kkNd! Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Tak jak w temacie, mam problem z konfiguracja routera WRT54GL. Wczesniej wszystko bylo podlaczone do routera dl-604 i smigalo bez problemow. Po przesiadce na linksys'a juz podczas instalacji wywala mi taki komunikat, jednak wszystko jest podlaczone dobrze. Pozniej cos takiego - jak widac network mode - disabled. Poki co wszystko jest podlaczone kablami, do jednego kompa. Co dziwne jezeli podlacze wszysko przez router dlink'a tzn modem => dlink => linksys => komp, to nie ma zadnych problemow z instalacja i dzialaniem :|. Jeszcze zauwazylem, ze w panelu kontrolnym host name i domain name, ktore powinien przechwycic sa wpisane tak: Host Name : �-111;|�-106;�-111;|�-21;�-111;| Domain Name : �-111;|�-106;�-111;|�-21;�-111;| Prosze o pomoc co z tym ustrojstwem zrobic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) moze sprouj firmware zmienic, ja mialem problemy z dlinkiem dl 514 i zmiana firmware pomogla pozdr Edytowane 27 Lipca 2006 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Po problemie... zapomnialem, ze poprzedni router kopiowal mac'a z plyty gl ktora sprzedalem pol roku temu... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...