davidian Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Witam ! Prosze o komentarz uzykownikow w/w telefonu. Jak sie wam sprawuje jakie macie z nim problemy ??Przymiezam sie do zakupu i chcialem poznac wasza opinie! Pozdrofka Davidian :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 dziala bez zarzutu.... jak za 1 pln plus vat :wink: jest wysmienity. polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Witam ! A w jakiej sieci ?? Ja swojego chce ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> w PLUSIE. Pozdrofka Davidian :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 tez plus. tylko jesli sie zdecydujesz na tego phona to zwróć uwage na baterie odrazu w salonie... siemens ostatnio w kulki leci i do tej eselki wrzuca stare baterie 540 mAh *jakieś chyba zapasy magazynowe :mrgreen:), bo w standardzie powinna być jonówka 640 mHa, wiele osóby zostało w ten sposob wydymanych..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 fajny fon, zwlaszcza za taka cene, ael ma ejdna wade :> tam gdzie moj eryk trzyma zasieg, a ma antene wewnetrzna siemens zasiegu nei trzyma, na tej samej karcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 fajny fon, zwlaszcza za taka cene, ael ma ejdna wade :> tam gdzie moj eryk trzyma zasieg, a ma antene wewnetrzna siemens zasiegu nei trzyma, na tej samej karcie! potwierdzam, antenke ma nienajlepszą...... takze jak mieszkasz z dala od cywilizacji to mozesz mieć kłopot z zasiegiem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 fajny fon, zwlaszcza za taka cene, ael ma ejdna wade :> tam gdzie moj eryk trzyma zasieg, a ma antene wewnetrzna siemens zasiegu nei trzyma, na tej samej karcie! potwierdzam, antenke ma nienajlepszą...... takze jak mieszkasz z dala od cywilizacji to mozesz mieć kłopot z zasiegiem.... tak czy inaczej za ta cene lepszego chyba nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 tak, nie wspominajac o bledach w postaci wylaczania sie fonu po wyjciu z aplikacji JAVA , wiesza nia sie, za małej baterii jak na jego mozliwosc to telefon ZAJEBISTY!!! :-). Nie no powaznie to fajny, mnie sie tam podoba, ale "plus" to gowno do szescianu :-). Mp3 graja fajnie, skubany ma chyba jakis efekt przestrzenny bo naprawde ok slychac no i glosno przede wszystkim. Minus to zgrywanie mp3 na kom`a. Leci to przez COM wiec zeby zagrac calą (porazająco wielka 32Mb) karte pamieci, zajmuje to 2 h 30 Min :-) około. Z zasiegiem az tak duzego problemu nie ma, na jakichs wsiach to faktycznie. Ale to tez duuuza zasluga plus`a uwierz mi :P :). Radze Ci sie zastanowic i rozwazyc moze jakies inne. Ja teraz np, wpakowalbym sie w cos w JAVĄ i kolorowym ekranem - to musi byc jazda :D. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 telefon cool, brac i sie nie ogladac nokia 6310i user :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 tak, nie wspominajac o bledach w postaci wylaczania sie fonu po wyjciu z aplikacji JAVA , wiesza nia sie, za małej baterii jak na jego mozliwosc to telefon ZAJEBISTY!!! :-). Nie no powaznie to fajny, mnie sie tam podoba, ale "plus" to gowno do szescianu :-). Mp3 graja fajnie, skubany ma chyba jakis efekt przestrzenny bo naprawde ok slychac no i glosno przede wszystkim. Minus to zgrywanie mp3 na kom`a. Leci to przez COM wiec zeby zagrac calą (porazająco wielka 32Mb) karte pamieci, zajmuje to 2 h 30 Min :-) około. Z zasiegiem az tak duzego problemu nie ma, na jakichs wsiach to faktycznie. Ale to tez duuuza zasluga plus`a uwierz mi :P :). Radze Ci sie zastanowic i rozwazyc moze jakies inne. Ja teraz np, wpakowalbym sie w cos w JAVĄ i kolorowym ekranem - to musi byc jazda :D. Pozdro to ze sie phon na jvce zawiesza tzn. ze masz z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y midlet i tyle, jesli jest poprawna aplikacja nie ma bata zeby sie nie zawiesilo. A niby dlaczego plus to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o do sześcianu?? mozesz mi to wytłumaczyć??? korzystałem z wszyskich sieci, a plusa mam od 6 lat nieprzerwalnie i sobie chwale, dla mnie lepszej sieci nie ma.. zgrywanie mp3 jest jakie jest chyba ze masz kase na zainwestowanie w czytnik kart. w tej chwili tego siemensa moglbym tylko zamienić na se t68i, a do tej pory bylem wyznawcą jedynej i słusznej firmy :wink: jaka jest nokia z malymi przerwami na eryka ma kilka wad - paradoksalnie wynikaja z jego zalet - ale jak na prawie trzyletnia kontrulcje jest naprawde b. dobry pozatym jak dla mnie jest brzydki..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 otoz nie prawda, bo nie tylko mnie sie wylacza. Z tego co wiem to wina oprogramowania, bo kumpel nie dawno kupil ma chyba nowsze i jemu sie juz nei wylacza ( na tych samych aplikacjach!!!) A czemu plus to gowno? Po pierwsze tam gdzie wszyscy amaj zasieg, ja nie mam. A po drugie co tak naprawde mnie boli to CENY!!!!. JEst najdrozszy, maksymalnie drogi. Na pop`ie kiedys mialem taniej. 2zł za minute rozmowY!!! Przy abonemnecie czsami 30. Tylko nie mw ze mam jakis tani gowniany abonament, bo w innych sieciach jesdt to zdecydowanie tansze. Nie wspomne o idiotycznej oplacie 6zł za mozliwosc pokazywania numerow ktore do Ciebie dzownia, tak wiem ze przy drozszym abonemencie to odpada. Ale ten ktory mam to i tak juz duzo,a w innych sieciach mam to za darmo. Dla mnie plus to kicha. No ale coz, przyzwyczajam sie :-) A co do zgrywania mp3. To uwazam to za minus, bo nie wiem jaki prbolem dla producenya bylo zrobic stacje dokującą na kabelku do USB. Sadze ze nie wielki. I co to za argument ze jak mi sie nie podoba to sobie moge kupic czytlim MMC. Jak bym mogl to bym sobie od razu kupil przenosny odtwarzacz mp3 a nie ten tel. 8O Ale ogolnie powtarzam raz jeszcze, przyzwyczailem sie :P musze zmienic oprogramowanie i bedzie ok. ps. a zawiesil mi sie sam od siebie ze 2 razy (przez 3 miechy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moded Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 tez plus. tylko jesli sie zdecydujesz na tego phona to zwróć uwage na baterie odrazu w salonie... siemens ostatnio w kulki leci i do tej eselki wrzuca stare baterie 540 mAh *jakieś chyba zapasy magazynowe :mrgreen:), bo w standardzie powinna być jonówka 640 mHa, wiele osóby zostało w ten sposob wydymanych..... Was tesh dymają !!! Jak kupowałem SL45 rok temu w plusie miałem ppolimerówke taką jak montują w 6310 i 6310i ale miała ona pojemność 750 mili ampero godzin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moded Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 fajny fon, zwlaszcza za taka cene, ael ma ejdna wade :> tam gdzie moj eryk trzyma zasieg, a ma antene wewnetrzna siemens zasiegu nei trzyma, na tej samej karcie! a jakiego masz eryka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moded Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Co do telefonu to był to jakiś bajer z rok albo półtora roku temu ;) Uważam, iż dzisiaj są dostępne lepsze telefony. Choć jak ja go używałem spisywał się bez zarzutu. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moded Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 otoz nie prawda, bo nie tylko mnie sie wylacza. Z tego co wiem to wina oprogramowania, bo kumpel nie dawno kupil ma chyba nowsze i jemu sie juz nei wylacza ( na tych samych aplikacjach!!!) A czemu plus to gowno? Po pierwsze tam gdzie wszyscy amaj zasieg, ja nie mam. A po drugie co tak naprawde mnie boli to CENY!!!!. JEst najdrozszy, maksymalnie drogi. Na pop`ie kiedys mialem taniej. 2zł za minute rozmowY!!! Przy abonemnecie czsami 30. Tylko nie mw ze mam jakis tani gowniany abonament, bo w innych sieciach jesdt to zdecydowanie tansze. Nie wspomne o idiotycznej oplacie 6zł za mozliwosc pokazywania numerow ktore do Ciebie dzownia, tak wiem ze przy drozszym abonemencie to odpada. Ale ten ktory mam to i tak juz duzo,a w innych sieciach mam to za darmo. Dla mnie plus to kicha. No ale coz, przyzwyczajam sie :-) A co do zgrywania mp3. To uwazam to za minus, bo nie wiem jaki prbolem dla producenya bylo zrobic stacje dokującą na kabelku do USB. Sadze ze nie wielki. I co to za argument ze jak mi sie nie podoba to sobie moge kupic czytlim MMC. Jak bym mogl to bym sobie od razu kupil przenosny odtwarzacz mp3 a nie ten tel. 8O Ale ogolnie powtarzam raz jeszcze, przyzwyczailem sie :P musze zmienic oprogramowanie i bedzie ok. ps. a zawiesil mi sie sam od siebie ze 2 razy (przez 3 miechy). Po pierwsze mądrusiu fon był zrobiony 2 lata temu i to nawet ponad 2 lata temu!! Wtedy nikomu się nawet nie śniło o przesyłaniu danych do telefonu przez USB, po drugie jest to zwykły kabel do transmisji kontaktów logosów itp. więc nie dziw się, że pliki zgrywają się tak wolno a po 3 jak ci za wolno to kup sobie czytnik kart i bedziesz miał parę sekund a po kolejne to plus ma najlepszy zasięg z erą. Więc ci teraz powiem coś: "Jak coś będziesz mówił to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a pomyśl co mówisz, a nie zaśmiecasz forum jakimiś <span style="color:red;">[ciach!]</span>lonymi głupotami!! NARA ciulu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 to jest stary telefon i byl fajny po wejsciu na rynek ale teraz to staroc z mp3 i dyktafonem 5-cio godzinnym.opcje przecietne. zadna rewelacje. kup motorolke T720 albo nokie 6310 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Po pierwsze mądrusiu fon był zrobiony 2 lata temu i to nawet ponad 2 lata temu!! Wtedy nikomu się nawet nie śniło o przesyłaniu danych do telefonu przez USB, po drugie jest to zwykły kabel do transmisji kontaktów logosów itp. więc nie dziw się, że pliki zgrywają się tak wolno a po 3 jak ci za wolno to kup sobie czytnik kart i bedziesz miał parę sekund a po kolejne to plus ma najlepszy zasięg z erą. Więc ci teraz powiem coś: "Jak coś będziesz mówił to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> pomyśl co mówisz, a nie zaśmiecasz forum jakimiś <font color="#FF0000">[ciach!]</font> głupotami!! NARA ciulu!! dokladnie jak post wyzej, zgadzam sie. Jezeli 2 lata temu ludza sie nie snilo o USB to ty chyba mieszkales w jaskini - na co z rezsta wskazuje treść Twojej wypowiedzi. To raz a dwa, to przeciesz widze jak jest, widze ze jest gowniany zasieg!!! . Trzy to przeciez Ci pisze pustaku jeden ze jak bym sobie mogl kupic czytnik MMC to bym nie kupował tego telefonu tylko np. od razu odtwarzacz mp3,wiec czytaj POSTY DOKLADNIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moded Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Po pierwsze mądrusiu fon był zrobiony 2 lata temu i to nawet ponad 2 lata temu!! Wtedy nikomu się nawet nie śniło o przesyłaniu danych do telefonu przez USB, po drugie jest to zwykły kabel do transmisji kontaktów logosów itp. więc nie dziw się, że pliki zgrywają się tak wolno a po 3 jak ci za wolno to kup sobie czytnik kart i bedziesz miał parę sekund a po kolejne to plus ma najlepszy zasięg z erą. Więc ci teraz powiem coś: "Jak coś będziesz mówił to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> pomyśl co mówisz, a nie zaśmiecasz forum jakimiś <font color="#FF0000">[ciach!]</font> głupotami!! NARA ciulu!! dokladnie jak post wyzej, zgadzam sie. Jezeli 2 lata temu ludza sie nie snilo o USB to ty chyba mieszkales w jaskini - na co z rezsta wskazuje treść Twojej wypowiedzi. To raz a dwa, to przeciesz widze jak jest, widze ze jest gowniany zasieg!!! . Trzy to przeciez Ci pisze pustaku jeden ze jak bym sobie mogl kupic czytnik MMC to bym nie kupował tego telefonu tylko np. od razu odtwarzacz mp3,wiec czytaj POSTY DOKLADNIE. USB bylo tylko w fonach nie bylo!! Znawca wielki za 5 gr a zreszta no comment!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 USB bylo tylko w fonach nie bylo!! Znawca wielki za 5 gr a zreszta no comment!! Moded to ty chyba masz <span style="color:red;">[ciach!]</span>a umysl ( o ile w ogole jakis masz) , jak w cos solidnie łbem przy<span style="color:red;">[ciach!]</span>liles. Dawno nie widzialem takiego CEPA jak ty. Jak w fonach?? widziales telefon z USB? Kwestia polega na zrobieniu kabla laczacego stacje dokujaca z komputerem i odpowiedniego oprogramowania - ot cala sztuka. Po za tym piszezs ze "teleony byly zrobione dwa lata temu" moze wtedy wyszly na rynek ale robione sa ciagle PUSTA MATERIO!!!! wiec to tez nie jest argument, po prostu pierdzielisz glupoty, sam nie wiesz co. :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 O co sie tak klucicie. Tak szczerze te MP3 to byl tylko chwyt reklamowy Siemensa. Kto Laduje w telefon MP3 zwłaszcza ze na 32MB karcie jest cale oprogramowanie, loga, ikony, wygaszacze i inne niepotrzebne rzeczy. Dla mnie jest to zbedny bajer. Dodanie tych wszystkich funkcji zwieksza tylko awaryjnosc telefonu. Ja sam uzywalem go 3 dni i wrocilem do swojej Nokii ktora pod wzgledem obsugi i przyjaznosci bije go na leb. Ale moze to moje odczucia. Zreszta strasznie wkurzala mnie klawiatura, niewygodna i te klawisze nawigacyjne jakos za blisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 no ale to sa rzeczy do ktorycdh mozna sie przyzwyczaic. Ja tez tak myslalem i mialem takie same odczucia na poczatku. Ale przyzwyczailem sie i wole go duzo bardziej teraz od noki. A co do pojemnosci to karte mozna wymienic to akurat nie jest taki minus. A o co sie klocimy? przejzyj caly topic to bedziesz wiedzial o co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Caly to ja przeczytalem :) Pewnie ze to kwestia przyzwyczajenia. Moze mam za duze lapy. Ale serio wole swoja Nokie. A do sluchania muzyki to mam discmana, walkmana, i inne badziewia. A co do wymiany karty to wymieniales ja na wieksza???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Caly to ja przeczytalem :) Pewnie ze to kwestia przyzwyczajenia. Moze mam za duze lapy. Ale serio wole swoja Nokie. A do sluchania muzyki to mam discmana, walkmana, i inne badziewia. A co do wymiany karty to wymieniales ja na wieksza???? nie, bo nie potrzebuje. Jezeli wrzuce cos do sliuchania to raczej zadko i starcza mi to co mam. Mocno kompresuje, po za tytm nie chce w to pakowac, bo na wakacje chce kupic cos z kolorowym ekranem albo aparatem a tego sprzedac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 No sam widzisz cena takiej karty wciaz jest bardzo wysoka. A poza tym trzeba jeszcze ja zaprogramowac aby dobrze dzialala z telefonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 ale ja nie mowie ze to jest jakis super wynalazek :-) to ten caly MODED jest swiecie przekonany ze kabel do COM`a i 3 godziny narywania 30 Mb to fajna zabawa. A mnie tam ta karta nie przeszkadza, chociaz mogli sie wysilic na wieksza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 No mogli ale tak szczerze sama karta jest droga nie mowie o telefonie a oferta za zlotowke czy nawet te 49 to jest zajebista. U mnie w salonie tlumy sie robily a klienci zamawiali na kilka dni wczesniej ten model. paranoja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 tez plus. tylko jesli sie zdecydujesz na tego phona to zwróć uwage na baterie odrazu w salonie... siemens ostatnio w kulki leci i do tej eselki wrzuca stare baterie 540 mAh *jakieś chyba zapasy magazynowe :mrgreen:), bo w standardzie powinna być jonówka 640 mHa, wiele osóby zostało w ten sposob wydymanych..... Was tesh dymają !!! Jak kupowałem SL45 rok temu w plusie miałem ppolimerówke taką jak montują w 6310 i 6310i ale miała ona pojemność 750 mili ampero godzin ;) na ta tylko pochwal sie ile zaplaciles za niega.... tyla na pewno nbym za niego nie dał... a bateria trzyma Ci dzień dłuzej od maojego nokie w standardzie maja 1100 mAh - wiem bo mam co do tej javki to tel mam od paxdziernika i mi sie nie zawiesił, jedyna takie oznaki to przegladanie sms jak jest wiecej wiadomosci od jednej osoby - tak jakby sie troche gubił..... hehe mp3 sie wgrywa dłudo - za to inne phony tego nie mają, moze i bajer ale muzyki mozna posłuchac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moded Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 USB bylo tylko w fonach nie bylo!! Znawca wielki za 5 gr a zreszta no comment!! Moded to ty chyba masz <font color="#FF0000">[ciach!]</font> umysl ( o ile w ogole jakis masz) , jak w cos solidnie łbem przy<span style="color:red;">[ciach!]</span>liles. Dawno nie widzialem takiego CEPA jak ty. Jak w fonach?? widziales telefon z USB? Kwestia polega na zrobieniu kabla laczacego stacje dokujaca z komputerem i odpowiedniego oprogramowania - ot cala sztuka. Po za tym piszezs ze "teleony byly zrobione dwa lata temu" moze wtedy wyszly na rynek ale robione sa ciagle PUSTA MATERIO!!!! wiec to tez nie jest argument, po prostu pierdzielisz glupoty, sam nie wiesz co. :evil: :evil: :evil: :evil: Tak Tak, ja tesh pozdrawiam NARA!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moded Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 tez plus. tylko jesli sie zdecydujesz na tego phona to zwróć uwage na baterie odrazu w salonie... siemens ostatnio w kulki leci i do tej eselki wrzuca stare baterie 540 mAh *jakieś chyba zapasy magazynowe :mrgreen:), bo w standardzie powinna być jonówka 640 mHa, wiele osóby zostało w ten sposob wydymanych..... Was tesh dymają !!! Jak kupowałem SL45 rok temu w plusie miałem ppolimerówke taką jak montują w 6310 i 6310i ale miała ona pojemność 750 mili ampero godzin ;) na ta tylko pochwal sie ile zaplaciles za niega.... tyla na pewno nbym za niego nie dał... a bateria trzyma Ci dzień dłuzej od maojego nokie w standardzie maja 1100 mAh - wiem bo mam co do tej javki to tel mam od paxdziernika i mi sie nie zawiesił, jedyna takie oznaki to przegladanie sms jak jest wiecej wiadomosci od jednej osoby - tak jakby sie troche gubił..... hehe mp3 sie wgrywa dłudo - za to inne phony tego nie mają, moze i bajer ale muzyki mozna posłuchac Dałem za niego 649 netto a sprzedałem go miesiąc po kupnie ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 A co do baterii 540mAh mozna je podobno wymieniac w salonach Siemensa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...