkach z minusów to zapomniałeś napisać o: -odtwarzacz bardzo lekki w sensie "tandety" jak sie go trzyma w ręku szczególnie bez baterii to człowiek ma wrazenie że ta plastikowa puszka jest pusta... -bardzo mały wyświetlacz -duża awaryjność całej serii muvo pozdr ps. rozumie że zaczełeś od najtańszego szmelcu swoje recki i w następnych poczytamy o iriver,iaudio,ipoda....... @oj sorki ryba:) @romek zawsze mi sie kojarzy ze sprzetem audio nawet nie spojrzalem na autora taki bylem pewien ze to ty romek:) (ze wzieles sobie sugestie z poprzedniej recki i dopilnowales Łukasza aby napisał dobrego arta) jak najbardziej swietny pomysl zeby takie zestawienie do 1k zl zrobic , bardzo duzo pracy bedzie to wymagac ale 3mam kciuki i pozdrawiam Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Abaddon+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Muszę cię wyprowadzić z błędu. Recenzja: Creative MuVo TX SE @PurePC.pl Autor: Marcin "ryba" Rywak Jak widzisz to nie ja jestem autorem tego tekstu. Każda kolejna recenzja jest bardziej dopracowana i uzyskuje lepsze opinie. Błędów jest troszkę o czym sam wiem patrząc na nią po kilku dniach lecz spokojnie, jak będzie trzeba to zrobię duże zestawienie odtwarzaczy MP3 od 150 zł do 1000 zł lecz na dzień dzisiejszy nie ma takiej potrzeby, ponieważ inne recenzje są w przygotowaniu i dzisiaj kolejna będzie miała swoją premiere. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...