Gość Qroń Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) No to tak jak w temacie, próbowałem zablokować randki.interia.pl tak żeby nie zostawić po sobie żadnych śladów typu: UWAGA OCHRONA RODZICIELSKA!!! czy też innych takich... Znalazłem toteż plik hosts i dodałęm następującą linijke tekstu: 217.74.65.77 randki.interia.pl i nic dalej jak wchodziło tak wchodzi. Próbowałem też z www.randki.interia.pl a także blokować całą interię. Nie działa... co ja robie źle?? Myślałem że uaktualni się dopiero po restarcie kompa, ale to też nie to. Musze jakoś to zablokować bo mój 30 letni brat jak się uwiesi to potrafi siedzieć na tym godzinami. AWRUK, nie do wytrzymania jak tak siedzi w patrzony i cieszy jape do głupich małolat i ściemnionych samotnych 30... Jak małe dziecko i nijak przemówić do rozsądku Edytowane 27 Lipca 2006 przez Intel Inside Qroń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) W hosts dodaj: 127.0.0.1 randki.interia.pl Nie zadziała jeżeli używasz proxy. Edit. Przed zastosowaniem wyczyść historię i cache przeglądarki. Edytowane 27 Lipca 2006 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qroń Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 127.0.0.1 randki.interia.pl Yaaa.... Dzięki facet, jak zwykle przekombinowałem.... nie wiedziałem że to takie proste, myslałem że po IP stron trzeba jechać. Wielka dziękówa, w końcu będzie troche spokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Tutaj masz gotowy plik "hosts" - jest tam zablokowane "kilka" serwerów - głównie reklamowych. Opis na tej stronie (po angielsku). Edit: Uprzedzam jednak, że po dłuższym czasie użytkowania takiego pliku zauważymy, iż niektóre strony blokowane są niesłusznie i trzeba je odblokować usuwając odpowiednią linijkę w pliku. Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...