Richie Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 niestety dostalem rev.1 czy sa jakies powazne braki tej plyty, trzeba wgrac inna wersje biosu jakas, w czym lezal problem pamietam ktos mowil tych plyt z rev.1.0? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 z tego co wiem nie ma rev 2.0 tej płyty jest tylko rev 1 .-w starszej produkcji(owlny radiator) i nowszej (kwadratowy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 no wiec ja mam 1.0 z okraglym radiatorem, a 1.1, tak?, ma kwadratowy, chodzi mi o to, czy mam sie czym martwic ze mam starszy rev czy tylko nowszy Bios na przyklad zalatwia sprawe roznic...? ktokolwiek wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 PRZECIEZ NAPISAŁEM ZE JEST TYLKO REV 1.0 jesli masz okragły to masz po prostu starsza produkcje tej płyty i nic wiecej sprawdz jaka masz date produkcji southbrigda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 niestety nie umiem znalezc tej daty :( czyli nie mam sie czym przejmowac...? uf dzieki! zaloze maly wiatraczek na ten radiator chipsetu i mam nadzieje dobrze sie bedzie krecic 0,13 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 podaj to co masz napisane na sb vt 8235 ...........taiwan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ................ = 0233CD u mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 33 tydzien 2002r wiec płytka w miare "swieza" i niczym sie nie rózni od innych wgraj najnowszy bios i bedzie miodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 dzieki wiec! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...