<Lechu> Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Witam. Otóż przed A2ZS miałem Live! Digital, odinstalowałem jej stery, pousuwałem troszke w rejestrze windowsa po starej karcie i "przeleciałem" jeszcze driver cleanerem. Po zainstalowaniu sterów z płytki Audigy wszystko gra, tylko że w Winamp (ver. 2,95 Full ) ten "equalizer", analizer dźwięku, no nie pamiętam teraz dokładnie jak się to nazywa, ale będziecie wiedzieć oco chodzi, jest w każdym winampie przy liczniku, można ustawić go jako oscyloscope (sorry za taki dziecinny opis :oops: ) chodzi teraz przy tym Audigy tak ocieżale, z opoźnieniem, jakby był ustawiony jak najwolniej. Przestawiam żeby chodziło normalnie jak na Live (na niej wogule zaraz po instalce sterów czegoś takiego nie było), to znaczy chce żeby to działało w "czasie rzeczywistym" jak do tej pory a to sie wrecz prawie wogule nie zmienia, chodzi (wyswietla) tak jakby komp byl tak czyms zajęty ze nie nadożałby z wyswietlaniem (obróbka) tego, tak jakby ta karta zamulała kompa całkowicie, a zużycia proca nie ma prawie wcale. Więc pytanie do użytkowników Audigy 2 ZS, czy wy też tak macie ? I jeszcze jedno, teraz przy zmienianiu piosenek w winamp czy wogule daniu stop to jest takie powolne wyciszenie w głosnikach, czego na Live nie było, czy to też przez to że mam teraz A2, to normalne ?, bo np. w windzie jak sie raz kliknie na plik z mp3 to taki jest prymitywny player po lewej stronie w oknie to w nim takiego wyciszania nie ma. I na koniec, czy w opcjach sterownika np. CMSS 3D czy coś tam od basu jak się je włączy to spowolni to karte, zamuli kompa jakoś ? Prosze o pomoc bo mnie to w tej chwili denerwuje i nie wiem czego to wina, czy karty ( czyzby A2ZS gorszy od Live ?), jej sterów, czy konieczne jest przeinstalowanie całego systemu ? No oco chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...