saygon Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 http://dna-prof.fm.interia.pl/petycja.html Sprawa jest poważna. Jeśli bawil;iście sie kiedyś w grafikę 3d to pewnie znacie tą stronę i jej wartość dla polskiego 3d. Jeśli chcecie sie pod tym podpisać to prosze o maila z iminiem, nazwiskiem i ew mailem ( zeby w razie czego mogli dokonać weryfikacji). Perosze tylko o nierobienie sobie z tego jaj, bo naprawde wielu ludziom zależy na tej stronie. to tak samo jakby nagle skasowali wam całe forum Tewak(czego nie życzę). Przyłączcie się do kolegów w potrzebie. a i nie zamierzam, wykorzystywć ani maili ani zadnycvh innych danych z tej petycvji i zostana one usunięte po jej wysłaniu. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 a ja się zastanawiałem co się ze stronką stało. I ja w takim razie apeluje do was koledzy forumowicze PODPISUJCIE SIĘ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 no wpisywac sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 dzięki za poparcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...