Skocz do zawartości
cavarr

Rayman: Raving Rabbids

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

Tym razem świat Raymana atakują szalone, demoniczne króliki :D , które jak nikt inny we wszechświecie uwielbiają tańczyć :blink: hahah dobre

Gra ma się ukazać na początku jako exclusive na konsole Nintendo Wii :-P , a po pewnym czasie na resztę konsol oraz PC-ta
zapowiedź przygotowana przez www.gry-online.pl

pare screenów:
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

trailery:
E3 2006 dovnload oraz ver. E3 2006 video.google, E3 2006.2video.google

:blurp: :plom: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:plom: jestem :plom: na :plom: bieżąco :plom: z :plom: tą :plom: produkcją, :plom: jak :plom: sama :plom: gra :plom: będzie :plom: tak :plom: odjechana :plom: jak :plom: trailery :plom: to :plom: będzie :plom: to :plom: naprawdę :plom: mocny :plom: tytuł :plom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No trailery od tej gierki byly zabojcze. Pamietam jak po przegranej Polski w ktoryms z meczy MS obejrzalem trailer pod tytulem "Rabits cant play soccer" - myslalem ze padne ze smiechu :) Odrazu mi sie humor poprawil. Gra zapowiada sie wspaniale

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli ta gra bedzie tak dobra jak Rayman 1,2,3 to sie pisze :) Kazdego przeszedlem po 2 razy :) A bardzo zadko sie zdarza, bym w cos gral 2 razy. Pytanie tylko kiedy jest premiera, bo tam nic nie widze

Edytowane przez hose27

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem ile razy już oglądałem ten filmik, ale rządzi :D :gitarzysta2:

kilka nowych fot, tak do podtrzymania tematu ;)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Ubisoft has recently confirmed the plans to bring the fourth installment of the Rayman franchise, Rayman Raving Rabbids, to the Nintendo DS, Xbox 360, and the Wii. The game is being developed by Ubisoft's Montpellier studio, led by Michel Ancel, the original creator of Rayman. According to the company, the story revolves around Rayman's effort to rise up against the devastating invasion of crazed, out-of-control bunnies that threatens his world. In order to foil their wicked plans, he must utilize an array of amazing new abilities and seek the help of magical creatures to save his world from these delirious rabbits and their antics.

The features of the game includes:

• 80 missions in which the types of gameplay varies

• 10 FPS-style missions, dancing missions, races and others

• "around ten" vast, free-roaming worlds to explore

Rayman also has his own unique features which include being able to manipulate various creatures (sharks, eagles, rhinos, spiders and angelfish) as a means of transportation after defeating them in a combat. He can also change his appearance ranging from punk, pop, rock, hip hop, goth, clown and others. When the right dance costume is used, Rayman can hypnotise certain Rabbids, or he can use the costume as a disguise. The Wii version requires the player to dance in rhythm using the Wii remote. Rayman will earn various items as the game progresses and there are also many unlockable secrets in store for players.

The game will be available in the fourth quarter of 2006 as a launch title for the Nintendo Wii. The game was originally intended for the traditional platformer but the creators like the Wii features so much, they decided to solely focus on that version. The other console versions will be released later on.

o piecu cisza :cry: Edytowane przez cavarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedłem wersje na PS2. Tak juz, zajeło mi to moze 6h - gra jest diabelnie krótka, mało co ataku nie dostałem gdy w momencie na ktory caly czas czekałem gra sie skonczyła. Nie chce nawet spoilerowac bo i tak zagladniecie i popsujecie sobie impreze ;) Budowa gry jest zupełnie inna niz stare Raymany (przeszedłem trzecia częsc, to nie to). Tu gra opiera sie na tzw. mini gierkach. Nie ma skakania po linach, wąskich platformach. Gra wymaga od gracza myslenia i jednoczesnych niesamowitych umiejętnosci zręcznosciowych. Wlasciciele podrobek padów - strzezcie sie, bo wasze gałki moga tego nie znieść. Nie wyobrazam sobie gry na klawiaturze i nawet nie chce.

A tak to... Króliczki ich przetykaczki do kibla sa bossskie :D nie ktore zabawy w maltretowanie ich doprowadzaja do nagłego ataku smiechu, samo ich "darcie się" do tego doprowadza. Gra całkiem ładnie wyglada na PS2, lokacje nie sa duże, są wrecz małe... no może po za mapami "celowniczkami" które zarabiscie przechodzi się we dwóch graczy. Muzyczka? sami sie przekonacie :D

showtime

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

:plum: :plum: :plum:

Edytowane przez Plusk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dopiero teraz odpaliłem nowego Raymana, rzeczywiści to całkiem co innego niż poprzednie części, na start kilka screenów z początku gry:

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafika

jak imageshack zacznie działać normalnie to wrzucę pozostałe kilkanaście, bo teraz to się za bardzo nie da :)

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

normalnie pograłem trochę dłużej i giera jest przeboska, osoba która powymyślała konkurencje w których bierzemy udział musiała coś brać :)

questy typu rysowanie jedzenia królikowi który sobie wyobraż co by chciał zjeść, zamykanie drzwi od kibli na plaży tak aby nie dostać ulubioną zabawką królików w nos, rzucanie krową na odległość czy też zabawa w western to tylko niektóre z fantastycznych konkurencji jakie nas czekają

naprawdę polecam bo rozrywka jest niezła, klimat jaki wprowadzają króliki jest nieziemski B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi