kuruś Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Na tej stronie możecie sprawdzić czy interesująca Was gra będzie Wam działać. Jak dla mnie całkiem, całkiem... Tylko jak to się sprawdzi w praniu... PS. Dla poprawnego działania wymagane Active-X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Stronka fajna. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Fajna stronka ;] Tylko jedno ale ;] Jak masz Semprona/Celerona to zawsze ci będzie pisać, że masz za słaby komputer do włączenia tej gry :) Mój przykład > DOOM 3: Resurrection of Evil < CPU Minimum: Pentium 4 or Athlon XP You Have: Intel® Celeron® CPU 2.80GHz FAIL: Sorry, your CPU does not meet this minimum requirement. It may be time to purchase a more powerful computer to make your life easier. Click the 'We Recommend' button to discover how you can. A znowu CPU Speed im pasuje :D :mur: CPU Speed Minimum: 1.5 GHz (Intel) or 1500+ (Athlon) You Have: 3.48 GHz A z tego co mi się wydaje to ten Doom mi powinien śmigać :) Ale imo stronka bardzo fajna ;] Pozdro Edytowane 28 Lipca 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Fajne ale nie ma obliviona. Co nie zmienia faktu ze mi dziala :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Jak nie ma Obliviona jak jest :mur: Wejdź w liste gierek i znajdź The Elder Scrolls IV: Oblivion - PC ;] Przynajmniej u mnie jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 A mi się to cuś wiesza. Java najnowsza on Opra 9.01. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 A mi się to cuś wiesza. Java najnowsza on Opra 9.01. Na FF 1.5.0.4 nie ma najmniejszych problemów. IMO - stronka fajna ale i tak niedokładna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 na FF 1.5.0.5 też np, to w ogóle nie jest miarodajne, taka [ciach!]ła, pamiętam, że coś takiego chyba MS na swojej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Na stronce Nvidii chyba było to samo, bo pamiętam, że przed premierą Obliviona były tu linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Czyli tak jak myślałem... Nie ma rzeczy idealnych ;] Pokazuje mi, że na moim kompie (sig) Oblivion będzie działać OK, co raczej prawdą nie jest... EDIT: Nie, nie będzie działać brak dvd, ale cfane :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Tez mi nowosc ;) Ja juz to znam, bo byl kiedys link do tej strony w topicu Tomb Raider Legend. Oblivion wg. tego testu oraz Call Of Duty 2 ,powinna mi smigac prawie ze na max detalach :lol: Co jest oczywiscie nie prawda. Edytowane 28 Lipca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No bo stronka działa na zasadzie porównania naszego kompa z wymaganiami podanymi przez producenta ;) A to, że nie zawsze te wymagania są prawdziwe... Nic nie jest doskonałe :P Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Tak samo jak z licznikami zużycia mocy zasilacza przez sprzęt nic nie jset dokładne zawsze trzeba brac poprawkę na takie strony (ale niech sie małe dzieci cieszą że im Oblivon pójdzie :-P bo dla nich takie strony są tworzone) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Co trzeba zrobić aby na Operce to śmigało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Tak samo przesadza ten program w drugą stronę, mam GF 6600GT, a ten mi pisze przy Preyu, HL2 czy FC, że ledwo jest ponad minimum, choć gram na high/full detalach w te gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Więc wniosek z tego prosty. Że można sobie wszystko pomiędzy bajki wsadzić. Samo sprawdzenie PC nie będzie mówiło o realnej, grywalnej grze w dany produkt, ponieważ są przekłamania. Ale zawsze można sprawdzić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...