LukeXE Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Polubiłem autokaskady, na jednym kompresorze można naprawdę świetne temperatury zrobić. Jak tylko konkurs się skończy, rozbieram tego złoma, i robię 3 stopniową auto-k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Polubiłem autokaskady, na jednym kompresorze można naprawdę świetne temperatury zrobić. Jak tylko konkurs się skończy, rozbieram tego złoma, i robię 3 stopniową auto-k. najpierw -100 @r744+r290 @autok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Hehehe...no spróbuję :) ale nie wiem czy uda mi sie powtórzyc te -90 chociaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Trzymam kciuki. Coś pięknego. :D Ale na dłuższą metę lepsze WC do którego się przymierzam (czytaj: zbieram kasę :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Polubiłem autokaskady, na jednym kompresorze można naprawdę świetne temperatury zrobić. Jak tylko konkurs się skończy, rozbieram tego złoma, i robię 3 stopniową auto-k.a co dasz na 3 stage :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja myślałem tak... R507/R23/R14/metan teoretycznie może by to działało :P ale pewniej wezmę się za 2 stopniowca, huh :) Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja myślałem tak... R507/R23/R14/metan teoretycznie może by to działało :P O ile metan i R23 jakoś kupisz w PL, mimo, że ceny zabójcze (koło 180zł za kilogram r23, ALE: minimalne zamówienie to 8kg+ opłata za butle ;) ) to z r14 bedzie problem, a wiesz zresztą, ze od kogoś brac to jak z tym etylenem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 R23 do zalatwienia jest na miejscu (:* :D), z R14 faktycznie moze byc problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 O ile metan i R23 jakoś kupisz w PL, mimo, że ceny zabójcze (koło 180zł za kilogram r23, ALE: minimalne zamówienie to 8kg+ opłata za butle ;) ) to z r14 bedzie problem, a wiesz zresztą, ze od kogoś brac to jak z tym etylenem. metan kupuje sie na dm3 ;) za takie cos albo wiecej (juz nie pamietam) koles mi spiewal 500 netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja myślałem tak... R507/R23/R14/metan teoretycznie może by to działało :P ale pewniej wezmę się za 2 stopniowca, huh :) ale do tego to musialby byc bydlacki kompresor.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Super agregat! zlatwiles moze juz jaks sprzet do benchow? :D redakcje ppc powinna Ci wysłać jakiegoś core2extreme :D no oczywiście jak kiedykolwiek dostaną go do testów <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Super agregat! zlatwiles moze juz jaks sprzet do benchow? :D redakcje ppc powinna Ci wysłać jakiegoś core2extreme :D no oczywiście jak kiedykolwiek dostaną go do testów <_< na autok testowac prca :ploom: moze jakas slabsza grafe, ale imo autok to raczej 4fun, a nie dla benchow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) na autok testowac prca :ploom: moze jakas slabsza grafe, ale imo autok to raczej 4fun, a nie dla benchow. Hm, czemu słabszą grafę ? Skoro 155W trzyma przy -61*C, pokaż mi który singiel na rotarce tyle zrobi ? Oczywiście, na kaskadzie to byłyby testy, ale ta autokaskada zostawia wszystkie single w tyle, bo tak ma być, auto-k zapełniają luke pomiędzy singlami, a kaskadami. Zresztą, jutro idzie do rozbiórki ona ;) Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Hm, czemu słabszą grafę ? Skoro 155W trzyma przy -61*C, pokaż mi który singiel na rotarce tyle zrobi ? Oczywiście, na kaskadzie to byłyby testy, ale ta autokaskada zostawia wszystkie single w tyle, bo tak ma być, auto-k zapełniają luke pomiędzy singlami, a kaskadami. Zresztą, jutro idzie do rozbiórki ona ;) dobra dobra, ale masz kaskade nie ;] // (a nie, juznie masz chyba [; wiec moze i tak, ale imo autok na gpu, a kaskada na cpu i mozna cos tam sie pobawic) Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak dla mnie jedyny ważny fakt z tego tematu, to to że stosunkowo niewiele większym nakładem finansowym w stosunku do singla, można postawić autok która uzyskuje tempy o niebo lepsze, kwestia kalibracji pozostaje dla profesjonalistów bez pecha (który mnie prześladuje :lol:) Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Jak dla mnie jedyny ważny fakt z tego tematu, to to że stosunkowo niewiele większym nakładem finansowym w stosunku do singla, można postawić autok która uzyskuje tempy o niebo lepsze, kwestia kalibracji pozostaje dla profesjonalistów bez pecha (który mnie prześladuje :lol:) ale musisz uzyc bardzo mocnego kompresora zeby to normalnie dzialalo, porownaj te ac, do ac w obudowie luke (no ale tam tez jest mniejszy hx), a do zwyklego singla sc10-12 wystarczy no ale fakt faktem, na singlu z takim obciazeniem to rozsadne okolice -~30 - -40 mozna osiagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...