Skocz do zawartości
Gość 21 11 1991

Grafika Na Agp ~200zl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość 21 11 1991

Witam, chciałbyms przedac swojego radeona 9600 pro i zakupic jakas karte graficzna lepsza w cenie~200zl tak zeby w 3d mark 03 robila okolo~6.5k:) myslałem nad jakims GF 6200 prosze o jakies sensowne linki do karyt graficznych na ktore warto zwrucic uwage w tej cenie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Poszukaj. Polece 9500 najlepiej z gwarancją moda i 256 bitową szyną pamięci. Albo 9700 128/256.

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, chciałbyms przedac swojego radeona 9600 pro i zakupic jakas karte graficzna lepsza w cenie~200zl tak zeby w 3d mark 03 robila okolo~6.5k:) myslałem nad jakims GF 6200 prosze o jakies sensowne linki do karyt graficznych na ktore warto zwrucic uwage w tej cenie!

Jesli dobrze zrozumialem, to chcesz zamienic r9600pro, czyli karte warta obecnie 200zl, na karte poltora raza lepsza, tez za 200zl?

Powodzenia, jak znajdziesz, daj namiary:)

ps. 6,5k to ciezko osiagnac na r9800pro (musi byc bardzo podkrecony), a jego za 200zl nie kupisz. 6200 jest slabe. Najblizej byloby 6600@gt, ale tego za 200zl nie kupisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe to ja polecam mojego radka wlasnie go chce sprzedac :P 6500 w 3dmarku 2003 to nie jest problem dla r9800pro , mozna troche podkrecic i juz. rekord jest chyba cos ponad 7k.... o ile dobrze pamietam

Nie troche, a bardzo. Sam mialem r9800pro wiec wiem, ze standardowo robi w okolicach 5,3-5,5 tys. A te 7tys to byly po v-modach i rdzeniu w wokolicach 500Mhz. Egzemplarz jeden na milion:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aleniepowiesz ze 410/720 nie starczy dla jakis 6100 to chyba mam halucynacje bo takie wyniki widzialemnawet u siebie. Zobacz ile daje modyfikacja timingow pamieci... a nic nie ryzykujesz bo wraz z zamknieciem raabita taktowania i timingi wracaja do normy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9800se, 128bitowa szyna pamięci, ale może uda się odblokowąc dodstkowe potoki http://www.allegro.pl/item116655695_nowe_a...wara_f_vat.html

W życiu. Liczyć na szczęscie. Lepiej kupić 9700 256bit/128MB

Edytowane przez lukmek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9800se, 128bitowa szyna pamięci, ale może uda się odblokowąc dodstkowe potoki http://www.allegro.pl/item116655695_nowe_a...wara_f_vat.html

widze że MAX się wziął za doradzanie :D

o ile będziesz miał szczęście ( nadzieja matką głupich ) to jak kupisz to co tobie wyszukał MAX bedziesz miał dokładnie to załóżmy jednak że się nie zmoduje - zostajesz z kartą która będzie zupełnie porównywalna do 9550 za to z większym apetytem na prąd :D - starsza technologia =- > brafo :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam i przepraszam że sie podczepie,

ale

Jest do wydania max 260 PLN, powiem szczerze że tez sie zastanawiałem nad tym GF6200 ale teraz nie jestem pewien (generalnie nie miałem do czynienia z radkami)

To co byście polecili do tej ceny na AGP oczywiście,

Dzieki i Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli dobrze zrozumialem, to chcesz zamienic r9600pro, czyli karte warta obecnie 200zl,

Śie uśmiałem, ja swego Radona 9600pro z Sapphira takty 500/700 mhz puściłem ledwo co za 149 złotych(plus tam był wentyl za 50 złoty).

Przez 3 miesiące zacząłem aukcje od 219 i tak co 7 dni zmieniałem opis aukcji, aż doszedlem do 149 zlotych i sprzedany. Oczywiście robiąc przerwy kilka dni.

Powodzenia jak sprzedaż za 200 złotych tą kartę.....

Sprzedaj teraz wsadź Rive za 20 złoty i czekaj...

Bez sensu przesiadać się ze złomu na ciut szybszy złom.

Edytowane przez niko2003

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi