szpak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 mam zamiar kupic sobei antka 1700xp tego co sie fajnie kreci ;) i potrzebuje płyt głównej o jakis fajnych parametrach no wioecie zmiana mnoznika fsb co 1 mhz i oczywiscie napiecie ....i mam na to jakies 350 zł bo teraz mam ecs na ktorym o/c graniczy z cudem ...moze cos z gigabyte czy co proponujecie ..i nie karzcie szukac bo ceny i płyt zmieniaj sie codzinnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 epox albo asus na nForce 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Za 350zł to sobie daruj i dozbieraj do lepszej płyty, bo jak miałbyś kupić drugiego ECS'a to nie warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 MSI KT4V ewentualnie ABIT na kt 333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 epox albo asus na nForce 2Do 350zł ;). Jak za tyle to może używany Soltek 75DRV5-C czy jakoś tak ;). Ale lepiej pozbieraj jeszcze ttrochę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 no 400 wydole ale na pewnoi cos jest co ma zmiane mnoznika i napiecia i fsb .......jakas chyba jest okrojona wersja gigabyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 no 400 wydole ale na pewnoi cos jest co ma zmiane mnoznika i napiecia i fsb .......jakas chyba jest okrojona wersja gigabyta NO TO PISZE : MSI KT4V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 no spoko moze dałbys jakis link do jakiegos testu lub opisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 no 400 wydole ale na pewnoi cos jest co ma zmiane mnoznika i napiecia i fsb .......jakas chyba jest okrojona wersja gigabyta NO TO PISZE : MSI KT4V Ja też piszę :P Soltek 75DRV5-C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 no spoko moze dałbys jakis link do jakiegos testu lub opisu masz link tutaj z tym ze tam jest cholernie drogo, na giełdzie albo w hurtowni możesz duuużo taniej kupić, ale gdyby co to jeszcze masz kt3v która też obsługuje fsb 166 i ma dzielnik 1/5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 no spoko a jakas recezja bo nie moge ja nigdzie znalesc ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 epox albo asus na nForce 2Do 350zł ;). Jak za tyle to może używany Soltek 75DRV5-C czy jakoś tak ;). Ale lepiej pozbieraj jeszcze ttrochę. no faktycznei nie zauważyłem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Za taka kase to faktycznie najlepsza bedzie DRV5-C.Ma opcje odczytu demperatury z diody termicznej jak i system ABS II chrniacy przed zjaraniem proca (tylko plyty Asus'a maja taki wynalazek oprocz Soltekow )i jest wydajniejsza od MSI KT3.Co do MSI n KT400 to bywa roznie ,niektorzy chwala ,a niektorzy mieszaja z blotem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 no spoko a jakas recezja bo nie moge ja nigdzie znalesc ... Jakby brakowało recenzji w necie, odpal sobie gogle i wpiesz kt333 kt400 nforce2 i tylko czytaj. A po drugie jak chcesz test płyt to nawet na głównej stronie tweak'a jest odnośnik do testu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5475 a co powiecie o taj moze ona sie nada ..chodzi mi główne o dobre o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Gigabyte 7vax polecam. Ten link co teraz podałęś.Ta płyte niema możliwości zmiany mnożnika.Odpuść sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3830 rozumiem ze ci o ta chodzi kurde no spoko mi ta cena urosł za 350 na 422 ale lan sprzedam i sie prawie wyrowna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5475 a co powiecie o taj moze ona sie nada ..chodzi mi główne o dobre o/c Hmm... Co to za płytka, pierwsze widzę taki symbol. Pewnie posiada jakieś okrojone w stosunku do VRX(P) opcje OC. Ja mam właśnie VRX na KT333 i nie polecam, płytka niby posiada wszystkie opcje potrzebne przy OC, ale nie mogę przekroczyć FSB 150, może to kwestia przypadku, bo również słyszałem o płytkach Gigabyte'a wiele dobrego, ale z własnego doświadczenia nie polecam. Lepiej weź coś sprawdzonego: najlepiej Epoxa lub MSI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ja sie sugerowałem 1 miejscem w tescie na www.benchmark.pl test to wybieramy płyte pod xp i ona wygrała na epoxa mneinie stac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Teraz widzę że zmieniłeś linka do komputronika, przedtem był http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5475 a teraz http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3830, ta druga niby wszystko ma do OC, ale jak się bedzie w praktyce sprawować to już nie wiadomo. Ja mówiąc o epoxie nie miałem na myśli nForce2 tylko np. coś takiego: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3747 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...