Arczi Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Siema @ll. Mam pytanie. Powie mi ktoś, jak stworzyć plik .bat w wierszu polecenia? Chodzi mi poprostu o to, że żebym za każdym razem w wierszu polecenia nie musiał wpisywać parunastu linijek, co zajełoby pare minut, tylko wlaczam ten plik i wszystko sie samo robi. Slyszalem, ze jest taka mozliwosc? Z gory dzieki i pozdro. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treko Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 sprawdz ta stronke http://dosbatch.freeserverhost.com/portal.php pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) plik txt -> zapisz jako nazwa_pliku.bat Edytowane 27 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Start->Uruchom: CMD[enter] echo @echo off >c:\nazwa_piku.bat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Najwygodniej chyba za pomoca jakiegos menagera plikow za pomoca shift+F4, far, total commander itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 albo jest programik do pisania batów BATONIK :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...