Slayer Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Pojawił się już bios do wersjii 128 MB? Czytałem na forum, ale linka do bios nie znalazłem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Poszukaj na tym forum a napewno znajdziesz - a to link http://www.rage3d.com/board/forumdisplay.p....php?forumid=46 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Szukałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Nie no- bez przesady- nie wiecie nic ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 NIE TO FORUM !!! Wędruje na Sterowniki & Biosy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 To mi pomogłeś Lisek ;) Dzieki za przekierowanie- przyzwyczajenie ze starego forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Może poproś w jakimś sklepie żeby Ci zgrali BIOS z wersji 128?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Puki co, nie mam mojego Radeonka :( Ech....Polska to kraj bezprawia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Tutaj masz bios do wersji 128 Mb, tylko sprawdź Radeditem jakie ten bios ma domyślne taktowanie pamięci/gpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Raedit nie uznaje tego bisa. Jest jakiś jeszcze inny program do edycjii, bo puki co- Raedit nic nie zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Jak to nie?? U mnie da sie go edytować, musisz mieć najnowszą wersję Radedita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Mam wersję 1.102 beta- nowszej nie ma- i nie idzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Tutaj jest news, i w nim jest link do najnowszego radedita, musi działać bo ja mam tą wersje i mogę bez problemu edytować bios do wersji 128. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Dzieki- już wszystko ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...