Spookie Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Witam Tak jak w temacie mam monitor CRT z wyjściem na D-SUB i BNC zmiana kabla na BNC może poprawić obraz ? Takie kable widziałem w róznych cenach 15-200 zł... tutaj coś jest http://allegro.pl/item116664873_kabel_do_m...x_bnc_1_8m.html warto to kupić czy nie ma po co ? pzdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 czy poprawi obraz --> nie czy warto kupić --> Twój wybór, moim zdaniem nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 moim zdaniem nie warto kupować BNC :(, ja kupiłem do F900P i miałem problemy z odświeżaniem po wielu męczarniach olełem to i wróciłem do zwykłego kabla :) szkoda kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Lipca Zgłoś Opublikowano 1 Lipca Odświeżam temat! Okazuje się, że różnice między vga a bnc są! Najbardziej widoczne w wysokich rozdzielczościach. Dziś testowałem na mojej iiyamie 19" vision master pro 450 no i podłączana przez konwerter vga>displayport już mydliła powyżej 1024x768, podłączona przez wyświetla obraz ostry jak żyleta aż do 1920 Teraz ustawiłem na co dzień 1440x1050@85hz i obraz jest baja! Po co? A no żeby ograć np Stalkera czy metro na CRT, lub odpalić stare dobre Might&Magic VI w 640x480 mając piękny ostry obraz a nie wymieszaną kaszę jak to bywa na LCD Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Lipca Zgłoś Opublikowano 1 Lipca BNC pozwala uzyskać lepszy obraz. Co do Metro na CRT ... pamiętam, ze na LCD to dobrze wyglądało (szczególnie ta poprawiona wersja REDUX), to znaczy nie pamiętam jakiejś "kaszy". Grałem w 2560x1440 ... trzeba będzie odświeżyć sobie w 3840x2160 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...